- Konu Sahibi pembemaviii
-
Bu küçük bir şey mi sizce?
kk kadınlarından gerçekten feminist açıklamalar geliyor sanki
size sevgiliniz diyecek ki falanca olsa sana dayanamazdı, siz de bunu dert etmeyeceksiniz
bariz bir şekilde çekilmez olduğunu dile getirmişsin ve bence çok kırıcı bir şey. tabi söyleme şeklini bilmiyorum, şaka yollu söylenir gereksiz alınganlık yapar orasını bilemem ama ciddi söylenmiş bir şeyse şebeklikten daha fazlasını yapmalısınız. kıskandığınız için böyle söylediğinizi belirtebilirsiniz, özür dileyebilirsiniz vs.
Ben olsam ben de çok alınırdım canım. Küçük bir şey değil bence bu. Geçmişle ilgili konular hep yaralar zaten nişanlın da kendini o kızla konuştuğu için o dönemde suçlu hissediyor olabilir. Bence de yanına git o zaman yumuşar. Bu yüzden 8 yıllık birlikteliğe kıyacağını düşünmüyorum :)
Ne dediginizin farkindamisiniz siz? Nişanlımla 8 senedir beraberiz 20 gün sonra düğünümüz var. Nişanlıma güveniyorum zira siz böyle yorum yapma gücünü nereden bulabiliyorsunuz? Bilmeden yorum yapmamanızı öneririm.
esprili bir şeyler yapabilirsiniz , çiçek falan gönderin bence "alıngan aşkıma" gibi bir not yazabilirsiniz.Çok haklısın,bana demiş olsa bende çok kırılırdım ama bu kadar uzatmazdım. 4-5 kere özür diledim,sarıldım,boş bulundum dedim,aradım,mesaj attım,sevdiği şekerlemelerden aldım yüzü gülsün diye,çok uzattın kırgın kalmayalım bir daha olmaz dedim.. Ama tık yok,yoruldum gidip konuşmaktan başka yapabileceğim bir şey kalmadı. Bunda da ikna olmazsa kılımı kıpırdatmam. Zaten sakayla karışık söylemiştim,ciddi ciddi değil. dediğiniz gibi biraz da kıskandığım için oldu..
20 gün sonra evleneceğim nişanlım bana böyle diyecek tekmeyi ona anında basardım. Allah nişanlınıza sabır versin işi zor çocuğun. Gerçekler acıdır arkadaşlar birileri artık doğruyu söylemeli.
20 gün sonra evleneceğim nişanlım bana böyle diyecek tekmeyi ona anında basardım. Allah nişanlınıza sabır versin işi zor çocuğun. Gerçekler acıdır arkadaşlar birileri artık doğruyu söylemeli.
esprili bir şeyler yapabilirsiniz , çiçek falan gönderin bence "alıngan aşkıma" gibi bir not yazabilirsiniz.
dünden beri onun da canı sıkkındır bu kadar alındığına göre.
Çok hassas davranmış bence. Ama senin şaka yaptığını anlamadığı için alınmıştır, yoksa alınmazdı 8 senedir birliktesiniz sonuçta. Bir de evlilik yaklaştı ya sizin, gerginsinizdir. Ondan alınganlığı üstünde olmuş olabilir. Üzülme canım sen, o da şaka yaptığını anlar elbette. :)
Çok haklısın,bana demiş olsa bende çok kırılırdım ama bu kadar uzatmazdım. 4-5 kere özür diledim,sarıldım,boş bulundum dedim,aradım,mesaj attım,sevdiği şekerlemelerden aldım yüzü gülsün diye,çok uzattın kırgın kalmayalım bir daha olmaz dedim.. Ama tık yok,yoruldum gidip konuşmaktan başka yapabileceğim bir şey kalmadı. Bunda da ikna olmazsa kılımı kıpırdatmam. Zaten sakayla karışık söylemiştim,ciddi ciddi değil. dediğiniz gibi biraz da kıskandığım için oldu..
Şimdi okudum da diğer yorumları...
Şaştım kaldım diyebilirim.
Bu kadar büyütülecek, yok efendim çok ağır olmuş, seni terketmişler denecek ne var yahu...
Kimsenin espri anlayışı mı kalmamış acaba
Ya herkes çok kırılgan ya da ben odun gibiyim, alınmıyorum bilemedim...:44:
Lütfen siz aldırmayın öyle yorumlara, büyütülecek hiçbir şey yok.
Belli ki stres ve gerginlikten yaşanmış bu durum.
20 gün sonra evleneceği hanımdan böyle bir cümle duyunca 'beni zor çekiyor, aslında nasıl da katlanılmazmışım, sevgisi mi azalıyor vs vs diye anladı herhalde beyefendi.
Çok işe yarayan bir yöntem biliyorum, siz gitmeden önce marka vermeyeyim de kek-çikolata-çiçek buketleri falan var.
Sevdiği keklerden eklettirin, üzerine bir de şirin mi şirin bir kart ekleyin, iş yerine yollayın.
Önden yumuşatın, sonra siz akşam yanına gidin.
Her şey bir güzel tatlıya bağlanıcaktır eminim
Boş bulunup söylemişsiniz ama insanlar boş anlarında gerçekleri dile getirirler.
Nişanlınız da bu durumun farkında sanırım,
ben olsam ben de çok alınırdım...
Bundan sonra dikkat edin, çünkü geçmişi açmak her daim ilişkinize zarar getirir...
Çok yakında evlenecekmişsiniz, lütfen evlenince bu konulara biraz daha özen gösterin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?