• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan ayrılmak istiyorum..

ecersel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
7
1
86
Edirne
Çok çaresizimm ve çok çıkmazdayım napıcamı ne edıcemı bılmeyen bı duruma geldım.
7 aydır nişanlıyım mayısta dugunum var. ama nişanlım çok sorumsuz, çalışmıor şu anda, buldugu ıslerıde begenmıyor bos bos gezınıyor. dugunume 3 ay kala daha elımde hıcbırsey yok beyaz esyam mobılyam ewım hıcbırsey yok. gelınlık prowalarımı bıle baslayamadım.. parasızlıktan.. herseye para harcıyor bunlara gelınce bekle halelderız allah buyuk dıyor. allah buyuk dıyerek oturup beklemesı artk benı cıleden cıkartıyor. aılesı zengın deılkı onlara guwenıo dıcem. ne zmn para olucakta esyalarımı alıcam artk bunun cwbı bende olumsuz yonde ılerlemeye basladı. aşırı kıskanc bana guwenmıo sureklı bısıler yaptıgımı dusunuyor istedıgım ıste benı calıstırmıo, çalışmayınca param olmuyor oda bana para wermıyor daha cok ıddaalara para yatırıyor.bızım durumumuz onlara gore cok ıyı ztn bız cok zor nısanlandık aılem hıc ıstemedı ben sawastım ama smdı aıleme o kdr hak werıorumkı sesımı cıkaramıyorum. bı kac kere guwensızlıgınden nişan attım ama en fazla 2 hafta surdu hep geldı ozurdıledı sewdgm ıcın sustum. ama artk yapamıorm mantık yurutmeye basladım.. bu adamla bı omur boyu surermı bu kdr sorumsuz deıldı nolduysa bırden bıre bole oldu. ben nişan atsam benı nasıl bı hayat bekler? aılem bız haklıydık dıcekler dıe cok utanıorm.. cok caresızım bazen kacıp gtmek bıle ıstıorum buralardan cunku ben nısanlımla mutlu deılım.. :( :(

Canım sen çokdan vazgeçmişsin besbelli görüyorsun ki bu adamla hayatım nasıl geçer diye kendine sormuş mantıklı cevabı bulmşsun çokdan
Ama kafana takılan ailenin tepkisi malesef
Unutma aileler herzaman ama her zaman sen ne yaparsan yap senin elinde tutmak için varlar
Bir yanlışdan dönersen tabiki sevinirler mutlu olurlar senin için sakın unutma bir anne-baba asla çocuklarının kötülüğünü istemez
ılerde ayırmaya kalkarsan yolunu inan evlenip ayrılman aileni daha çok yaralar
Şimdi ayrılırsam nasıl bir gelecek bekliyor beni diyorsun zamanla göreceksin bunu
Unutma zaman herşeyin ilacı güçlü ol ve iyi düşün lütfen
Sakın ailenden çekinme onlar hep yanında ve sana desteler
Tabi ki biz demiştik diyecekler buda büyük olmanın yapısında var zannedersen ama buna takılma lütfen bir ömür geçmez böyle
Ama ailen bir iki konuşur sonuçta seni takdir edecekler kararından dolayı
Siz haklıymışsınız dersin geçer herşey
Ama güçlü olmalısın unutma güçlü ve kararlı
Gelgitlerin daha çok üzebilir aileni

valla canımcım, herşey süper ama tek sorun para desen, halledilir gerçekten allah büyük derdim ama..
senin tek derdin bu değil..
baya vazgeçmişsin gibi..
haklısın bence de, hele ki "iddiaya para yatırıyor" cümlesi beni en etkileyeni oldu..
elinde 5 kuruşu yokken böyle havaya para savurmak, hiç de olgunluk alameti değil..
bir ev geçindirecek olgunlukta görmüyorum kesinlikle..
ayrıl diyemesem de, en azından düğünü ertelemen gerektiğini söyleyebilirim..
onunla hayatı paylaşmak için çooook erken..
hakkınızda hayırlısı olsun cnm..

of yaaa cnm evlılık cok onemlı dıkkatlı bır sekılde verılcek bır karar cok dıkkatlı ol ne ayrıl derım ne kal ama bır ınsna 7 neyse 70 ole olur degısmezzzzzzzzzz

bencede dugunu ertele barı surda ne kalmıs gercı zaten bu gıdısle yol onu gosterı sen demesende

çok seviyorsan sadece para sorun diosan hallolur ama kaç ay kalmış şurda işi bile yok diosun...sonradan sıkıntı çekecegine şimdi bitir..

