Nişanlımdan nefret ediyorum

Tugba220

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
570
170
103
Aslında nefret degil seviyorum ama bazı tavırları yüzünden ayrılmak istiyorum ama kabul de etmiyor ve arrık caresizim.en basitinden bugun arkadaslarla bi yere gidiyoruz arabaya yağ kutusu koydum bi arkadaşa vermek için bagaja düsmüs akıtmıs biraz bunun icin milletin yanında söylendi bana sert sert en son ben de kızdım benim sucum yok diye.veya bunun bi kankası var kankası biraz boş bi tip sürekli herkesle uğrasır benle ugrasıyor bu da gülüyor dalga geçiyor benle ben sinirleniyorm keyif alıyor bugun yine aynı seyleri yaptılar insanlr icinde arabada tartıstık falan her sey üst üste ben gece uyuyamıyorum bu yuzden onun umrunda degil napıyorum ben cok mu abartıyorum yardım edin

Arabaya dökülen yağ diyorsunuz, valla ben de çok kızarım.
Kucağınızda taşıdaydınız yani.
Tabi yeri insan içi değil ama mutfak tezgah ve ocak harici hiç dökülen bir yağı temizlediniz mi?
Tövbeler olsun, 6 aya falan anca geçiyor.
Zararı değil başa açtığı bela insanı delirtir.

Ayrıca başkaları sizinle dalga geçiyorsa, siz cevap verin.
Ya da baştan müsade etmeyin.

Ayrılmak istiyorum o kabul etmiyor diye birşey olamaz; bi ilişki beraber karar alınarak değil bir taraf istemiyorsa biter. Zaten bu konuda sizi ciddiye almaması bile başlı başına ayrılma sebebi. Ha diğer söylediklerinizde ben o kadar feci birşey görmedim ama demek ki bi kere içiniz soğumuş herşeyi batar olmuş bir müddet görüşmeyin sakinleşin öyle karar verin isterseniz

Aslında nefret degil seviyorum ama bazı tavırları yüzünden ayrılmak istiyorum ama kabul de etmiyor ve arrık caresizim.en basitinden bugun arkadaslarla bi yere gidiyoruz arabaya yağ kutusu koydum bi arkadaşa vermek için bagaja düsmüs akıtmıs biraz bunun icin milletin yanında söylendi bana sert sert en son ben de kızdım benim sucum yok diye.veya bunun bi kankası var kankası biraz boş bi tip sürekli herkesle uğrasır benle ugrasıyor bu da gülüyor dalga geçiyor benle ben sinirleniyorm keyif alıyor bugun yine aynı seyleri yaptılar insanlr icinde arabada tartıstık falan her sey üst üste ben gece uyuyamıyorum bu yuzden onun umrunda degil napıyorum ben cok mu abartıyorum yardım edin
Evlendiğinde dahada artar boyle sorunlar malesef değişmeyip dahada okuzlesiyolar yol yakınken vazmigecsen

Yaşlar küçük sanırım
Bi olgunluk göremedim çünkü
Laçka ortamlar laçka tavırlar
Ayrıca ayrılmak istiyorum bırakmıyor diye birşey yok kendini kandırma
Ailene ben bu adamı sevmiyorum anlaşamıyoruz zaten diyeceksin yüzüğü çıkaracaksın olacak bitecek

Yag gibi seyler bagaja koyuluyorsa eger dikkatli koyulmalidir, sinirlenebilir yaninizdakiler samimi oldugunuz insanlarsa bunu dilede getirebilir.
Biri sizle dalga geciyorsa hoslanmadiginizi söyleyin erkekler arasinda sakalasma genellikle öyle olur bir savunma yapsa komik bir duruma düsersiniz her ikinizde. Belliki sizi samimi bulmuslarki yapiyorlar bunu.

kankası sizinle uğraşıyor siz sinirleniyorsunuz ve üzülüyorsunuz o da kankayla beraber gülüyor. Yüzünüze böyle arkanızdan kankasıyla Sizin hakkınızda neler konuşuyorlar merak ettim doğrusu

Sen bir de bu çocukla evleneceksin öylemi ? Ben bu çocuğa ''Önce adam ol, öyle gel '' derdim açıkçası... Bu tarz daha olgunlaşmamış adamlarla evlenip de kendinizi ve geleceğinizi hiç etmeyin....

insan sevdiğine bunu niye yapar, şahsen onurum zedelenir, sevdiğim adam benim üzülmeme sebep olacak, izin verecek, üzerine de gülecek gururuma dokunur.
ayrılın, neden diye onun uykuları kaçsın.
bu adamdan bir şey olmaz.

Arabaya yağ dökülmesi sizin sucunuz tabiki bende öyle bişey yapsam eşim baya soylenir
Ama arkadasinin dalga geçmesine izin vermesi başkalarının yanında rencide etmesi çok çirkin bı davranış bu konuda çok sert uyarın hatta görüşmeyn hatasını anlasın

Arkadaşıyla beraber sizinle dalga geçmesi aşırı çoçukca bur davranış. Olgunlaşamamış henüz maalese1.

Daha nisanliyken böyleyse 🙄 evlenme! Yoksa 2 yıl sonra daha üzücü konularını görürüz burda.

Arabanin bagajina yag dokulmus kusura bakma senin sucun. Duzgun bir sisede duzgunce koyman gerekirdi. Ben sivi seyleri yanims alirken 3-4 torba geciririm akar bu yani. Ama arkadasinin dalga gecerken onun gulmesine kiziyor olmana hak veririm haklisin. Bu adam sana saygi duymuyor. Beni birakmiyor demek ne demek sarayinda tutsak misin ki birakmiyor. Bence senin birakasin yok bu bahaneye siginiyorsun

herkes hata yapabilir yanlışlıkla da olmuş olabilir.. bn bi hata dahi yapsamda herkesin içinde bana bagıran rencide eden nişanlı eş istemem.. aklı yerinde olgunlukta bir insan da bunu bilir zaten.. yaşlar kaç ?

Back
X