Dulların bu eziyetleri yaşama hakkı varda ,bekarların yok yani ,ne diyim .zihniyet baştan yalnış.
Bi gun arabayla beni alıp bizim orda guzel bi tepe var oraya cikmistik sarildik birbirimize sarkilar soyledik bana hayat arkadasim parcasini soyledi sohbet muhabbet ettik orda.ardindan bi tanidiklarinin dugunune gittik.guzel vakit gecirmistik.tabi bunun oncesinde de ayni köyun icinde benim yanima gelmedigi icin kavga etmistik.okey masasindan kalkip gelmek zorgelmis olmali.eve bkiyo camdan kalabalik cekindim diyo.asla cekincek bi insan degildir normalde..öbur bayramda da eve gelmiyosun diye kavga ettik zorla yaptiriyosun dedi oyle kavga etmistik
Babam seni kandiriyor sen anlamiyosun diyor.çenesi kuvvetli bi sekilde isin icinden cikiyo diyor ne abim ne babam istiyo sadece ben istiyorum diye yapiyolar.nisani bizim maddi durumumuz iyi olmadigi icin nisanlimyapti.babm bi sene bekle okulu bitsin o zaman bende herseyi kizimin ozendigi gibi yaparim dedi kabul etmedi baba ben herseyi yaparim yeterki onu ver dedi.nisanligimi alirken aglatti cok pahali diye halbuki degildi kuafore gidilir ne kuaforu dedi çıktı evde ablalari yapcakmis.madem durumun yok cikma boyle bi yola.ve ya guzel bi sekilde acikla.oyle dengesiz ki.esarbimi bes liraya aldim dedm seni dusundum dedmsen ne aldin sofra bezi mi dedi dalga gecti.dugun salonu istiyorum dedim hayir dedi.babamin arkadaslari gelcek dedim bagirdi cikti baban serefsiz diye.ben agladim.hic acimadi.ben sucluymusum gibi ben gdip baristim.
Babam seni kandiriyor sen anlamiyosun diyor.çenesi kuvvetli bi sekilde isin icinden cikiyo diyor ne abim ne babam istiyo sadece ben istiyorum diye yapiyolar.nisani bizim maddi durumumuz iyi olmadigi icin nisanlimyapti.babm bi sene bekle okulu bitsin o zaman bende herseyi kizimin ozendigi gibi yaparim dedi kabul etmedi baba ben herseyi yaparim yeterki onu ver dedi.nisanligimi alirken aglatti cok pahali diye halbuki degildi kuafore gidilir ne kuaforu dedi çıktı evde ablalari yapcakmis.madem durumun yok cikma boyle bi yola.ve ya guzel bi sekilde acikla.oyle dengesiz ki.esarbimi bes liraya aldim dedm seni dusundum dedmsen ne aldin sofra bezi mi dedi dalga gecti.dugun salonu istiyorum dedim hayir dedi.babamin arkadaslari gelcek dedim bagirdi cikti baban serefsiz diye.ben agladim.hic acimadi.ben sucluymusum gibi ben gdip baristim.
Elbette degil.neden gormek istemiyorum peki ben neden gercekleri goremiyorum.ayrica bi de cok supheci.ariyo mesela ben eve gelmis oluyorum arkadan arkadaslarimin sesi geliyor sen disardasin o sesler nerden gwliyo geliyo diyor eski yasadiklarindan dolayi boyle supheci olmus suphelendigi gunleri saati saatine defterine not etmis su saatte surda gibi bi de sonra arastiriyor.ki bunu yaptiracak hicbirsey yapmiyorum ona kafam önumde yururum hep.
Ben daha 22 yasindayim son sansim oldugundan degil herhalde cok sevdigim icin gozum gormuyor ufacik bi iyi davraninca seviyo diyorum son gelisinde ozur diledi artik hep o alttan aliyo ama fitrati bu degil iste sonra gene rahat oldugu bi zamanda eski haline döncek
Evlenince şoyle guzel olcak boyle guzel olcak hacca gitcez birlikte namaz kilcaz diyo.evlenince seni cok mutlu etcem diyo.ama bu hareketlerine devam ederse mümkun degil dimi
Bi kere kavga etmistik bana gene bagirdi cagirdi senin konusmaya hakkin yok dedi ailem aglarken gorunce dayanamadi tabi babam onu aradi bu devirde kimseye boyle diyemezsin dedi hele hele okumus ogretmen olacak bi insan hakkini savunur dedi kizimin sana zaafi var diye susuyorum dedi iste bu yuzune yok baba demedim husniye yanlis anlamis diyo bana gelince kendimi bsy dememk icin zor tuttum diyo
Bana iyi bi aile babasi profili veriyor.evini iyi gecindirir aktif olgun.ama boyle seyler de yapiyor dengesiz davraniyor.mesela onceki sevgilisi babama kkredi cekicem demis ayrilmislar bende ayni durumdayim okulum bitmedi aileme daha yardim edemedim.gecen onu sordum sen o yuzden mi ayrildin diye sende de oyle bi durum varsa sende de bitsin dedi benim o kizdan farkim yokmus diyorum burdan bunu mu anladin diyo bana herseyi yanlis anliyorsun diyo halbuki ben normal insanlar gibi anliyorum o kivirip lafi istedigi sekle sokup önume sunuyor
Eski sevgilileriyle olan iliskilerini goz onune getirince tum kadinlara ayni sekilde davrandigini goruyorum.benim farkim yok deyince de parmagini gosteriyor.yüzulmus eti de dahil.baskasi olsa takmaz diyor.arabasinda ikimize ait yaptirdigi biblo var.bana kolay kolay kimse bu yuzugu taktiramadi diyor.ama sen farklisin diyor bunlar beni yaniltiyor
Huyu mu boyle beni mi sevmiyor yoksa gercekten psikolojisi mi bozuk
Elbette degil.neden gormek istemiyorum peki ben neden gercekleri goremiyorum.ayrica bi de cok supheci.ariyo mesela ben eve gelmis oluyorum arkadan arkadaslarimin sesi geliyor sen disardasin o sesler nerden gwliyo geliyo diyor eski yasadiklarindan dolayi boyle supheci olmus suphelendigi gunleri saati saatine defterine not etmis su saatte surda gibi bi de sonra arastiriyor.ki bunu yaptiracak hicbirsey yapmiyorum ona kafam önumde yururum hep.
Baskasini sevememekten ve ayrilinca essekten düşmüş e dönerim diye korkuyorum bi omur gozumun onunde olcak .unutamamaktan korkuyorum.yoksa herseyin oyle farkindayim ki.
Beni senden baskasi cekmez diye kendi de soyluyor.ayni sehirde yanima gelmiyor sonra telefonda donerken ben seni cok ozledim diyor.diger odaya geciyoruz mesela sadece dedigim neden gelmedin hadi öbür odaya gecelim diyor.kacıyor.bunu soyleyince de ben öbur odada ne oluyo dedirtmek istemiyorum ablamla enistem gecerdi ben diger odada patlardim diyo o yuzden diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?