Nişanlımı kırdım..

Ben anlatamıyorum sanırım. Konu açmamın nedeni hatamı yüzüme vurmanız değil,nasıl gönlünü alabilirim diye sizlere sormak. Hatamın farkındayım ve boş bulundum. Aksini iddia etmiyorum. Dediklerinizde doğru. Fakat uğraştım özür de diledim,tık yok. Ne yapsam bilemedim asil sorum sizlere bu.

Hatanı yüzüne vurmuyorum yaptığının yanlış olduğunu vurguluyor ve bir üstte sana verilen akıllardan birinin yanlış yönlendirme olduğunu söylüyorum. "Özür diledim, bitti" gibi bir şey yok, adam içerlemiş belli ki. Ikna edene kadar uğraşacaksın. Ayrıca şunu da unutmamak lazım bence böyle bir şeyi içerlemesi gayet güzel, erkekler ne kadar çok geçip gidiyor, konuların üstünde durmuyorlarsa o kadar vurdumduymaz oluyorlar.

Başka yapabileceğim bir sey yok gibi görünüyor. Çok teşekkürler düşüncelerin için..

Var niye olmasın ? Şaklabanlık yapmayı bi kenara bırak.Nişanlın aramalarına ve mesajlarına cevap vermediğini söylemiştin sanırım.Eğer nişanlınla aynı yerlerde iseniz onunla bu konu hakkında yüz yüze konuşun''Boş bulundum,yaptığımın doğruluğunu savunmuyorum seni kırdığımın farkındayım ve bir daha böyle mevzuları başta kendime ve sonra da sana asla hatırlatmayacağım.Büyütülecek bir mevzu değil lütfen aramızda ki bu kırgınlığa son verelim, özür dilerim '' tarzında konuşun nişanlınızla

Eğer nişanlınızla farklı yerlerde oturuyorsanız ;beklemekten başka yapacak birşey yok :ssz:

Son düzenleme:
Hatanı yüzüne vurmuyorum yaptığının yanlış olduğunu vurguluyor ve bir üstte sana verilen akıllardan birinin yanlış yönlendirme olduğunu söylüyorum. "Özür diledim, bitti" gibi bir şey yok, adam içerlemiş belli ki. Ikna edene kadar uğraşacaksın. Ayrıca şunu da unutmamak lazım bence böyle bir şeyi içerlemesi gayet güzel, erkekler ne kadar çok geçip gidiyor, konuların üstünde durmuyorlarsa o kadar vurdumduymaz oluyorlar.

Anlatmak istediğim tam da buydu. Haklısınız,gerçekten içerledi gözleri dahi doldu. Ama yüzünü güldüreyim diye türlü türlü sebeklikler yaptım,dışardaydık o sıra gittim marketten en sevdiği şekerlemelerden aldım. Üstüne özür de diledim, boş bulundum dedim. Yine tık yok, şaştım kaldım. Arayınca açmıyor,açsa bile çok soğuk konuşuyor. Canım bu yüzden çok sıkkın daha ne yapmam gerekir ki?

Var niye olmasın ? Şaklabanlık yapmayı bi kenara bırak.Nişanlın aramalarına ve mesajlarına cevap vermediğini söylemiştin sanırım.Eğer nişanlınla aynı yerlerde iseniz onunla bu konu hakkında yüz yüze konuşun''Boş bulundum,yaptığımın doğruluğunu savunmuyorum seni kırdığımın farkındayım ve bir daha böyle mevzuları başta kendime ve sonra da sana asla hatırlatmayacağım.Büyütülecek bir mevzu değil lütfen aramızda ki bu kırgınlığa son verelim, özür dilerim '' tarzında konuşun nişanlınızla

Eğer nişanlınızla farklı yerlerde oturuyorsanız ;beklemekten başka yapacak birşey yok :ssz:

Yarım saatlik bir mesafe var aramızda,aslında vu dediğin en uygunu olur. Ama daha fazla bunalır sıkılır diye de korkuyorum, çünkü aramız bozukken rahat olamıyorum konuşmaya çalışıyorum sürekli.

