Nişanlımı kırdım..

Bu küçük bir şey mi sizce?
kk kadınlarından gerçekten feminist açıklamalar geliyor sanki:27:
size sevgiliniz diyecek ki falanca olsa sana dayanamazdı, siz de bunu dert etmeyeceksiniz:52:

bariz bir şekilde çekilmez olduğunu dile getirmişsin ve bence çok kırıcı bir şey. tabi söyleme şeklini bilmiyorum, şaka yollu söylenir gereksiz alınganlık yapar orasını bilemem ama ciddi söylenmiş bir şeyse şebeklikten daha fazlasını yapmalısınız. kıskandığınız için böyle söylediğinizi belirtebilirsiniz, özür dileyebilirsiniz vs.

Çok haklısın,bana demiş olsa bende çok kırılırdım ama bu kadar uzatmazdım. 4-5 kere özür diledim,sarıldım,boş bulundum dedim,aradım,mesaj attım,sevdiği şekerlemelerden aldım yüzü gülsün diye,çok uzattın kırgın kalmayalım bir daha olmaz dedim.. Ama tık yok,yoruldum gidip konuşmaktan başka yapabileceğim bir şey kalmadı. Bunda da ikna olmazsa kılımı kıpırdatmam. Zaten sakayla karışık söylemiştim,ciddi ciddi değil. dediğiniz gibi biraz da kıskandığım için oldu..

Ben olsam ben de çok alınırdım canım. Küçük bir şey değil bence bu. Geçmişle ilgili konular hep yaralar zaten nişanlın da kendini o kızla konuştuğu için o dönemde suçlu hissediyor olabilir. Bence de yanına git o zaman yumuşar. Bu yüzden 8 yıllık birlikteliğe kıyacağını düşünmüyorum :)

Evet gerçekten bende alınırdım,haklı.. Ama nasıl oldu bilmiyorum ağzımdan çıkıverdi.. inşallah gönlünü alabilirim konuşarak. Uyuyamiyorum dünden beri.

Teşekkür ederim fikrini yazdığın için:)

Çok hassas davranmış bence. Ama senin şaka yaptığını anlamadığı için alınmıştır, yoksa alınmazdı 8 senedir birliktesiniz sonuçta. Bir de evlilik yaklaştı ya sizin, gerginsinizdir. Ondan alınganlığı üstünde olmuş olabilir. Üzülme canım sen, o da şaka yaptığını anlar elbette. :)

Ne dediginizin farkindamisiniz siz? Nişanlımla 8 senedir beraberiz 20 gün sonra düğünümüz var. Nişanlıma güveniyorum zira siz böyle yorum yapma gücünü nereden bulabiliyorsunuz? Bilmeden yorum yapmamanızı öneririm.

20 gün sonra evleneceğim nişanlım bana böyle diyecek tekmeyi ona anında basardım. Allah nişanlınıza sabır versin işi zor çocuğun. Gerçekler acıdır arkadaşlar birileri artık doğruyu söylemeli.

Tamam kabul ediyorum, bana yapılsa kıyameti koparır en az 3 gün kapatırdım telefonumu:ssz:
Ama ben kadınım o erkek:63:
Hormonlar farklı işte :63:
Cinsellik konularında hemen hormonlar devreye giriyor da, bu tür konularda neden girmiyor :63:

Feministim evet :63:

Çok haklısın,bana demiş olsa bende çok kırılırdım ama bu kadar uzatmazdım. 4-5 kere özür diledim,sarıldım,boş bulundum dedim,aradım,mesaj attım,sevdiği şekerlemelerden aldım yüzü gülsün diye,çok uzattın kırgın kalmayalım bir daha olmaz dedim.. Ama tık yok,yoruldum gidip konuşmaktan başka yapabileceğim bir şey kalmadı. Bunda da ikna olmazsa kılımı kıpırdatmam. Zaten sakayla karışık söylemiştim,ciddi ciddi değil. dediğiniz gibi biraz da kıskandığım için oldu..
esprili bir şeyler yapabilirsiniz , çiçek falan gönderin bence "alıngan aşkıma" gibi bir not yazabilirsiniz.
dünden beri onun da canı sıkkındır bu kadar alındığına göre.

