Nişanlımı kırdım..

Ooo Zelişim heyecan yaptın bakıyorum da:1::1::1:
Ya bende sorun var sanırım topiğe bakmayı hep unutuyorum yoksa benden kurtulamazsınııız:9: Tabi yaaa tüm fotoğrafları atacağım size:52: ama bebek fotoğrafı icin 2 yıl beklemeniz gerekecek:34::34:

Olsun tatlım biz buradayız hep 2 sene 3 sene fark etmez:1: Hatta yakışıklı oğlun olursa çirkin kızımı bile verebilirim:27::52::52::52:

Ben de telden girince sadece okuyorum yazılanları canım, cevap veremiyorum. Parmaklarım baya ufak, yazı yazmak için baya
kapışmam gerekiyo telefonla:27:

Olsun tatlım biz buradayız hep 2 sene 3 sene fark etmez:1: Hatta yakışıklı oğlun olursa çirkin kızımı bile verebilirim:27::52::52::52:

Ben de telden girince sadece okuyorum yazılanları canım, cevap veremiyorum. Parmaklarım baya ufak, yazı yazmak için baya
kapışmam gerekiyo telefonla:27:

Aa çirkin olurmuymuş hiç,seni görmesem inanıcam:1::1:

Bende telefondan giriyorum sürekli malum laptop'ıma su döktüm:27: Ah kıyamam sana telefon baya bir uğraştırıyor zaten:1::1:

Aa çirkin olurmuymuş hiç,seni görmesem inanıcam:1::1:

Bende telefondan giriyorum sürekli malum laptop'ıma su döktüm:27: Ah kıyamam sana telefon baya bir uğraştırıyor zaten:1::1:

Ben bebekken çok çirkinmişim tatlım yaaa:1: Kara kuru bişeymişim. Babam anneme "Bu bizim çocuğumuz di mi karışma falan olmadı" diye sormuş hatta düşün halimi:52::52::52:Şimdi de kıvırıyo beyfendi, o zaman çocuk kaçırma olayları oluyodu ondan sordum diye:37::52::52::52:

Su mu döktünnnn:1::1: Nasıl başardık kızzzzz onuuu:27:

yine bir sorunla geldim size..
Nişanlımla dün görüştük her şey çok güzeldi. Sonra birden eski konular açıldı 8 sene birlikteliğimizin içinde 2 ay ayrı kalmıştık. O sırada nişanlımı seven ve fırsat kollayan bir kız vardı (adı tuğçe olsun) tuğçeyle facebooktan normal havadan sudan konuşuyorlardı biz ayrıyken. Bunları biliyorum çünkü nişanlımın şifresini bulmuştum. Tuğçe hep durumlar paylaşırdı nişanlıma yönelik onlara bakmasını söylerdi. Içten içe deli oluyordum ama bir şey yapamıyordum. 2 ayın sonunda biz barıştık nişanlımla, tuğçede ümidi kesti. Her neyse dediğim gibi dün ben ona "eğer tuğçe'yle çıkmış olsaydınız dayanamazdı sana" dedim. Nasıl dedim bende bilmiyorum, çok alındı. Sen neden dayanıyosun o halde bana dedi,bende "seni çok sevdiğimden,sana güvendiğimden dayanmaklada alakası yok" dedim elimi falan öptü ama kırgın hala bana. Facebook'ta beni gördüğü gibi cevrimdisi oldu. Dün attığım mesajı cevaplamıyor bile. Arıyorum açmıyor.ne yapsam bilemedim,canım çok sıkkın. çok mu kötü bir şey söylemişim sizce? Ne diyebilirim,nasil gönlünü alabilirim yardım ederseniz çok mutlu olurum..

çok nazlıymıs kuzum nısanlın :) vallah bence ustune dusme..yanlıs anlama canım ama ben nısanlıma bunu desem aammmann bana sen lazımsın der kucaklar benı :) yanı bılmıorum tabı aranızdakılerı ama yanlış hemen oyle ufak bır seye alınmak falan...a-ortada bısı de uok bence...

bunun için küsülürmü...
pekte nazlıymış....
ben küsülecek bişey görmedim söylediğin şeyde...
bırak üstüne düşme nasıl olsa kendine gelir...
şimdi üstüne düşsen özür dilesen bundan sonra her halta triplere girer bu erkek milleti...

Back
X