Bir kere daha arayayım açmazsa mecbur yanina gidip konuşacağım. O da ise yaramazsa beklemekten baska çarem gerçekten kalmaz.

Anlatmak istediğim tam da buydu. Haklısınız,gerçekten içerledi gözleri dahi doldu. Ama yüzünü güldüreyim diye türlü türlü sebeklikler yaptım,dışardaydık o sıra gittim marketten en sevdiği şekerlemelerden aldım. Üstüne özür de diledim, boş bulundum dedim. Yine tık yok, şaştım kaldım. Arayınca açmıyor,açsa bile çok soğuk konuşuyor. Canım bu yüzden çok sıkkın daha ne yapmam gerekir ki?

Aynı şehirdeyseniz okuluna git, ofisine git, gönlünü alırsın böylece. Daha fazla uzatmaz. Sen söyledikten hemen sonra toparlamaya çalışmışsın ve daha bugün olmuş mevzu. Yarın falan dediğim gibi yaparsan hem mutlu, hem de gönlü olur diye düşünüyorum. Gereksiz alınganlık değil bu, böyle bir lafı geçip gitse otur düşün derdim. Seven insan böyle olur ;)

Aynı şehirdeyseniz okuluna git, ofisine git, gönlünü alırsın böylece. Daha fazla uzatmaz. Sen söyledikten hemen sonra toparlamaya çalışmışsın ve daha bugün olmuş mevzu. Yarın falan dediğim gibi yaparsan hem mutlu, hem de gönlü olur diye düşünüyorum. Gereksiz alınganlık değil bu, böyle bir lafı geçip gitse otur düşün derdim. Seven insan böyle olur ;)

Yarın gideyim o halde. Haklısın,sevmese kestirip atardı,umursamazdı.Biraz öyle oldu,kırgın kalmak istemediğimden dolayı hemen halletmeye çalıştım olmadı. Umarım yarın beni affeder,zaten bir daha asla boş bulunup konuşmam bu şekilde pişman oldum. Size de çok teşekkür ederim, dediklerinizi uygulayacağım:34:

Yarın gideyim o halde. Haklısın,sevmese kestirip atardı,umursamazdı.Biraz öyle oldu,kırgın kalmak istemediğimden dolayı hemen halletmeye çalıştım olmadı. Umarım yarın beni affeder,zaten bir daha asla boş bulunup konuşmam bu şekilde pişman oldum. Size de çok teşekkür ederim, dediklerinizi uygulayacağım:34:

Rica ederim tatlım.

bence face de şu şarkıyı paylaş ve onu etiketle :)

[video=youtube;cHpuVCM08rk]http://www.youtube.com/watch?v=cHpuVCM08rk[/video]

Saçmasapan bir konuyu biraz abartmadın mı sence de?
Olabilir yani bir an hata yapabilir insan.
Sonunda daralırım
Biraz daha uzatırsan,

Eğer bana biraz daha surat asarsan.
Açsana telefonu hadi ama böyle yaparsan,
Küserim oynamam.
Hadi be adam!

Seni özledim, onun için aradım.
Beni bilirsin dediğimi yaparım.
Aç telefonu, açsana konuşalım.
Buzlar erisin bu gece buluşalım :1::1::1:

bence face de şu şarkıyı paylaş ve onu etiketle :)

[video=youtube;cHpuVCM08rk]http://www.youtube.com/watch?v=cHpuVCM08rk[/video]

Saçmasapan bir konuyu biraz abartmadın mı sence de?
Olabilir yani bir an hata yapabilir insan.
Sonunda daralırım
Biraz daha uzatırsan,

Eğer bana biraz daha surat asarsan.
Açsana telefonu hadi ama böyle yaparsan,
Küserim oynamam.
Hadi be adam!