Son düzenleme:
20 gün sonra evleneceğim nişanlım bana böyle diyecek tekmeyi ona anında basardım. Allah nişanlınıza sabır versin işi zor çocuğun. Gerçekler acıdır arkadaşlar birileri artık doğruyu söylemeli.

Sana senin ne yapacağını sormadım farkindaysan. Herkesin kişiliği farklıdır,fakat sen burada gelipte hakaret savuran yazılar yazamazsın. Ne demekmiş bu? Nişanlımın Tugcenin yanında olduğunu söyluyorsun. Asıl Allah sizin yakınlarınıza sabır versin,yürekten söylüyorum bunu. Bir düşün bakalım neden diğer yazanlara ters cevabım yok ta sana var? Yönetime bildirdim,simdi istediğin kadar konuşabilirsin. Gerçekten yazık,istediğini yapıp tartışmaya girmeyeceğim seninle:50:

esprili bir şeyler yapabilirsiniz , çiçek falan gönderin bence "alıngan aşkıma" gibi bir not yazabilirsiniz.
dünden beri onun da canı sıkkındır bu kadar alındığına göre.

Doğru söylüyorsun,çiçek ve ustundeki not fikri de iyi olabir. Soyledigime pişman oldum,diyorum ya bana böyle bir şey söylemiş olsa bende çok feci alınırdım ama onu üzmemek adına bu kadar uzatmazdim:50:

Çok hassas davranmış bence. Ama senin şaka yaptığını anlamadığı için alınmıştır, yoksa alınmazdı 8 senedir birliktesiniz sonuçta. Bir de evlilik yaklaştı ya sizin, gerginsinizdir. Ondan alınganlığı üstünde olmuş olabilir. Üzülme canım sen, o da şaka yaptığını anlar elbette. :)

Evet evet,ciddi bir sekilde de söylememiştim. Bu kadar alınacağını hiç tahmin etmiyordum,20 gün kaldı düğünümüze dedigin gibi bu yüzden de hassaslaşmış olabilir:50:

Umarım öyle olur,teşekkür ederim :)

Diğer yorumları okumadan cevap vermek istedim...
Açıkçası ben kırılacak hiçbir şey göremedim ki durumda:44:
Benim her zaman sevgilime onun da bana söylediği sözdür.
Zaten birbirimize dayamayacak, katlanamayacak olsak şu güzel günleri kaçırırdık, her güzelliğin bir zorluğu vardır deriz gülüşürüz.
Her ortamda yaptığımız bir şakadır, niye alınır ki insan buna.
Kimse 4 4lük değildir ki...
Evlenmenize çok az bir süre kaldı, bu yüzden nişanlınız gergin olabilir ya da söylediğiniz cümleye başka anlamlar yükleyerek çıkarımda bulunmuş.
Kendinizi suçlayacağınız bir durum gerçekten yok.
Kendi haline bırakın, sakinleşsin derim.

Şimdi okudum da diğer yorumları...
Şaştım kaldım diyebilirim.
Bu kadar büyütülecek, yok efendim çok ağır olmuş, seni terketmişler denecek ne var yahu...
Kimsenin espri anlayışı mı kalmamış acaba:1:
Ya herkes çok kırılgan ya da ben odun gibiyim, alınmıyorum bilemedim...:44:

Lütfen siz aldırmayın öyle yorumlara, büyütülecek hiçbir şey yok.
Belli ki stres ve gerginlikten yaşanmış bu durum.
20 gün sonra evleneceği hanımdan böyle bir cümle duyunca 'beni zor çekiyor, aslında nasıl da katlanılmazmışım, sevgisi mi azalıyor vs vs diye anladı herhalde beyefendi.
Çok işe yarayan bir yöntem biliyorum, siz gitmeden önce marka vermeyeyim de kek-çikolata-çiçek buketleri falan var.
Sevdiği keklerden eklettirin, üzerine bir de şirin mi şirin bir kart ekleyin, iş yerine yollayın.
Önden yumuşatın, sonra siz akşam yanına gidin.

Her şey bir güzel tatlıya bağlanıcaktır eminim:34:

Son düzenleme:

Of kuzum kıyamam ya.. Ama nişanlın da niye bu kadar uzatıyor ki.. Özür de dilemişsin daha napacaksın yani..

