Nisanlimi anlayamiyorum kapali kutu gibi

Richangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
109
81
28
35
Yaksasik 2 aydir nisanliyiz gorucu usulu ile nisanlandik daha once erkek arkadasim olmadi onunda daha once kiz arkadasi olmamis. Ilk baslarda hersey cok guzeldi. Birbirimize duygularimizi ifade ediyoduk ben gercekten seviyorum ve sevgimi dile getirmeye basladim. Ama son zamanlarda bulusmakta sijinti cekiyoruz. O cok yogun ve aniden isi cikiyo bulusmayi iptalediyor. Isini anliyorum hem calisiyor hem mastir yapiyor. Ama ben bazen dayanamiyorum. Tirip atiyorum oda anlamiyor. Bu aralar benden uzaktasti bi derdi var bana mi soylemiyo bilmiyorum. Ama aramizda bi sogukluk var. 1 ay bulusamadik. Sonrasindaki busmada kirgindik. Aramayi sevmiyorum deyip aramiyoda. Ne yapacagim bilmiyorum. Cokta stresliyim tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada ayni sehirde calisiyoruz ve ailemizden uzagiz.

Adamin daha once kiz arkadasi olmamis ki tribi nerden bilsin sen yonlendirceksin onu

Ya soyluyorum kabul etmiyor hatta baskalarida uyarmis ara diye sanki biseyi yap dedikce yapmayacak biri gibi gercekten bilmiyorum. Eskiden kolaymi gibi gelirdi evlilik aimdi oyle hossetmiyorum. Sanki tiyatro gibi bisey. Erkek fitratini bilmiyorum nasil davranmam gerektiginide bilmiyorum. Bileniniz varsa bana anlatsin lutfen.

Nişanlın oğlak burcu sanırım. Çünkü 12 burç içinde tek afedersin böyle öküz çıkacak olan burç oğlaktır.

bence hiç üstüne düşme... belli ki seninle olan ilişkisini düşünmek istiyo, biraz uzak kalmak istiyo ve işini bahane ediyo. gereğinden fazla arayıp sorup ipleri eline verme bence.

Suan aramiyorum zaten o ariyo biraz daha duzeldi aramiz yani amcim kinusmak defilde esya falan alcaz ya mecbur iletsiim kurmamiz lazim

Emin ol aynı stresi yaşıyoruz nişanlıyız 1 ay hatta nerdeyse 2 ay olcak buluşamıyoruz hep bi işi var onun da stresli bi işi var anca aile olarak biraraya geldiğimizde görüşüyoruz 1.5aydır artık sevmio mu die düşünüorum 5 yıldır beraberiz ve 6 ay olcak nişanlanalı ve daha düğün tarihini kesinleştirmedik sevmeyen adam çoktan ayrılırdı diorum çünkü onun yapısı o umrunda olmaz hiçbişey istemiosa ayrılır ve maalesef fazla rahatına düşkün hesap soramazsın benim dert daha büyük anlicağın

Zormus sevmek kestirip atamiyosunda ama bizim aramiz duzeldi ozur diledi daha dikkatli olacagim dedi insallah boyle devam eder

Zormus sevmek kestirip atamiyosunda ama bizim aramiz duzeldi ozur diledi daha dikkatli olacagim dedi insallah boyle devam eder
İnşallah çok sevindim senin adına hep böle olun hep mutlu olun darısı da benim başıma inşallah

Canım en güzeli üstüne düşmemek bırak biraz aramayı mesaj atmayı bak sonra nasıl kıymetini biliyor.ayrıca 1aydır görüşemiyoruz demişsin biz sevgilimle 3haftada bir anca görüşüyoruz bu aksine daha cok birbirine bağlıyor insanı özlem oldugu için ama tabi yanınızdayken kırgın davranmasına bir şey diyemem yan yanayken sen biraz soğuk davransan sanırım daha iyi olur

Şimdiden ilgisiz. .
Evlenince düşün . .
Çok gariptir ki yanyana geldiğimizde bizden iyisi yok sahiplenmesi zaten beni mest edio ama msj atmazsam kısacası hesap vermezsem gün içindeki işlerimi kıyamet kopuo yan yanayken soğuk davranırsam da pişman ettin beni geldiğime demeye getirio olayı beynim duruo resmen ne düşünmeliyim bilemiorum

Belkide tek sorun mesaj atmayı ya da aramayı sevmiyor olmasıdır canım sende bir süre sadece yaptıklarını haber verip onun haricinde ilgisiz davranırsan eminim arayıp sormaya başlayacaktır

Belkide tek sorun mesaj atmayı ya da aramayı sevmiyor olmasıdır canım sende bir süre sadece yaptıklarını haber verip onun haricinde ilgisiz davranırsan eminim arayıp sormaya başlayacaktır
Bende öle yapmaya başladım artık sadece işlerimi sölüorum buluşalım demiorum nasılsın dahi demiorum bakalım nasıl olcak daha da kötü olmasın da

Bende öle yapmaya başladım artık sadece işlerimi sölüorum buluşalım demiorum nasılsın dahi demiorum bakalım nasıl olcak daha da kötü olmasın da
Yok canım eğer seni gerçekten seviyorsa daha iyi olur o da bi durur düşünür yani nolduda birden bu kız ilgiyi çekti üstümden diye ozamanda o üzerine düşmeye başlar

Erkeklere muddet vermek gerekiyo onlar bi problem yasadiklarinda yada akillarina bisey takildiginda uzaklasiyolar galiba bi kitapa da boyle okudum magaralarina cekikiyolar diyor kitapta . Onlar magaralarina cekilince birakin kendimeri ciksin siz dojunmayin diyor onlar ciktiklarinda mutlu cimarlar sizdd karsilik verin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…