aaa ban sebebi mi eski konuyu gundeme getirmek?Sirf bu yuzden ban yiyecek
Evet canim eski aktif olmayan konulari hortlatanlari kibliyorsun mune de onlari hortlatiyor :)aaa ban sebebi mi eski konuyu gundeme getirmek?
hergunyenibirbilgiEvet canim eski aktif olmayan konulari hortlatanlari kibliyorsun mune de onlari hortlatiyor :)
Evlilik sürecinde böyle şeyler doğal bence. Pek çok insanda duydum. Gelecek endişesi herhalde biraz. Önemli olan gözünüze batan şeyler önemli şeylermi önemsiz şeyler mi. Bunun muhakemesini iyi yapın..Kızlar nmerhaba 1 yıllık ilşkimizden sonra nişanlandık düğünü kasım gibi düşünüyoruz ama ben nişanlımdan çok soğudum her hareketi batıyo konuşması oturması bi ömür şimdi bu adamlamı geçireceğim diye kendime sorar oldum.Çok mutsuzum suratım hep asık soruyo sürekli neyin var diye niye soğuk davranıyosun geçiştiriyorum hep ona bunuda yapmak istemiyorum ama içimden gelmiyo eskisi gibi samimi sevecen davranamıyorum. Neden böyle oldu hiç heycanım yok evlililk için geçici bi dönemmi acaba??sizdede böyle bişey oldumu nişanladnıktan sonra :44:
kotu bsy soylemedi ki.. nasil soylemesini beklerdin?Yeni üyeyim bilmiyordum :s
Güzelce söyleyebilirsiniz direk sırf bu yüzden ban yiyecek falan
hiç hoş değil...
sorun olmaz cnmYeni üyeyim bilmiyordum :s
Güzelce söyleyebilirsiniz direk sırf bu yüzden ban yiyecek falan
hiç hoş değil...
oluyo arada :)Kızlar nmerhaba 1 yıllık ilşkimizden sonra nişanlandık düğünü kasım gibi düşünüyoruz ama ben nişanlımdan çok soğudum her hareketi batıyo konuşması oturması bi ömür şimdi bu adamlamı geçireceğim diye kendime sorar oldum.Çok mutsuzum suratım hep asık soruyo sürekli neyin var diye niye soğuk davranıyosun geçiştiriyorum hep ona bunuda yapmak istemiyorum ama içimden gelmiyo eskisi gibi samimi sevecen davranamıyorum. Neden böyle oldu hiç heycanım yok evlililk için geçici bi dönemmi acaba??sizdede böyle bişey oldumu nişanladnıktan sonra :44:
Valla eşimin ailesini dert etmekten eşime odaklanmadım o dönemKızlar nmerhaba 1 yıllık ilşkimizden sonra nişanlandık düğünü kasım gibi düşünüyoruz ama ben nişanlımdan çok soğudum her hareketi batıyo konuşması oturması bi ömür şimdi bu adamlamı geçireceğim diye kendime sorar oldum.Çok mutsuzum suratım hep asık soruyo sürekli neyin var diye niye soğuk davranıyosun geçiştiriyorum hep ona bunuda yapmak istemiyorum ama içimden gelmiyo eskisi gibi samimi sevecen davranamıyorum. Neden böyle oldu hiç heycanım yok evlililk için geçici bi dönemmi acaba??sizdede böyle bişey oldumu nişanladnıktan sonra :44:
Konu 2014 de açılmışEvlenebilceginden bi ömür gecirebilceginden eminsen devam et aldırış etme soğukluğa ama geciremicegini düşünüyosan hayatını karartma. Tavsiye olarakmi görürsün nasihat olarakmi bilmem ama bence otur ve kendine şu soruyu sor ben bu adamla 1 ömrü gecurebilecekmiyim? Diye
Yeniyim pardonKonu 2014 de açılmış
Krize ne oldu da girdin, durup dururken mo?eveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttbanada oldu.işyerinde krize girdim ben nişanı atıyorum dedim.kadın dediki nişan dönemleri şeytan sizle çok uğraşır sakin ol dedi.biraz kafamı dağıttım bi kaç ay sonra evlendim eşimle çok mutluyum şimdi onsuz nefes alamam bence
Nişan arifesi çok stresli bir dönem canım herkeste oluyor ama sonra geçiyor.Bol bol dua et Rabbim içimi tekrar ısındır vesveselerden kurtar beni diyeKızlar nmerhaba 1 yıllık ilşkimizden sonra nişanlandık düğünü kasım gibi düşünüyoruz ama ben nişanlımdan çok soğudum her hareketi batıyo konuşması oturması bi ömür şimdi bu adamlamı geçireceğim diye kendime sorar oldum.Çok mutsuzum suratım hep asık soruyo sürekli neyin var diye niye soğuk davranıyosun geçiştiriyorum hep ona bunuda yapmak istemiyorum ama içimden gelmiyo eskisi gibi samimi sevecen davranamıyorum. Neden böyle oldu hiç heycanım yok evlililk için geçici bi dönemmi acaba??sizdede böyle bişey oldumu nişanladnıktan sonra :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?