- Konu Sahibi pembemaviii
Durumdan haber edin olur mu?
Merak ettim.
İnşallah her şey tatlıya bağlanmıştır.
Merak ettim.

İnşallah her şey tatlıya bağlanmıştır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Tuğçe sana dayanamazdı" demişsiniz. ben bu cümleden dayanamazdı ve seninle sevişirdi, ama ben tuğçe gibi değilim, daha sabırlıyım...gibi bişi anladım
güldüm sessiz ve sinsice
bence face de şu şarkıyı paylaş ve onu etiketle :)
[video=youtube;cHpuVCM08rk]http://www.youtube.com/watch?v=cHpuVCM08rk[/video]
Saçmasapan bir konuyu biraz abartmadın mı sence de?
Olabilir yani bir an hata yapabilir insan.
Sonunda daralırım
Biraz daha uzatırsan,
Eğer bana biraz daha surat asarsan.
Açsana telefonu hadi ama böyle yaparsan,
Küserim oynamam.
Hadi be adam!
Seni özledim, onun için aradım.
Beni bilirsin dediğimi yaparım.
Aç telefonu, açsana konuşalım.
Buzlar erisin bu gece buluşalım![]()
Aklımın ucundan dahi böyle bir düşünce geçmedi. Böyle iğrenç bir imada bulunmam; kendime yaptığım terbiyesizlik,eziklik olurdu. Oradaki dayanamamak "tahammül edememek" anlamında. Umarım diğer kızlar da senin anladığın gibi anlamamışlardır -ki sanmıyorum![]()
Canım bir soluklan, nefes al. ve sakin ol şampiyon yani. diğer kızlar yanlış anlasa ne olurr, anlamasa ne.
onun bunu bilmem ama Tuğçe kardeşimiz sana tahammül edemezdi, iyi ki ilişkileri devam etmemiş(bu kadarcık bi olayda bile ki espiri olsun diye yazdım;senin yazdıklarına bak)
1- Tuğçe sana katlanamazdı dediğin için niye bu kadar üzülmüş, bu kadar önemli miymiş tuğçenin ona katlanamama düşüncesi??
2- senden ayrıyken onunla görüştüğü için kendini tuğçe konusunda suçlu hissediyor. onun utancını ezikliğini yaşıyor yüzüne vurunca da tabi hoşuna gitmedi.
bence üstüne gitmemek gerek..ay çok klasik ama kaçma kovalama mevzusu..bence çok ağır bişey söylememşssn..üzme kendini..ben kocama söyleseydm önemsemezdi bile..demekki peşinden gideceğini biliyor..bi kaç gün hiç konuşmaya uğraşma bence..ben çok denedm işe yarıyor..snra tıpış tıpış gelicektir zaten..
Kızlar biraz önce kendisi aradı,affetmiş beyefendiHep sen naz yapıyorsun biraz da ben yaptım çok mu dedi
Tatlıya bağlandı şükür ki,rahatladım.
Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için :)
çok sevindim tatlımmm
Allahın izniyle kaç gün kaldı düğüne
Bende rahatladım balııım
17 gün kaldıı :)
ooo süper
düğün fotoğraflarını görmek isterim ona göre![]()
hep erkekler mi biz kızları kıracak bi kere de sen kırmış olmuşsun oh olsun :))
Bizim kaçaklarrr burada mı toplanmışşş,, ben de diyorum bizim topik niye boşşşşşş
Tatlımmm ben yokken neler olmuşş böyleeeNeyseki tatlıya bağlamışsınız çok
sevindim. İnşallah bi daha ufak tefek tuz biber tarzı atışmalar haricinde hiç tatsızlık
yaşamazsınız
Biri foto mu dediiiiiiİsteriz tabiiii isterizzzzz. Düğün fotosu da isteriz ev fotosu da
bebek fotosu daaaa![]()