Nişanlımdan ayrılmaktan korkuyorum :((

depresyonnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
562
1
96
39
Diğer
Hiç iyi değilim içimi dökmeye ihtiyacım var...
Nedendir bilmiyorum ama içimde hep nişanlımdan ayrılma korkusu hakim.
Şuan aramızda bir sorun yok, yani büyütülecek hiçbir sorunumuz yok, hatta msjlarıyla gönlümü alır, trip yaptığım zaman tepki göstermez.
Ama zaman zaman sorun yaşıyoruz, daha doğrusu bazen ailem ve onun arasında kalıyorum.
Son günlerde istihareye yattım aslında yeşil gördüm, ama ne bileyim çok korkuyorum.
Ayrılık olursa nişanlıma haksızlık edeceğimi düşünüyorum, bide etrafımda ayrılıklar çok yaşandı, arkadaşlarım yakın akrabalarım ayrıldı, belkide bununda etkisi vardır.
Geçen gün tarot falına baktım ayrılık yazıyordu, kaç kere baktıysam hepsinde ayrılık çıktı, kendimi rahatlatamıyorum, bu psikoloji ile ayrılık olacağından çok korkuyorum.
Ne yapmalıyım yaa çok kötüyüm :((
Aşmak istiyorum bu sorunu, kendimi rahatlatmak istiyorum, sonuçta herşey olacağına varır ama içimdeki bu sıkıntı gitmiyor, boğuluyorum resmen.
Bide uzağa gitme korkusu var, gitsem nasıl olur, gitmesem nişanlıma haksızlık etmiş olucam, sonuçta baştan kabul ettim :((

Yapmayın lütfen saçma bi tarot falına mı inanıyorsunuzakannehir
Her ilişkide sorunlar olur belki nişanlılıkta daha farklıdır ama sürekli aklınıza ayrılık getirmeyin ve en önemlisi bunu nişanlınıza yansıtmayın
Siz de demişsiniz herşey olacağına varır
Hangimiz biliyoruz ki hayatımızda neler olacağını
Böyle gereksiz yere kendinizi üzmeyin sorununuz yoksa Allah'a şükredin
Ayrıca öyle saçma fallarla da kafanızı bulandırmayın

Yapmayın lütfen saçma bi tarot falına mı inanıyorsunuzakannehir
Her ilişkide sorunlar olur belki nişanlılıkta daha farklıdır ama sürekli aklınıza ayrılık getirmeyin ve en önemlisi bunu nişanlınıza yansıtmayın
Siz de demişsiniz herşey olacağına varır
Hangimiz biliyoruz ki hayatımızda neler olacağını
Böyle gereksiz yere kendinizi üzmeyin sorununuz yoksa Allah'a şükredin
Ayrıca öyle saçma fallarla da kafanızı bulandırmayın

Nişanlıma yansıtmıyorum, aksine böyle konular gündeme geldiği zaman sevgimi daha çok belli ediyorum, çünkü onunla ayrılmaktan ciddi anlamda korkuyorum.
Bir kere ayrılık yaşadım, çok çektim çok üzüldüm belki onun etkisi de olabilir bilemiyorum, ayrıca bu aralar etrafımda yakınlarımın ayrılması, boşanması beni çok etkiledi. Aslında fala falan inanmazdım, boşanacak arkadaşım geldi yemin etti bu fal doğru çıkıyor diye, bana çok kızıyor nasıl inanmazsın diye, bende bi bakmak istedim. Çevrem çok etkiliyor beni, bu psikolojiden kurtulamıyorum.
Lütfen kızmayın bana, bu durumdan biran önce kurtulmak istiyorum, şuan bile boğulduğumu hissediyorum. Bu aralar nişanlım bazı durumlardan dolayı sıkıntıda ona destek olmk istiyorum ama kendime faydam yokki onada olsun...

İlginçsiniz vallahi:delphin:

Doğrudur aksini iddia etmiyorum, ben de bu ilginç durumdan kurtulmaya çalışıyorum...

neden sırtınızı Allah a yaslayıp allahım sen hakkımda hayırlı olanı nasip et, hayırlı olana da gönlümü razı et demiyorsunuz?
bu kadar korku endişe yazık size de yahu..
unutmayın kötü düşünce sadece kötülüğü çağırır başka da bir işe yaramaz.. güzel düşünmeye çalışın lütfen..
güzel günlerinizi zehir etmeyin boş yere..

