Nişanlımdan nefret ediyorum

Aslında nefret degil seviyorum ama bazı tavırları yüzünden ayrılmak istiyorum ama kabul de etmiyor ve arrık caresizim.en basitinden bugun arkadaslarla bi yere gidiyoruz arabaya yağ kutusu koydum bi arkadaşa vermek için bagaja düsmüs akıtmıs biraz bunun icin milletin yanında söylendi bana sert sert en son ben de kızdım benim sucum yok diye.veya bunun bi kankası var kankası biraz boş bi tip sürekli herkesle uğrasır benle ugrasıyor bu da gülüyor dalga geçiyor benle ben sinirleniyorm keyif alıyor bugun yine aynı seyleri yaptılar insanlr icinde arabada tartıstık falan her sey üst üste ben gece uyuyamıyorum bu yuzden onun umrunda degil napıyorum ben cok mu abartıyorum yardım edin
Nasıl şakalar? Nasıl sert konuşmalar? Biraz açık açık yazın. Yaşını da yazın. Herkes daha rahat yorum yapar. Ve yağ kutusu nasıl yağ kutusu nasıl koydunuz arabaya. Daha önce benzer bir şey yaşadınız mı?

Kankası benim de yakın arkadasım cocugun yapısı o genelde ugrasır kankası benim aynı zamanda iş arkadasım

Nasıl şakalar? Nasıl sert konuşmalar? Biraz açık açık yazın. Yaşını da yazın. Herkes daha rahat yorum yapar. Ve yağ kutusu nasıl yağ kutusu nasıl koydunuz arabaya. Daha önce benzer bir şey yaşadınız mı?
Şöyle şakalar mesela ben bi şey hakkında yorum yapıyorum saçmalıyosun onu nerden duydun dayanak göster ispatla falan bi süre gıcık edşyor ben de kızıyorum benimki de bu tuğba böyle işte saçmalıyo falan deyip gülüyor

Ya ayrılmak istememe olayım da şu bazen cok iyi oluyoruz aylarca hiç sorunumuz olmuyor cok anlayıslı oluyoruz ben de biraz bagırıyorum falan bazen sonra o da bana gıcık oluyor böyle davranmaya baslıyor

Ayrılmaman için sebep nedir?

Ben, beni insanların için rencide edecek, küçük düşürecek, arkadaşının dalga geçmesine ses etmeyecek adamla değil evlenmek eğlenmeye bile gitmem.

Ayrılmak istiyorum, kabul etmiyor ne demek ki? Ayrılmanız için onun kabul etmesine gerek yok. Ve evet ayrılın. Kendi terbiyesizliği yetmiyor, bir de elaleme o haddi veriyorsa, böyle saygısız adamdan bir halt olmaz. Eş değil, ezip, hor görüp, kendini tatmin edebileceği birini arıyor demek ki.

Evliliğinin fragmanı işte. Boyle ve daha fazlası bi gelecek istiyorsan evlen 😐

Soğumuşsunuz sanki biraz sakince düşünün

Ya ayrılmak istememe olayım da şu bazen cok iyi oluyoruz aylarca hiç sorunumuz olmuyor cok anlayıslı oluyoruz ben de biraz bagırıyorum falan bazen sonra o da bana gıcık oluyor böyle davranmaya baslıyor
Eh konu neden açıyorsun o zaman arkadaşım? Mutluluklar madem.

bazı insanların iletişimi kendilerince şakalaşarak oluyor. sözleri gerçekten kırıcı olmasa da onun gülüşüyor olması sizi rahatsız ediyorsa sözlerini ağır gibi algılayabilirsiniz.
sanırım siz ciddi duruşlu birisiniz, nişanlınız da herşeyi şakaya vuran size göre ciddiyetsiz biri.
kaldıramıyorsanız ayrılacaksınız.

bagaja dökülen yağa kim olsa kızar bence. ya iyice sabitleyeceksiniz yada yanınızda tutacaksınız. babanız olsa o da kızardı muhtemelen. nişanlınız diye arabasını batırmaya hakkınız yok.
insan içinde tersledi diyorsunuz ama yanınızdakiler samimi arkadaşlarınızsa çok da sıkıntı olmayabilir.

Yağ konusunda suçlusunuz. Bırakın da söylensin biraz. O yağ nasıl çıkacak arabadan?

Arkadaş konusuna gelirsek eğer siz de cevap verin arkadaşına. Yani laf sokun demiyorum. Şaka yapıp gülüyorsa siz de şaka yapın. Gülün geçin yani. Bana güldüler eğlendiler benimle diye üzülmenin ne anlamı var?