ewlensekte çok zor gecıneyız, benım calısmamı ıstemıo cok kıskanc we bı okdrda guwensız. guwenını hıc bı zmn sarsmadım ama o bana hıc bız zmn gwuenmedı. bu zmnda yenı ewlenıcek bıırılerı nası gecınır.. allaha sukur borcum harcım yok ceyızım hazır.. aılem kız tarafının yapması gerekenı ztn karsılayacklar. ama nısanlımın elınde hıcbıseyı yok we eksıden baslıcak bırsuru borcu araba taksıtlerı war. en onemlısı işsiz işi yok. o kdr ew ılanlarına bakıorm arıorum umutlenıorum. ama tutmıcaz smdı dıyerek tum umıdımı bıtırıo, artk hıc bı hewesım yok ıcımde bı umut kalmadı. bıtırdıgımde kendıne zarar werırmı dıe dusunuorm. kızlar cok acı ama sanırım benım sewgım gttıkce azaldı.. şu saatten snra ewlensem kendımı zorla ewlendırıomus gbı hssederım.. cok caresızım dusunmekten kafayı yıyorum artk..

düğünü erteleme gbı bi lüksüm yok artık hersey ona gore ayarlandı.. hersey btse yenı bı sayfa acmak cok ıstıorum ama yapamıorm elllerım kollarım baglı :(

Son düzenleme:
ewlensekte çok zor gecıneyız, benım calısmamı ıstemıo cok kıskanc we bı okdrda guwensız. guwenını hıc bı zmn sarsmadım ama o bana hıc bız zmn gwuenmedı. bu zmnda yenı ewlenıcek bıırılerı nası gecınır.. allaha sukur borcum harcım yok ceyızım hazır.. aılem kız tarafının yapması gerekenı ztn karsılayacklar. ama nısanlımın elınde hıcbıseyı yok we eksıden baslıcak bırsuru borcu araba taksıtlerı war. en onemlısı işsiz işi yok. o kdr ew ılanlarına bakıorm arıorum umutlenıorum. ama tutmıcaz smdı dıyerek tum umıdımı bıtırıo, artk hıc bı hewesım yok ıcımde bı umut kalmadı. bıtırdıgımde kendıne zarar werırmı dıe dusunuorm. kızlar cok acı ama sanırım benım sewgım gttıkce azaldı.. şu saatten snra ewlensem kendımı zorla ewlendırıomus gbı hssederım.. cok caresızım dusunmekten kafayı yıyorum artk..

arkadasım hayatını karartma derım yanı bak kendınde dıosun sevgım azaldı dıye ole bırsey varsa kesın bıtır para su bu arkadasların dedıgı gıbı bugun yoktur yarın olur gelır gecer ama ask sevgı olmadan olmaz

aıleler hıc mı gormuyor bu durumu ya alla alla

nasıl erteleme gıbı luksun yok hayatım ortda ne varkı ev yok gelınlık yok beyaz esyalar su bu yok ısı yok gucu yok eeeeeeeeeeeeee

bunu hissedeksen evlenme derim..
belli ki idare etmeye çalışıyorsun, öyle vazgeçilmez bir aşk yok..
ayrıca ayrılsan kendine zarar verecek kadar seni önemsediğini, o kadar "hassas" biri olduğunu sanmıyorum anlattıklarından..
seni kırmak istemem, anlattıklarına göre yorum yapıyoruz tabii ki..
ama idare etmeye bile yetmeyecek kadarsa aranızdaki ilişki..
ayrıl demeyeyim de şunu diyeyim:
büyükler hep doğru söyler!!!!

arkadasım hayatını karartma derım yanı bak kendınde dıosun sevgım azaldı dıye ole bırsey varsa kesın bıtır para su bu arkadasların dedıgı gıbı bugun yoktur yarın olur gelır gecer ama ask sevgı olmadan olmaz

aıleler hıc mı gormuyor bu durumu ya alla alla

Onlar doğulu oldukları ıcın ayrılmak yok onlarda bı kere nısan attım 2 hafta boyunca kapımda yattılar. o zmn sewıodum ılıskıyı surdurdum ama smdı yok yanı umudum hewesım yok. annem destek oluyor bana ama her cıtlattgmda laf sokuyor kahroluorum ..

çok kırıldım çok yıprandım nasıl onarılıcam blmıorum bı anda 6 kılo werdım en snnda yapamıcamı karar wersdım..
kızlar cok tsk ederım azda olsa tesellı kazandım sızden.

peki nişanlın mayısta düğününüzün olduğunun farkında değilmi? bunları nasıl yapacağını sorduğunda sana ne cevap verio sadece allah büyük deyip çekiliyormu kenara yada şunuda sormadan edemicem bu maddi sorunları bi kenara atarsan ki evlilikte ciddi problemler.. aranız duygusal olarak nasıl yani birbirinizi vazgeçemeyecek kadar herşeyi alt edecek kadar çok seviomusunuz? uzaktan ayrıl yada ayrılma demesi kolay ama sevgine emek vermişsin ve önündeki sorunların da farkındasın bunları yüklenecek gücün var mı?