İnan hep hayırlısını istiyorum, önceden o acıları çekerken bile hep hayırlısını istedim.
Allah'ta hep gönlüme göre verdi, ben merdiven bile çıksam bir zorlukla karşılaşırım ve rüyalarımın bir çoğunun gerçek olduğunu gördüm.
Malesef hissettiklerimi yaşıyorum, nişanlımla da ilk görüşmeye başladığımızda bir rüya gördüm ve baştan beri hep nişanlılık döneminin zor geçeceğini biliyordum.
Hakikaten de zorlanıyoruz, aşmamız gereken sorunlar var.
Bu sorunlar da korkutuyor beni...
Tabiki de her zaman Rabbimden hayırlısını istiyorum, bu konuda hiç şüphem yok Rabbim hayırlısını verecektir.

Bundan şüphen yoksa neden sorunlardan ayrılmaktan korkuyorsunuz öyleyse?

Şüphe değil sadece olası sorunların bizi yıpratacağını düşünüyorum.
Ben çok telaşlıyım bu nedenle hep plan program yaparım, nişanlımda aksine rahat bir yapıya sahiptir, bu konuda arasıra sorunlar yaşıyoruz.
Bilmiyorum işte, belkide aramızdaki sorunların etkiside vardır.
İçimdeki bu his nedir anlamıyorum...

hee benim tarot falımda da evlilik çıkmıştı.. hani????

inanma hiç....ayrıca insanın korktuğu başına gelir.. kötü düşünme, ortada fol yok yumurta yok...

Şüphe değil sadece olası sorunların bizi yıpratacağını düşünüyorum.
Ben çok telaşlıyım bu nedenle hep plan program yaparım, nişanlımda aksine rahat bir yapıya sahiptir, bu konuda arasıra sorunlar yaşıyoruz.
Bilmiyorum işte, belkide aramızdaki sorunların etkiside vardır.
İçimdeki bu his nedir anlamıyorum...

sorunların hepsi çiftleri yıpratmaz bazı sorunlar insanların biribirini tanıması güvenmesi için vesiledir sadece..
insanların başına her türlü olay gelebilir sen ister rahat ol ister pimpirik, olayların başına gelmesini engelleyemezsin.. ama bakış açınla olaylar karşısındaki hislerini düzenleyebilirsin.. ki en güzeli de bu olur.. sen şimdiden böyle kendini yıpratırsan en ufak sorunda dünya başına yıkılmış gibi davranman kaçınılmaz olur zaten..

Haklısınız arkadaşlar, çok ince eleyip sık dokuyorum, e bi eksik görünce de telaş yapıyorum.
Önceden maddi sıkıntıların sorun olmayacağını düşünürdüm, şimdi ise maddiyatı düşününce canım sıkılıyor biraz, kendime sürekli sorular soruyorum, oysaki bende 4*4 lük değilim.
Bir çoğunu nişanlıma yansıtmamaya çalışıyorum, ama ister istemez bazen patlak veriyor, çünkü sıkıntılarımı konuşmadan çözemem.
Joey'cim senin hikayenide biliyorum, senin adına çok üzüldüm, ama senin için belkide hayırlısı bu, bunu sana diyebiliyorum ve mantıklı düşünebiliyorum ama kendimde o mantığa sahip değilim.
Bir örnek vereyim ; Dün akşam burç uyumları ile ilgili bir topic açılmıştı, ben balıkım nişanlımda boğa ama yükselen burçların çok etkileyeceğini falan yazıyordu ve kafama bir dolu soru takıldı. Ya anlaşamazsak falan filan...
Ay ben böyle değildim, saçma şeylere kafayı takıyorum şimdi ve en kötüsü nasıl aşmam gerektiğini bilmiyorum, doktora gitsem saçma sapan bir konu diyecek...
Kızlar belki saçmaladığımı düşünebilirsiniz ama ben böyle değildim, bu sorunu aşmaya çalışıyorum :((

Ayyy cidden çok ilginçsiniz.
Fallar ve burçlara göre mi hayatınızın şekil alacağını sanıyorsunuz?
Belki de bir uzmandan yardım almalısınız.
Hiç yoktan bir sebeple hayatınızı mahvetmeyin.
Tamamen kendi kendinize oluşturuyorsunuz bu sıkıntıları.
İç sıkınsıtından kurtulmak çok zordur bilirim ben de. Dualarla ferahlamaya çalışın eğer inacınız varsa.

