İnşallah çok sevindim senin adına hep böle olun hep mutlu olun darısı da benim başıma inşallahZormus sevmek kestirip atamiyosunda ama bizim aramiz duzeldi ozur diledi daha dikkatli olacagim dedi insallah boyle devam eder
Insallah canimİnşallah çok sevindim senin adına hep böle olun hep mutlu olun darısı da benim başıma inşallah
Canım en güzeli üstüne düşmemek bırak biraz aramayı mesaj atmayı bak sonra nasıl kıymetini biliyor.ayrıca 1aydır görüşemiyoruz demişsin biz sevgilimle 3haftada bir anca görüşüyoruz bu aksine daha cok birbirine bağlıyor insanı özlem oldugu için ama tabi yanınızdayken kırgın davranmasına bir şey diyemem yan yanayken sen biraz soğuk davransan sanırım daha iyi olur
Çok gariptir ki yanyana geldiğimizde bizden iyisi yok sahiplenmesi zaten beni mest edio ama msj atmazsam kısacası hesap vermezsem gün içindeki işlerimi kıyamet kopuo yan yanayken soğuk davranırsam da pişman ettin beni geldiğime demeye getirio olayı beynim duruo resmen ne düşünmeliyim bilemiorumŞimdiden ilgisiz. .
Evlenince düşün . .
Belkide tek sorun mesaj atmayı ya da aramayı sevmiyor olmasıdır canım sende bir süre sadece yaptıklarını haber verip onun haricinde ilgisiz davranırsan eminim arayıp sormaya başlayacaktırÇok gariptir ki yanyana geldiğimizde bizden iyisi yok sahiplenmesi zaten beni mest edio ama msj atmazsam kısacası hesap vermezsem gün içindeki işlerimi kıyamet kopuo yan yanayken soğuk davranırsam da pişman ettin beni geldiğime demeye getirio olayı beynim duruo resmen ne düşünmeliyim bilemiorum
Bende öle yapmaya başladım artık sadece işlerimi sölüorum buluşalım demiorum nasılsın dahi demiorum bakalım nasıl olcak daha da kötü olmasın daBelkide tek sorun mesaj atmayı ya da aramayı sevmiyor olmasıdır canım sende bir süre sadece yaptıklarını haber verip onun haricinde ilgisiz davranırsan eminim arayıp sormaya başlayacaktır
Yok canım eğer seni gerçekten seviyorsa daha iyi olur o da bi durur düşünür yani nolduda birden bu kız ilgiyi çekti üstümden diye ozamanda o üzerine düşmeye başlarBende öle yapmaya başladım artık sadece işlerimi sölüorum buluşalım demiorum nasılsın dahi demiorum bakalım nasıl olcak daha da kötü olmasın da
Erkeklere muddet vermek gerekiyo onlar bi problem yasadiklarinda yada akillarina bisey takildiginda uzaklasiyolar galiba bi kitapa da boyle okudum magaralarina cekikiyolar diyor kitapta . Onlar magaralarina cekilince birakin kendimeri ciksin siz dojunmayin diyor onlar ciktiklarinda mutlu cimarlar sizdd karsilik verin diyor.Bende öle yapmaya başladım artık sadece işlerimi sölüorum buluşalım demiorum nasılsın dahi demiorum bakalım nasıl olcak daha da kötü olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?