Nisanlimdan supheleniyorum.

arnuvanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
134
23
28
Arkadaşlar benim dugunume kisa bir sure kaldi nisanlim işyerindeki bir kiz arkadasinin profesyonel foto çektiğini söyleyip grubunu gösterip çektiği fotolara bakmistim çocuksu bulduğum icin begenmedim. Sonra erkek arkadasim o ara fotoğrafçıya vereceğimiz paraya bisuru eksigimizi alabiliriz deyince mantikli geldi kiz 500tl ye bütün gün cekicek demişti.Maddi olarak da fazla yüklenmemiş olurum dedim.Birkaç gün sonra Nişanlimin calistigi AVM ye gittim bu ara is ve formasyon aldiği icin fazla gorusemiyoruz ben gittim.nisanlimla işyerinde ayaküstü konusurken kiz geldi nisanlimdan bisey rica etti.Nisanlimda beni nisanlisi olarak tanistirinca kiz birkaç saniye takildi bi afalladi anlam veremedim. Önem de vermedim o an kiz da gözüme sevimli göründü ertesi gün yine fotoğraf meselesini konuşuyorduk beğendiğim pozlari attim bu tarz cekebilirse arkadasina soyle ona Çektirelim dedim ama nisanlim iki kez soylememe rağmen lafi gecistirdi ben uniden bi arkadasima soylicem vs dedi benimde içime bi şüphe düştü. Yoğun olduğu icin onu bu tarz biseyle bunaltmak istemiyorum ama çok garibime gitti nasil diyim içime bi kurt düştü kadinsiniz anlarsiniz.Offf ne bileyim.Gecenin bu saatinde yazmamdan bellidir zaten anlarsiniz fikirlerinizi bekliyorum ben mi fazla kuskucuyum

Yok ya o kızdan vazgeçmiş bişy olmuştur belkide forunuzu çekecek bayanla iş yernde ki aynı kişimi ayrıca 500 e albüm yapıyr dış çekim profesyonelce .

Ah o nalet kurtlar !!!
Ne diyebilirim bilmiyorum ama Rabbim hakkınızda hayırlısı ile bi ömrü nasip etsin değil ise yol yakından ırak etsin inşallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah fakat şöyle bir durum var bende şu an nişanlım ile fotoğraf yüzünden ters düşmüş durumdayım erkeklerin fotoğraf çektirme fobisi yüzünden acaba böyle bi sebepten dolayı olabilir mi?

belki nişanlının kızda içine sinmediği bişey vardır o yüzden vazgeçmiştir.açıkca sorsana şüphe edeceğine

Tam olarak neyden şüphelendiğinizi anlamadım.
Yani kopukluk var, kız afalladığı için nişanlınıza mı asılıyormuş neymiş, yoksa nişanlınız konuyu geçiştirdiği için o mu asılıyor'dan şüphe ettiniz?
Kimin elinden şüphe ettiniz yani?
Ayh.

nişanlınız bir yanlısı oldugunu sanmıyorum,
ya bu kız eski kız arkadasını biliyordu ve farklı biriyle karsılasınca sasırdı,
ya da nisanlınızdan hoslanıyordu diyecegim ama oyle olsa neden fotografınızıcekmeyi kabul etsin...

bence bosuna kurcalayıp canınızı sıkmayın,
ancak icinizdeki kurt baska turlu gecmeyecekse evlenmeden once konusmanızda fayda var tabi.

İnsanın içine kurt düşmeye dursun ..malesef evham yapmayan kadın çok.az.olsa.gerek kadın hisseder ya bir durum olunca ben buna inanırım ...

nişanlının neyinden şüphelendin

Kıza sizin düğün fotonuzu çekeceğini söylememiş mi o kız niye öyle afallamış ki ama nişanlın doğru olanı yapmş ondan vazgeçtiyse kızda bi sıkntı var nişanlında değil nişanlın bişiy olduysa bile sen üzülme diye söylemiyordur.yani kız nişanlnza bu kız sana göre değil tarzında birşey demiş bile olabilir gözü varsa nişanlnzda

Çok mantıklı söyledklernz katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…