Onlar doğulu oldukları ıcın ayrılmak yok onlarda bı kere nısan attım 2 hafta boyunca kapımda yattılar. o zmn sewıodum ılıskıyı surdurdum ama smdı yok yanı umudum hewesım yok. annem destek oluyor bana ama her cıtlattgmda laf sokuyor kahroluorum ..

tabii ki laf sokacak, annen her dediğine tabii yavrum derse hayattan nasıl ders alıp nasıl olgunlaşacağız..
benim annem de verdiğim kararların yanlış olduğunu gördüğü zaman çook iğneledi tabii.
ama anne sonuçta...
ilerde de bak biz demedik mi evlenme diye noldu şimdi mutsuzsun diye laf sokacak..
anne baba çekineceğin eeennn son kişiler olsun
onlar senin mutluluğunu ister

ya ole sey olurmu dogulu fılan bosver cnm senın gelecegın burda soz konusu bende dogulumum bu arada :hulya:

hıc bırsey senın gelecegındne mutlulugundna onemlı olamaz sende ask sevgı bıtmeye baslaması alevlenmıs yanı bole nereye kadar gıtcek ya aıller bırlıkte olup konuscaklar bu bole su bole fılan dıye aıler cozer ancak bu durumu ya anlamıyorum senın aılene anlam veremedım ksuura bakmada ısı yok gucu yok ortada ugrsacan bırı yok nasıl dayanıyorlar sımdı

Sizin tek sorununuz para değil..Zaten senin kafanda soru işaretleri varmış, birkaç kez nişan atmışsın..
Evlenince çalışman gerekiyor,çalıştırmayacak..sebep kıskançlık..
Bu değirmen nasıl dönecek?idaalara para yatırmaya evlenince de devam edecektir unutma..
O zaman daha ciddi sorunlarınız başlayacaktır..
Yakında evlenecek adam o kadar gevşek olmaz..ıçini karartmış olmıyayım ama zor..
Ailenden neden utanacaksın..ailen sonuçta..senin yanında olacaklardır..oturup ailenle konuşursun..
Ya da nişanlına süre ver..şu zamana kadar şunlar şunlar halledildi halledildi..olmuyorsa..güle güle diyeceksin..
Tabi karar yine sana ait..ama kafana takılanları çözmeden karar alma..ne olumlu ne de olumsuz..

peki nişanlın mayısta düğününüzün olduğunun farkında değilmi? bunları nasıl yapacağını sorduğunda sana ne cevap verio sadece allah büyük deyip çekiliyormu kenara yada şunuda sormadan edemicem bu maddi sorunları bi kenara atarsan ki evlilikte ciddi problemler.. aranız duygusal olarak nasıl yani birbirinizi vazgeçemeyecek kadar herşeyi alt edecek kadar çok seviomusunuz? uzaktan ayrıl yada ayrılma demesi kolay ama sevgine emek vermişsin ve önündeki sorunların da farkındasın bunları yüklenecek gücün var mı?

bu umudum wardı ama nısanlım bu kdr sorumsuz deıldı hep guc aldım destek aldım ondan ama nolduysa benı hayal kırıklıgına ugrattı, her kız dugunu ıcın ew tutup dosemek bısıler almak ıster bnm ıse sadece bı tarıh war we ortada hıc bısı yok alıcak parada yok. ben cok sewdım ama artk yapamıcamı anlıorum. ewlıyken bolede sorumsuz olursa nasıl gecınıcez. ne yıcez ne ıcıcez artk hep bunları dusunmeye basladım. ona sordugum zmn daralıyor ewlılıge hazır deılsın dedıgımdede ben napım şansızım bahtsısım elım kolum baglandı dıyor. çok kawga etmeye basladık hıcbısey eskısı gbı gtmıyor.

ben zmn werdım bgn ona 20 gun mart basına kdr dedıklerım oldu oldu dedım yksa gerckten bıtırcem dedım sesını cıkarmadı. bana haklısın dıyor ama herhangı bı hareket goremıorum kendısınden. ewlı arkdslarıma bakıorm ımrenıorum ozenıorum ama hıc bı zmn onlar gbı olamıcamı anlamaya basladım.
hergun 3 saat uyuorum 1 paket sıgara ıcıorum we ınanılmaz kılo wermeye basladım.
ılk once kendı aılemle knsup snra onun aılesıylemı knssam napsam blmıorum.
bu arada bu kdr pasıf olduguma bakmayın cok cadıyım onun aılesıne hıc bı zmn anne baba demedım. hıc bı zmn laf altında kalmadım. cunku bı kere elımı kaptırırsam kolumu kapıcaklarının farkına warıp mesafe koydum cokta ii yapmısım:)

insan hayata bir kere gelyor.belki acımasızca konuşuyormşm gibi gelebilir tabiki sevgi,yaşadığın ilişki değer verilecek şeyler ama bu durumdan pişman olacaksn gibi görünüyor..ben evlenip de mutsuz olmş bir arkadaşımdan şunu duymuştm ve kesnlkle doğru bir söz bence
'eğer aklını kurcalayan 1 sorun varsa o mutlaka evlendikten sonra büyük problem oluyor.o yüzden düşünmeden sakın karar verme'
ki senin aklında bir sürü problem var.bunu tecrübeli bir kişi söylüyor.çok iyi düşün bence arkadaşm çok..ailem şunu bu bunu demiş diyerek koca bir hayatını da keşkelerle geçiremezsn. bunu da düşün.

Back
X