nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

Bi gun arabayla beni alıp bizim orda guzel bi tepe var oraya cikmistik sarildik birbirimize sarkilar soyledik bana hayat arkadasim parcasini soyledi sohbet muhabbet ettik orda.ardindan bi tanidiklarinin dugunune gittik.guzel vakit gecirmistik.tabi bunun oncesinde de ayni köyun icinde benim yanima gelmedigi icin kavga etmistik.okey masasindan kalkip gelmek zorgelmis olmali.eve bkiyo camdan kalabalik cekindim diyo.asla cekincek bi insan degildir normalde..öbur bayramda da eve gelmiyosun diye kavga ettik zorla yaptiriyosun dedi oyle kavga etmistik

Bosanirsn valla evlensen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vala güzel kardeşm ins en yakın zamanda aklın başına gelir..yoksa ilerde 'kocamdır döverde severde' diyenlerden olmana nikah masasında bi evet demén kalmiş..

Hala şüphelisiniz yani? Hayatınızı mahvetmek mi istiyorsunuz bu adamla evlenip? Siz bu adamla nasıl nişanlandınız ona bile şaşırdım.

Aslında koca metinden cımbızla seçip cümle çıkarmayı sevmem ama sanki dulum demeniz çok saçma olmuş. Ne yani dullar eziyet çekebilir ama bekarlar çekemez mi? Kadını ezen yine başka bir kadın. Bu dulluk meselesine erkeklerden çok kadınlar takıyor zaten.

Arkadaşım babanı ve abini hiçe sayma... aileni ve kendini ezdirme... onun gibisi çok sokakta ama baban ve abin bir tane. Babanı ve abini sevmeme nedeni gerçekleri görmeleri bence. Sen şimdiden bütün ipleri eline vermişsin. Bence yol yakınken ayrıl bu adamdan. Bu sevgide aşkta değil üzgünüm. Seven insan gözlerine bakarken gözleri dolar. Kalbi kırılacak diye ödü kopar.

Baskasini sevememekten ve ayrilinca essekten düşmüş e dönerim diye korkuyorum bi omur gozumun onunde olcak .unutamamaktan korkuyorum.yoksa herseyin oyle farkindayim ki.

babanız doğru diyor bence de. daha ne düşünüyorsunuz?
ayrıca unutuluyor, sadece bir süre öyle sanıyorsunuz. siz istediğiniz taktirde unutuluyor.

Son düzenleme:

Birde bu konuya takıldım güvensizlik kötü tabii karar senin ama bu iş yürümez arkadaşım ben söyleyim hatta şöyle diyeyim maalesef belki birkaç sene sonra haberlerde seni izleriz... bu akılla gidersen...

köprüyü geçene kadar dedikleri olay bu. yaptıkları gerçek değil, hissederek yaptığı şeyler değil. günü kurtarıyor sadece.

Evlenince şoyle guzel olcak boyle guzel olcak hacca gitcez birlikte namaz kilcaz diyo.evlenince seni cok mutlu etcem diyo.ama bu hareketlerine devam ederse mümkun degil dimi

sizi mutlu etmek için neden evlenmeyi bekliyor. bir adam düzgün biriyse sevgiliyken, nişanlıyken ya da evliyken farketmez her koşulda mutlu eder.
bu kadar küfürbaz birinin hacdan namazda bahsetmesi ayrıca ironik.
ağzını tutmaktan aciz, anne babanın 4 olduğunu bilmeyen (babanızdan hoşlanmadığını vs sylemiştiniz)
şimdiye kadar sayısız ilişkisi olmuş ve bununla böbürlenen biri "hacca gidelim hayatım" dediğinde bitiyor mu yani?

