nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

Cok sevindim adınıza rabbim daha mutlu mesut etsin inşallah nice insana ders olur umarım kimse kimseyi cekmek zorunda deil

Veee sen hala onu seviyosun.
Bile bile ladesss.Devam et nasilsa daha siddet uygulamamis sirada o var.Anladigim kadariyla mazosistsiniz

Sizce evlenmek icin mi evleniyor.
Bence bulmuş senin gibi bir köleyi evlenmek ister tabi evde yemegini yap çamaşırını yıka çocuğuna bak nede olsa azarliyor sindirebiliyor seni ee oda dışarda istediği kişilerle takılır amaç bu

Son yazdığımı okumamışsınız

Pardon yaa ben okumadan direk yorum yaptim.Okadar.kizmistimki sana direk okuyup yazdim ne guzel Allah mutlulugunu daim etsin

Özünde cok iyi biridir, iyiyken cok iyidir kesin..
Dulmuşum gibi hicbi istedigimi yapmiyo demissin, dul olsaydin isteklerinin olmamasi reva idi yani, oyle mi?
Kusura bakma ama dul diye beğenmediğin çoğu kadin senden daha cok deger görüyor..
Not: bosanmis biriyim, bosanmasaydim da bu itici zihniyetini elestirirdim..

Küfür ediyor dediğinizden sonrasını okuma gereksiniminde bulunmadim ya siz buna nasıl katlanıyorsunuz ki evli değilsiniz nasıl küfür eder bununla bir ömür mü geçer be Allah'ına canına yazık bugün sana eder küfür yarın sülalene düz çeker dayanamazsın anladın mı kendine yazık etme bi zamandan sonra bayar yüzüne bakasin gelmez size yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…