Bi de evlenme arifesinde :50:

Son düzenleme:
aslında çok kırılacak bir şey değil ama insanlar bazen hassas anlarında kırılabiliyor. nişanlınız içinde belki zayıf bir andı...
erkekler böyle geçmiş mevzuları konuşmaktan pek haz etmiyorlar bence. onun da etkisi olabilir...

sonuç olarak adama bir yerde geçimsiz çekilmez tahammül edilemez ( ki bunlar arttırılabilir) demişsiniz...

vallahi çıkarmak isteyen her türlü şeyi çıkarır ve kırılmaya devam eder..

güzelce konuşursanız da üstesinden gelinemeyecek bir konu değil...

kısa sürmesini dilerim bu tatsızlığın...

Şimdi okudum da diğer yorumları...
Şaştım kaldım diyebilirim.
Bu kadar büyütülecek, yok efendim çok ağır olmuş, seni terketmişler denecek ne var yahu...
Kimsenin espri anlayışı mı kalmamış acaba:1:
Ya herkes çok kırılgan ya da ben odun gibiyim, alınmıyorum bilemedim...:44:

Lütfen siz aldırmayın öyle yorumlara, büyütülecek hiçbir şey yok.
Belli ki stres ve gerginlikten yaşanmış bu durum.
20 gün sonra evleneceği hanımdan böyle bir cümle duyunca 'beni zor çekiyor, aslında nasıl da katlanılmazmışım, sevgisi mi azalıyor vs vs diye anladı herhalde beyefendi.
Çok işe yarayan bir yöntem biliyorum, siz gitmeden önce marka vermeyeyim de kek-çikolata-çiçek buketleri falan var.
Sevdiği keklerden eklettirin, üzerine bir de şirin mi şirin bir kart ekleyin, iş yerine yollayın.
Önden yumuşatın, sonra siz akşam yanına gidin.

Her şey bir güzel tatlıya bağlanıcaktır eminim:34:

Senin yazdığın iyi oldu,yazdıkların benim için çok önemli. Bende kendimi suçlu hissediyorum ama şakasına demiştim. Benden başka kimse seni idare edemez gibi bir şekilde söyledim sonra da pişman oldum zaten. Doğru söylüyorsun,yanlış anladı.. Biraz sonra evden çıkacağım, kek çikolata buketi alacağım giderken. Sonra da kapısının önünde dikileceğim insin diye. Umarım bu sefer gönlünü alabilirim..

Çok teşekkür ederim.

Boş bulunup söylemişsiniz ama insanlar boş anlarında gerçekleri dile getirirler.

Nişanlınız da bu durumun farkında sanırım,
ben olsam ben de çok alınırdım...

Bundan sonra dikkat edin, çünkü geçmişi açmak her daim ilişkinize zarar getirir...
Çok yakında evlenecekmişsiniz, lütfen evlenince bu konulara biraz daha özen gösterin...

Boş bulunup söylemişsiniz ama insanlar boş anlarında gerçekleri dile getirirler.

Nişanlınız da bu durumun farkında sanırım,
ben olsam ben de çok alınırdım...

Bundan sonra dikkat edin, çünkü geçmişi açmak her daim ilişkinize zarar getirir...
Çok yakında evlenecekmişsiniz, lütfen evlenince bu konulara biraz daha özen gösterin...

Çok haklısınız.
Ben şakayla karışık söylemiştim aslında,seni benden başka kimse idare edemez gibi. Çünkü ayrıldığımızda nişanlımın yüzünden hayatım o 2 aylık sürede zindan olmuştu. Hatalıyım kesinlikle, dediğiniz gibi bu günden sonra söylediğim lafı kafamda tartarak düşünerek söylemeliyim. Yanına gideceğim biraz sonra umarım bu sefer gönlünü alabilirim..
Yorumunuz içinde teşekkür ederim.

"Tuğçe sana dayanamazdı" demişsiniz. ben bu cümleden dayanamazdı ve seninle sevişirdi, ama ben tuğçe gibi değilim, daha sabırlıyım...gibi bişi anladım :D
güldüm sessiz ve sinsice

Back
X