- Konu Sahibi Dindirella
Ask zaten bitti..demissin
Paylasim da yok
Evlenmr o zaman
Bilr bile de lades denmez ki.
Paylasim da yok
Evlenmr o zaman
Bilr bile de lades denmez ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlen bu adamla. Benim kocam da öyle. Şu an annemdeyim. Gayet mutluyum. Hemen çocuk yap. Çocukla uğraşırken yalnızım demeye zamanın olmaz.Ben hayatımda böyle nişanlılık görmedim.kusura bakmayında adamların en iyi en düzgün olduğu dönem nişanlılık.yani hep sizi hoş tutması gerekir VS.
nişanlılık naz tuz zamanıdır, fazla kıskanlır öyle sarıldım çayıra modunda sen git ben sebmiyorum o ortamları denilmez genelde.
Sanırım iyi bir maaşınız var ve sizinle evlenmek istemesinin sebebi kusura bakmayında sanırıım statünüz!!!
Bence bu kadar umursamaz bir adamları ömür geçmez.Ben olsam çıkarıp atardım yüzüğü kafasına.
başka adam mı yok sanki! 38yaşında bir tanıdıktan daha bu hafta ilk kez evlenecek.üstelik damat bir avukat ve çok mutlu çokda heyecanlı mesela.
karamsar olmayın lütfen
??? Kime cvp neye cvp??? Ne diyon bacım anlamıyorum :)Evlen bu adamla. Benim kocam da öyle. Şu an annemdeyim. Gayet mutluyum. Hemen çocuk yap. Çocukla uğraşırken yalnızım demeye zamanın olmaz.
yeni barıştık zaten ve ayrılırsam geri dönüşü olmayacak artık.
Bizim sorunumuz nişanlımın arkadaşlarının ailesinin hep benden önce gelmesi.mesela ailesinin yanına gitti bayramda hiç bana sende gel gidelim beaber vs bişiy demedi.ben tek başıma kaldım istanbulda.
Bir davet olur bir arkadaşımın düğünü vs olur benimle asla gelmez ben hep tek giderim.sevmiyorum der.
Yani sanki evlilik birliği olsun diye evleneceğiz herkes kendi hayatında olacak buna karşı değilim herkesin bi hayatı olsun ama arada sırada da beraber olsak yaçok dokundu beni bırakıp gitmesi yine.
Aşk zati bitti...ya yaşım 33 evlenmezsem bi daha nasıl birini bulurum da evlenirim diyorum.yalnız kalmak istemiyorum ama bu adamla evlensem de yalnızım sanırım
Pardon konuya cevap veriyordum. Yanlış tıklamışım.??? Kime cvp neye cvp??? Ne diyon bacım anlamıyorum :)
Bayramda ailem de burada değil beni tek başıma bırakması normal mi beklentim yok ki zati aramıyo bileYa iyi de nişanlıyken ailesinin yanına sizi götürmesi normal mi sizce?
Garip geldi bana, beklentinizi düşürün bence, yoksa mutsuzluğa devam.
hoş sizinle paylaşım yapmayan adamla mutluluk nasıl olacak bilemedim.
Evlen bu adamla. Benim kocam da öyle. Şu an annemdeyim. Gayet mutluyum. Hemen çocuk yap. Çocukla uğraşırken yalnızım demeye zamanın olmaz.
Benden mi utanıyor yok artıkŞimdiden mutlu değilsiniz evlenince bu tavırları artacaktır evlilik rahatlığı ile.
Yaşınız kaç olursa olsun hak ettiğiniz mutluluğu ve adamı bulun bence.
Konuşun şartlarınizi söyleyin.
Bi nişanlı, nişanlısı ile arada bir en azından ortak bi yere gider gitmezse utaniyordur derim ben.
Sadece evde ikiniz niye gizli saklı gibi yasayasiniz ( abarttı biraz ama ben de kirilirim ve yalnızlığı seçerdim )
Hakkınızda hayırlısı olsun. Düzelmesi için şans verin evlilik öncesi duzelmezse yol verin bence.
Sen de mi kovasin gansta'cim.Ben de oyleIyy.
Belliydi zaten.
Kendi burcumun erkeği diye demiyorum, burnu düşse yerden almazlar.
Bayramda ailem de burada değil beni tek başıma bırakması normal mi beklentim yok ki zati aramıyo bile![]()
O kişi olmasa başlası olurduİyi de o kişi olmasa da yalnız olacaktın zaten, beklentim yok desende bak beklenti içindesin, ilgisiz adama ayırdığın vakte yazık, boşversene.
Benden mi utanıyor yok artık
Anladım onu diyom bende yok artık diyeTabi ki sizden utanmıyor böyle bir davranış karşısında benim ilk aklıma gelen budur demek istemiştim.
Cümle benimle alakalı. Sizden utanıyor demedim. Sizi mutlu edemiyor.
Söylemek istediğim edepten utanma değil. Yanindakini kendine yakistiramayip çevresine yaklastirmayan insanların tavrı olan utanma.