Seni özledim, onun için aradım.
Beni bilirsin dediğimi yaparım.
Aç telefonu, açsana konuşalım.
Buzlar erisin bu gece buluşalım :1::1::1:

bu kadar olur yahu. Tam nisanlima hitaben:1::1::1:

Nişanlın sana tekmeyi basmış bence. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna... Belki şimdi Tuğçe nin yanındadır dayanabiliyormu diye.

Ne kadar ufak bir şey bu böyle:26:
Ben de ciddi bir şey var sandım...
Epey hassas galiba nişanlın..İşin biraz zor gibi görünüyor...

Bulunduğu yere gidip, sımsıkı sarılmanı öneririm..Evi, işi v.s..neresiyse artık..
Tabi aynı şehirlerdeyseniz...

Nişanlın sana tekmeyi basmış bence. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna... Belki şimdi Tuğçe nin yanındadır dayanabiliyormu diye.

Ne dediginizin farkindamisiniz siz? Nişanlımla 8 senedir beraberiz 20 gün sonra düğünümüz var. Nişanlıma güveniyorum zira siz böyle yorum yapma gücünü nereden bulabiliyorsunuz? Bilmeden yorum yapmamanızı öneririm.

Ne kadar ufak bir şey bu böyle:26:
Ben de ciddi bir şey var sandım...
Epey hassas galiba nişanlın..İşin biraz zor gibi görünüyor...

Bulunduğu yere gidip, sımsıkı sarılmanı öneririm..Evi, işi v.s..neresiyse artık..
Tabi aynı şehirlerdeyseniz...

Bu konuda hassaslaştı,içerledi. Dediğini yapacağım,aramızdaki mesafe yarım saat. Umarım ise yarar.
Size de çok teşekkür ederim:)

Ben de bazen derim, çekilcek dert değilsin, benden başka kimse çekmez senin kahrını diye,
o da sanki seni benden başkası çeker senin huyun çok mu iyi sanki der, güler geçeriz.
Kırılacak bişey yok bence bunda.

Düğün stresinden vermiştir belki bu hassas tepkiyi ?
Gönlünü alacağınıza inanıyorum ;)

Son düzenleme:
Bu küçük bir şey mi sizce?
kk kadınlarından gerçekten feminist açıklamalar geliyor sanki:27:
size sevgiliniz diyecek ki falanca olsa sana dayanamazdı, siz de bunu dert etmeyeceksiniz:52:

bariz bir şekilde çekilmez olduğunu dile getirmişsin ve bence çok kırıcı bir şey. tabi söyleme şeklini bilmiyorum, şaka yollu söylenir gereksiz alınganlık yapar orasını bilemem ama ciddi söylenmiş bir şeyse şebeklikten daha fazlasını yapmalısınız. kıskandığınız için böyle söylediğinizi belirtebilirsiniz, özür dileyebilirsiniz vs.

Ben de bazen derim, çekilcek dert değilsin, benden başka kimse çekmez senin kahrını diye,
o da sanki seni benden başkası çeker senin huyun çok mu iyi sanki der, güler geçeriz.
Kırılacak bişey yok bence bunda.

Düğün stresinden vermiştir belki bu hassas tepkiyi ?
Gönlünü alacağınıza inanıyorum ;)

Bende ciddi bir şekilde söylememiştim,şaka yoluyla birden boş bulundum söyledim sonrasında pişman oldum. Olabilir, umarım dediğiniz gibi olur da gönlünü alabilirim:)

Ben olsam ben de çok alınırdım canım. Küçük bir şey değil bence bu. Geçmişle ilgili konular hep yaralar zaten nişanlın da kendini o kızla konuştuğu için o dönemde suçlu hissediyor olabilir. Bence de yanına git o zaman yumuşar. Bu yüzden 8 yıllık birlikteliğe kıyacağını düşünmüyorum :)

Back
X