Hiç iyi değilim içimi dökmeye ihtiyacım var...
Nedendir bilmiyorum ama içimde hep nişanlımdan ayrılma korkusu hakim.
Şuan aramızda bir sorun yok, yani büyütülecek hiçbir sorunumuz yok, hatta msjlarıyla gönlümü alır, trip yaptığım zaman tepki göstermez.
Ama zaman zaman sorun yaşıyoruz, daha doğrusu bazen ailem ve onun arasında kalıyorum.
Son günlerde istihareye yattım aslında yeşil gördüm, ama ne bileyim çok korkuyorum.
Ayrılık olursa nişanlıma haksızlık edeceğimi düşünüyorum, bide etrafımda ayrılıklar çok yaşandı, arkadaşlarım yakın akrabalarım ayrıldı, belkide bununda etkisi vardır.
Geçen gün tarot falına baktım ayrılık yazıyordu, kaç kere baktıysam hepsinde ayrılık çıktı, kendimi rahatlatamıyorum, bu psikoloji ile ayrılık olacağından çok korkuyorum.
Ne yapmalıyım yaa çok kötüyüm :((
Aşmak istiyorum bu sorunu, kendimi rahatlatmak istiyorum, sonuçta herşey olacağına varır ama içimdeki bu sıkıntı gitmiyor, boğuluyorum resmen.
Bide uzağa gitme korkusu var, gitsem nasıl olur, gitmesem nişanlıma haksızlık etmiş olucam, sonuçta baştan kabul ettim :((

bence bu ikisinden birini seçmelisiniz önce

birbirine aykırı durumlar. inancınıza göre biri fala bakmak ve itimat etmek günah :uhm:

vesveselere kapılırsanız paniklersiniz ve sonunda korktuğunuz şey başınıza gelir

Allah a güvenin dua edin

nişanlılık dönemi çoğu kişide sorunlu geçiyor

başkaları ayrıldı diye sizin sonunuz da ayrılık olacak diye bir şart mı var

herkesin kaderi ayrı değil mi?

Allah varken , ona güvenip sığınmak varken vesvelere kapılmak niye:uhm:

sorun varsa çözümüde elbet vardır. ama zor ama kolay...

ikiniz el ele verdikten sonra çözülmedik sorun kalır mı? buyrunnnnnnnnn kalmaz :lepi:

Teşekkür ederim yorumlar için, bende aşmaya çalışıyorum aslında kızıyorum kendime inançlı bir insan olarak neden böyle yaptığım için...
Ama şeytan bi şekilde vesvese veriyor işte, sırf bu yüzden nişanlılık döneminin uzamaması taraftarıyım.
Rabbim hakkımızda her zaman hayırlısını nasip etsin...

Birşeyi kırk kere söylerseniz olurmuş.Konunuzu yazdığınız küçücük alanda bile kırk kez "ayrılık" kelimesi etmişsiniz.Her ilişkide sorunlar olur, aşmanın yollarını birlikte arayıp bulabilirsiniz.Ama bu kadar depresif, karamsar olursanız tarot ne derse desin , üç vakte kadar sürekli kafanızda tutup, yaşattığınız o ayrılık gelir sizi bulur.
Belki bir tatil moral bulmak için size yardımcı olabilir yada kısa süreli uzaklaşma belki yeniden güç toplamanızı sağlayabilir.
İlişkinize güveniyorsanız ve problemlerinizin büyük ve aşılmaz olduğuna inanmıyor ve birlikte olduğunuz kişiyi seviyorsanız biraz olmulu düşünün, gülümseyin ve en kısa sürede şu depresif dünyanızdan kurtulun lütfen.

bol bol dua et aklına kötü şeyler getirmemek için
iyi düşün iyi olsun lütfen
korktuğun başına gelir düşünme boşver
başka bir şeylerle ilgilen çıkar aklından o düşünceleri..
fallara falan da inanma geleceği Allah'tan başkası göremez unutma

Back
X