Cok sevindim adınıza rabbim daha mutlu mesut etsin inşallahArkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi
Ayrılmış o kişiden başkasıyla evli arkadaşVeee sen hala onu seviyosun.
Bile bile ladesss.Devam et nasilsa daha siddet uygulamamis sirada o var.Anladigim kadariyla mazosistsiniz
Bence bulmuş senin gibi bir köleyi evlenmek ister tabi evde yemegini yap çamaşırını yıka çocuğuna bak nede olsa azarliyor sindirebiliyor seni ee oda dışarda istediği kişilerle takılır amaç buSizce evlenmek icin mi evleniyor.
Nasil yani anlamadimya benAyrılmış o kişiden başkasıyla evli arkadaş
Son yazdığımı okumamışsınız:)Aman ne harika ıyıkı kocanız olmamış.
Ayrılın hemen.
Son yazdığımı okumamışsınızBence bulmuş senin gibi bir köleyi evlenmek ister tabi evde yemegini yap çamaşırını yıka çocuğuna bak nede olsa azarliyor sindirebiliyor seni ee oda dışarda istediği kişilerle takılır amaç bu
O nişanlım dediği insandan ayrılmışNasil yani anlamadimya ben
Teşekkür ederimCok sevindim adınıza rabbim daha mutlu mesut etsin inşallah❤ nice insana ders olur umarım kimse kimseyi cekmek zorunda deil
Son yazdığımı okumamışsınızEmin ol evlenirsen bin beterini yasarsın
Bi kere sana bunları yapıyor ki kaybetme korkusu yok evlenince iyice senin sahibin zannedecek kendini
Asla mutlu olamayacaksın huzursuz bir evliliğin olacak sürekli düzeltmeye çalışacaksın kesinlikle düzelmeyecek zamanla o yüzünü görünce sarılma isteğinde bitecek nefret edeceksin belki görünce
Yol yakınken kaç kurtul emin ol değerini bilen ve seveceğini birisi çıkacak bile bile uçurumdan atlamak gibi bu iliskiyi sürdürmek
Yazık etme kendine evlendikten sonra kolay kolay ayrilamiyorsun da
Sen tekrar bi yaz benim gibi gören yok konuya dalıyorlarSon yazdığımı okumamışsınız ☺
Arkadaşlar o adamdan o yıl ayrıldım önce atandım sonra karşıma eşim çıktı geçen sene evlendim çoook mutluyum rqbbim karşıma çok iyi kalpli bi eş çıkardıSen tekrar bi yaz benim gibi gören yok konuya dalıyorlar
Pardon yaa ben okumadan direk yorum yaptim.Okadar.kizmistimki sana direk okuyup yazdim ne guzel Allah mutlulugunu daim etsinArkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi
Teşekkür ederimPardon yaa ben okumadan direk yorum yaptim.Okadar.kizmistimki sana direk okuyup yazdim ne guzel Allah mutlulugunu daim etsin
Özünde cok iyi biridir, iyiyken cok iyidir kesin..Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?