Ya dün cok canımı sıktı napsam nasıl cözsembilemiyorum kendim e yediremiyorum

konusun bu konulari.

Mesela yag konusunda hak veren arkadaslar da olmus,
bazi insan boyle durumlarda kizar bagirir ama sakinlesince kedi olur; bu insan kotu mudur, bence degildir.
ama ben evlenmek istemem boyle biriyle asla mesela. Ben oyle bir durumda bile, yani hakliyken bile bana bagirmayacak, bosver canin sagolsun diyecek adamla evlenirim.
Ama bu dedigim gibi kisisel.

Arkadas mevzusu mesela bana daha normal geldi. Ortak arkadasinizmis ve huyu boyleymis. Yani siz kabul etmissiniz onu ve arkadaslik etmissiniz kendiniz, sevgilinizin arkadasi diye gorusuyor degilsiniz ki. Simdi boyle bir durumda sevgilinizin aranizda tampon olmasi dogru olmaz bana kalirsa. Benim arkadasimla iliskime sevgilim karissin istemem, tavrindan rahatsizsam ben soylemek isterim gibi.

en büyük sorun arkadaşının senle dalga geçmesine izin vermek. böyle bi laubalilik olamaz

konusun bu konulari.

Mesela yag konusunda hak veren arkadaslar da olmus,
bazi insan boyle durumlarda kizar bagirir ama sakinlesince kedi olur; bu insan kotu mudur, bence degildir.
ama ben evlenmek istemem boyle biriyle asla mesela. Ben oyle bir durumda bile, yani hakliyken bile bana bagirmayacak, bosver canin sagolsun diyecek adamla evlenirim.
Ama bu dedigim gibi kisisel.

Arkadas mevzusu mesela bana daha normal geldi. Ortak arkadasinizmis ve huyu boyleymis. Yani siz kabul etmissiniz onu ve arkadaslik etmissiniz kendiniz, sevgilinizin arkadasi diye gorusuyor degilsiniz ki. Simdi boyle bir durumda sevgilinizin aranizda tampon olmasi dogru olmaz bana kalirsa. Benim arkadasimla iliskime sevgilim karissin istemem, tavrindan rahatsizsam ben soylemek isterim gibi.
İşte ben de onu bekliyorum tamam hayatım desin biraz prenses gibi davransın ama yok ille ben ona kızdıysam o da bana kızıyor bü gün önce ben ona kozmıstım smdi o bana kızıyor ve aptal olması gerekir bi insanın ya defalarca milletin yanında bi şey deme dedim

İşte ben de onu bekliyorum tamam hayatım desin biraz prenses gibi davransın ama yok ille ben ona kızdıysam o da bana kızıyor bü gün önce ben ona kozmıstım smdi o bana kızıyor ve aptal olması gerekir bi insanın ya defalarca milletin yanında bi şey deme dedim
Yanlızkende dikkat etmeniz gerekir birbirinize davranışlarınız da ama özellikle daha nişanlıyken insanların yanında sizi kötü davranan adamın değişeceğini düşünmeyin.

Ayrıca siz de herşeye kızıyor musunuz? Kızdığınızda saygısız davranıyor musunuz? Eğer cevap evetse şikayet edecek birşeyiniz kalmaz.

Arkadaşıyla beraber sizinle dalga geçmesi ise benim kabul edeceğim birşey değil kesinlikle.

Nişanlınızı bir defaya mahsus alın karşınıza birer çay söyleyin. Çok sert olmadan, lütfen beni dinlemeni istiyorum deyin. Tabi ki baş başa teketek. Sonra tane tane rahatsız olduğunuz konuları kırıldığınız mevzuları, böyle sade bir şekilde aynı ses tonuyla anlatın.Bu arada onu sevdiğinizi de söyleyin. Bunları çözelim lütfen. Zamanla bu benim sana olan duygularıma zarar verebilir ben bu sebeplerden ilişkimiz zarar görsün istemiyorum deyin. hassas bir insanım deyin. Sonrası üstüne gitmeyin bırakın bakalım. Arkadaşını da kötülemeyin davranışlarından rahatsız olduğunuzu söyleyin.Eğer takmaz sa yada bir yol yön çizmezse ne yapacağını biliyorsun. Zaten kendini belli eder.

erkekler için arabaları çok kıymetlidir ve dökülen yağ, kolay çıkacak bir şey değil,
başkalarının yanında söylenmesi ve sizinle uğraşılınca gülmesi pek iyi olmamış,

Back
X