1- senin konuşmaya hakkın yok demesi varlığınızı hiçe saymasıdır. hiçbir insan da sevdiği kişiyi böyle hiçe sayamaz. adam konuşmanıza dahi tahammül edemiyor. belli ki ben doğruyum, ben ne dersem o, ben haklıyım tipinde bir adam.
2- sanırım ya öğretmensiniz ya da üniversitedesiniz. babanız haklı mürekkep yalamış bir insanın şu tavırlara dayanması ve bundan sevgi çıkarması mümkün değil.
3- son olarak da kendini kurtarma adına yalan söylemiş. sizi yalancı çıkararak üzerinize oynamış bunu fark edemiyor musunuz?
ve babanıza bir şey dememek için kendini zor tutumuş öyle mi?
tutmasa ne olurmuş acaba...
size bu cümleyi kurdu ve sizde sustunuz mu? yani sen kimsin babama laf söyleyecek filan demediniz mi?

nasıl iyi bir baba olacak pardon
sizi susturuyorsa çocukları da susturacak
size küfrediyorsa çocuklara da küfredecek
bu haliyle nasıl olgunluktan bahsediyorsunuz, nasıl iyi baba profili çiziyorsunuz zerre anlamış değilim.

aman aman o yüzüğü taktıramayan kızlar anne-baba duası almış. sanki çok mühim bir şey sorunlu birinin parmağına yüzük takmış olması. bulunmaz hint kumaşı mıdır? bu ne küstahlık böyle.

Huyu mu boyle beni mi sevmiyor yoksa gercekten psikolojisi mi bozuk

Normalde huyu böyle denebilirdi ama şüphecilik, bazı şeyleri deftere not etmesi, araştırması filan bu kişinin gerçekten hasta olduğunu gösteriyor.
kişilk bozuklukları ile ilgili yazılan makalelere bakın internetten, bakalım bu kişi ne kadar normal.

ve sizde de enteresan bir bağımlılık var. normal bir kadın arkasına bakmadan kaçar bu kişiden. üzerinde düşünelecek hali kalmamış ki bunun.
ömür yahu ömür yazık.

Uffff evlensen ne yapacaksın ki bununla ben bile korktum vallahi duygusal düşünüp sevgi açısından karar vermemeye çalış bence. Evlenmeyi düşünüyorsun ailene danış, mantıklı karar ver.

Zamanla gecer , bir derdi vardir, o yüzden böyledir.

Ya sakamisin kardesim ya, adamin bütün yaptiklarina bak, seni insan
Yerine koymuyo, sizin gibi kadinlara aciyorum ve üzülüyorum

Baban şerefsiz.sacini yaptırma ablam yapacak.hayir düğün salonu yok.nisanligin çok pahali. Yahu bi lütfen cevap ver bu adama ayni evde nasil üstelik bir omur da ya na çak sin bi cevap ver

Beni senden baskasi cekmez diye kendi de soyluyor.ayni sehirde yanima gelmiyor sonra telefonda donerken ben seni cok ozledim diyor.diger odaya geciyoruz mesela sadece dedigim neden gelmedin hadi öbür odaya gecelim diyor.kacıyor.bunu soyleyince de ben öbur odada ne oluyo dedirtmek istemiyorum ablamla enistem gecerdi ben diger odada patlardim diyo o yuzden diyo

Baskasini sevememekten ve ayrilinca essekten düşmüş e dönerim diye korkuyorum bi omur gozumun onunde olcak .unutamamaktan korkuyorum.yoksa herseyin oyle farkindayim ki.

Kusura bakma son kez yazıyorum ama nişanlısından ayrılan tek insan sen olmayacaksın. Insanlar neler yaşıyor biliyor musun sen. Neleri unutup hayatlarına devam ediyorlar. Sen bence memnun gibisin. Yoksa çoktan yüzüğü bohçayı verip birilerine göndermiştin

Kaç yasindasin cnm:s ya

22 yasindasin tamam okudum..aklininda yetiyo olması lazim ama taktinmi takmissin cocuga ama sunu bil ben boyle adamların hic duzeldiklerine şahit olmadim

bu kız bu çocuk evlenir kavga gürültü içinde mutlu mesut yaşayıp giderler aha da buraya yazıorm boşuna yorulmayın kızlar sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…