Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırakın arabaya yağ dökmeyi arabayı yaksam eşim canın sağolsun der. Böyle ufak hesaplarla bir ömür geçmezArabaya dökülen yağ diyorsunuz, valla ben de çok kızarım.
Kucağınızda taşıdaydınız yani.
Tabi yeri insan içi değil ama mutfak tezgah ve ocak harici hiç dökülen bir yağı temizlediniz mi?
Tövbeler olsun, 6 aya falan anca geçiyor.
Zararı değil başa açtığı bela insanı delirtir.
Ayrıca başkaları sizinle dalga geçiyorsa, siz cevap verin.
Ya da baştan müsade etmeyin.
Yok ben malda değilim, yağdayımBırakın arabaya yağ dökmeyi arabayı yaksam eşim canın sağolsun der. Böyle ufak hesaplarla bir ömür geçmez
40 senelik kocanız değil ki zamanınız çöp olsun.3 senedir beraberiz ayrılırım ayrılmasına da işte zamanım çöp oldu ailem bi yandan ailem diyecek yeni mi tanıdın sanırım cesaretim yok ama degismesi icin çıkar yol arıyorum o da yok
Ben evliyim ama eşimin arabası çok kıymetlidir, bence bütün erkeklerin arabası kıymetli , aynı şeyi ben yapmış olsam temizlerdi ama arabadan soğuyup değiştirebilirdi bile huyu buAslında nefret degil seviyorum ama bazı tavırları yüzünden ayrılmak istiyorum ama kabul de etmiyor ve arrık caresizim.en basitinden bugun arkadaslarla bi yere gidiyoruz arabaya yağ kutusu koydum bi arkadaşa vermek için bagaja düsmüs akıtmıs biraz bunun icin milletin yanında söylendi bana sert sert en son ben de kızdım benim sucum yok diye.veya bunun bi kankası var kankası biraz boş bi tip sürekli herkesle uğrasır benle ugrasıyor bu da gülüyor dalga geçiyor benle ben sinirleniyorm keyif alıyor bugun yine aynı seyleri yaptılar insanlr icinde arabada tartıstık falan her sey üst üste ben gece uyuyamıyorum bu yuzden onun umrunda degil napıyorum ben cok mu abartıyorum yardım edin
Nişanlılıkta boyle ise evlendikten sonra daha beter olur. Hic vakit kaybetme. Ayrılmıyor diye birşey yok. Sen once kendin ayrılmaya karar ver. Sen kafanda bitirip kapıyı gosterip ve de en önemlisi kararlı durunca napabilir, hayatından gitmekten babaşka?Aslında nefret degil seviyorum ama bazı tavırları yüzünden ayrılmak istiyorum ama kabul de etmiyor ve arrık caresizim.en basitinden bugun arkadaslarla bi yere gidiyoruz arabaya yağ kutusu koydum bi arkadaşa vermek için bagaja düsmüs akıtmıs biraz bunun icin milletin yanında söylendi bana sert sert en son ben de kızdım benim sucum yok diye.veya bunun bi kankası var kankası biraz boş bi tip sürekli herkesle uğrasır benle ugrasıyor bu da gülüyor dalga geçiyor benle ben sinirleniyorm keyif alıyor bugun yine aynı seyleri yaptılar insanlr icinde arabada tartıstık falan her sey üst üste ben gece uyuyamıyorum bu yuzden onun umrunda degil napıyorum ben cok mu abartıyorum yardım edin
Şuanda ayrılmazsan Boşanmak için birsürü sebebin olacak bil istedim.. Boşanmak ta gurur verici bişey tabii bi erkeğe ömrünü vermediğin için. Ama senin durumun hiç mutluluk yok canımAslında nefret degil seviyorum ama bazı tavırları yüzünden ayrılmak istiyorum ama kabul de etmiyor ve arrık caresizim.en basitinden bugun arkadaslarla bi yere gidiyoruz arabaya yağ kutusu koydum bi arkadaşa vermek için bagaja düsmüs akıtmıs biraz bunun icin milletin yanında söylendi bana sert sert en son ben de kızdım benim sucum yok diye.veya bunun bi kankası var kankası biraz boş bi tip sürekli herkesle uğrasır benle ugrasıyor bu da gülüyor dalga geçiyor benle ben sinirleniyorm keyif alıyor bugun yine aynı seyleri yaptılar insanlr icinde arabada tartıstık falan her sey üst üste ben gece uyuyamıyorum bu yuzden onun umrunda degil napıyorum ben cok mu abartıyorum yardım edin