Kızlar nmerhaba 1 yıllık ilşkimizden sonra nişanlandık düğünü kasım gibi düşünüyoruz ama ben nişanlımdan çok soğudum her hareketi batıyo konuşması oturması bi ömür şimdi bu adamlamı geçireceğim diye kendime sorar oldum.Çok mutsuzum suratım hep asık soruyo sürekli neyin var diye niye soğuk davranıyosun geçiştiriyorum hep ona bunuda yapmak istemiyorum ama içimden gelmiyo eskisi gibi samimi sevecen davranamıyorum. Neden böyle oldu hiç heycanım yok evlililk için geçici bi dönemmi acaba??sizdede böyle bişey oldumu nişanladnıktan sonra :44:
Kızlar nmerhaba 1 yıllık ilşkimizden sonra nişanlandık düğünü kasım gibi düşünüyoruz ama ben nişanlımdan çok soğudum her hareketi batıyo konuşması oturması bi ömür şimdi bu adamlamı geçireceğim diye kendime sorar oldum.Çok mutsuzum suratım hep asık soruyo sürekli neyin var diye niye soğuk davranıyosun geçiştiriyorum hep ona bunuda yapmak istemiyorum ama içimden gelmiyo eskisi gibi samimi sevecen davranamıyorum. Neden böyle oldu hiç heycanım yok evlililk için geçici bi dönemmi acaba??sizdede böyle bişey oldumu nişanladnıktan sonra :44:
2 ay sonra düğünüm var.. Geçtiğimiz ay, sırf bana battığı için ayrıldım..
Geçti sonra kendiliğinden..
Oluyor galiba böyle şeyler..:44::44:[
bende böyle düşünüyorum bazen ayrılırsam ya pişman olursam o zaman ne yaparım diye.
sizi bu derece soğutacak herhangi bir olay yaşadınız mı yoksa sadece heyecanınızın bittiğini mi düşünüyorsunuz?
2 ay sonra düğünüm var.. Geçtiğimiz ay, sırf bana battığı için ayrıldım..
Geçti sonra kendiliğinden..
Oluyor galiba böyle şeyler..:44::44:[
bende böyle düşünüyorum bazen ayrılırsam ya pişman olursam o zaman ne yaparım diye.
belki soğumadın sadece soğuduğunu sanıyorsundur.ya nişan da aileler falan da araya girdiği için eski heyecan kalmaz.sevgililik en güzel dönem bana göre..
bişey diyim mi bende nişanlıyım.bende de bazen aynı şeyler oluyor ama geçiyor sonra.arkadaşların dedğine göre nişanlılıkta oluyormuş bazen böyle şeyler :)
hayır bi olay olmadı nişana kadar herşey normaldi taaa ki nişan gününe kadar o gün başladı.Mutlu olmam gerekmiyomu şuan ama değilim
Canım bizde düğün öncesi şeytan araya girer derler..
Pek kaale alınmaz düğün öncesi ayrılıklar, ortada geçerli bir sebep yokken tabii..
Barışılıyor bir şekilde ama iyice kafanda oturmadan ayrılma derim..
inşalahhhhh öyledir canımçok afedersin ama mal gbi geziyorum ortalıkta hiç bişeyden zevk almıyorum. onun bana dokunmasını elimi bile tutmasını istemiyorum. nceden hep ben sırnaşırdım şimdi ise dokunmak bile içimden gelmiyo
acaba ne bileyim hani bazen bi işte hayır olmaz da insanın o işi yapası gelmez ya öyle birşey mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?