Nişanlımı kırdım..

Olsun tatlım biz buradayız hep 2 sene 3 sene fark etmez Hatta yakışıklı oğlun olursa çirkin kızımı bile verebilirim

Ben de telden girince sadece okuyorum yazılanları canım, cevap veremiyorum. Parmaklarım baya ufak, yazı yazmak için baya
kapışmam gerekiyo telefonla

Aa çirkin olurmuymuş hiç,seni görmesem inanıcam

Bende telefondan giriyorum sürekli malum laptop'ıma su döktüm Ah kıyamam sana telefon baya bir uğraştırıyor zaten

Aa çirkin olurmuymuş hiç,seni görmesem inanıcam

Bende telefondan giriyorum sürekli malum laptop'ıma su döktüm Ah kıyamam sana telefon baya bir uğraştırıyor zaten

Ben bebekken çok çirkinmişim tatlım yaaa Kara kuru bişeymişim. Babam anneme "Bu bizim çocuğumuz di mi karışma falan olmadı" diye sormuş hatta düşün halimiŞimdi de kıvırıyo beyfendi, o zaman çocuk kaçırma olayları oluyodu ondan sordum diye

Su mu döktünnnn Nasıl başardık kızzzzz onuuu

çok nazlıymıs kuzum nısanlın :) vallah bence ustune dusme..yanlıs anlama canım ama ben nısanlıma bunu desem aammmann bana sen lazımsın der kucaklar benı :) yanı bılmıorum tabı aranızdakılerı ama yanlış hemen oyle ufak bır seye alınmak falan...a-ortada bısı de uok bence...

bunun için küsülürmü...
pekte nazlıymış....
ben küsülecek bişey görmedim söylediğin şeyde...
bırak üstüne düşme nasıl olsa kendine gelir...
şimdi üstüne düşsen özür dilesen bundan sonra her halta triplere girer bu erkek milleti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…