Nişanlımı kuzeninden kıskanıyorum...

Offff ne gicik bi Kuzenmis...Ablasa ablaligini bilsin, onane sizin cinsel Hayatinizdan allah allah...ama nisanlinizda bi acayip böyle bisey ablasinin ona sormasi ona tuaf gelmemismi, nasil bi muhabbet anlayislari var bunlarin yaaa...erkeklere kesin dille sileceksin Falan filan ters teper canim...bende cok uyuz olurdum ama yazik dügünüzede cok az kalmis, eee bide abla yerine koyuyor yani bu isteginizi en azindan su anda yapmaz...nisanlinizla oturup konusun, sizi bu konunun nekadar rahatsiz ettigini, ablasini sizinde sevdiginizi ( öyle diyosunuz diye dedim), ama bu tür muhabbetlerde bulunmalarindan hosnut olmadiginizi, bunun sizin özeliniz oldugunu, kendisini sizin yerinize koymasini isteyin, hani siz abi saydiginiz biriyle bu tür bi muhabbet etmeniz, yani bi bayan bi erkekle... Kimene sizin cinselliginizden...erkek arkadasida degilki allahim yaaaa...

nişanlına bu tarz konuşmaların hiç normal olmadığını, bu kadar yakınlığı asla ve asla kabul etmediğini,evlendikten sonra misafir gibi arada sırada gelip gitmesi gerektiğini, sana sormadan asla eve davet falan etmemesi gerektiğini söyle....

evlendikten sonra da çat kapı gelirse (gelir), (çalışıyor musun bilmiyorum,) ...keşke haber verip de gelseydin yorgunduk vs..gibi, haber verip gelmek isterse, ..müsait değiliz vs....şuraya gidelim derse, işimiz var sen git vs...gibi anlayacağı şekild belli edeceksin..

unutma nasıl başlarsa öyle gider.. baştan bunları yapmazsan sonradan yapamazsın..

nişanlına da kesinlikle telde sohbet muhabbet vs.istemediğini, şimdi ve evlendikten sonra net olarak söyle..bu konuda taviz vermeyeceğini söyle..

yani bunları bir kuzen için yazmak istemezdim ama durum ortada..bu kuzen senin başını fazlaca ağrıtacak..

ayıp olur mu? falan diye de düşünme..

akrabalık kuzenlikse tamam ama herkes de yerini bilecek..

sen el kızısın, rahatsız oluyorsan o da kendine çeki düzen verecek..bilsin..işine gelirse onun da..

Allahımm şimdi yine tartıştık yok bu ablasını koruyor.. Çok doğru söylüyorsun bu söylediklerini yaparsam sülalede kötü gelin damgası yiyicem ama sabrımı zorluyor iyice.. Ben her gün görüşmek zorunda mıyım değilim söylediklerini bir kenara yazıyorum canım dikkatimde saol...

çok saol canımmm.. ama söylediklerini şöyle iyice bir sakinleşip kafamı topladıktan sonra uygulıcam.. çok saol..

Boyle sapikca bir muhabbet olamaz.Hic bir aciklamasi yok boyle rezil bir sorunun, konusmanin.
Senin yerinde olsam o kiza message atar neden boyle konular acip abuk subuk sorular sordugunu,bunun gereksiz oldugunu ve bir daha tekrarlanmamasini rica ederdim.
Senin yerinde olmasam direk benim basima gelse daha kotu dusuncelerim olabilir de sevgilinede de ki
o sahisla gereksiz muhabbetleri kesip bundan sonra mrb mrb olmazsan evlilik olayini bir gozden gecirecegim.
Valla simdiden onlemini almaz altta kalirsan bu kuzen zimbirtisina karsi
evlendiginde de hic bisey deyismes.

bu kuzenden bende de var hemde bir değil iki tane o yüzden seni çok iyi anlıyorum niyeyse biz nişanlandık benim eşim bir kıymete bindi onların gözünde hayır gözleri falan vardıysa alsalarmış tövbe yaaa bence nişanlının üstüne gitme bu konuda aklında yokken söyleye söyleye böyle şeyler düşünmeye başlayabilir erkek milleti her şey beklenir...

biz buna geniş karınlı diyoruz. ben ablamın oğluyla aynı yaştayım düşün teyzeyim yani ona bile böyle bi soru sormam soramam ayıp ya. edep yahu. ilk gece için tiyoda verseydi bari.

Cok sinir bozucu oluyor ya . Valla nisanlimin ustune gittim kac gundur bana sozler verene kadar gitmeye de devam edicem gibi duruyor.. tahammulu mumkun olmayan bir sey

5 6 yas filan buyuk.. tuhaf iste tuhaf.. sabir sınirlarini zorlayan bir nisanlim da olunca boyle bir akraba mevcut olabiliyor..

kesinlikle böyle bişey olamaz
kabul edilemez ya
midem bulandı
bayan bayana bu tarz şeylere zor konuşur yahu
senin nişanlından herşeyi anlatıyor heralde
ilk gece işinizi görür görmez kuzenini ararsa şaşma

O oyle soyleyince benimki abla kapat telefonu filan demis ama konusma burda bitti mi telefon nasil kapandi bilmiyorum cunku bana anlatirken tam da bu noktada delirmistim...

yok artık insanın öz ablası bile ilk gece ilişkiye girecekmisin diye soramazki kuzeni kim oluyor bu kadar rahatlık fazla geliyor bana kesinlikle taviz vermeyin hatta ben olsam hep beraberken utandırırdım onları nasıl böyle şeyler konuşuyorsunuz diye

Canım senin nerden haberin oldu ki bu mahrem soruları sorduğundan? Acaba nişanlın kuzeninin üzerinden seni kıskandırıyor olabilir mi? Ayyy Tövbeee!!!

Bu durumlarda en etkili silah "Aynısını ben kuzenimle yapsam için rahat olurmu" diye acı bir soru sormak...
Bi nevi sen yaparsan bende yaparım tehditi oluşturmak.. Eşinizi ezip kuzeniyle tartışma yapmayın eşinizin tavrı size karşı daha çok değişir bu sefer de onda göz var sanırsınız... Aynen böyle olur..

yok deve artık ya. ne demek cinsel muhabbet. ozaman sende erkek kuzeninle konuş aynı konuyu o hazmedebilecek mi ??

yok artık cidden sonuna kadar haklısın kuzen muzen dinlemem ben olsam senin kadar bile sakin davranmam hatta gider kuzenede sorarım nasıl muhabbet bunlar diye.. ne geniş mezbehe bak ya. canım bence sonuna kadar haklısın aynı şeyi ben yapsam sen hazmedermisin de eğer o hazmedecekse ozaman zaten sözüm yok ki hiç zannetmiyorum kabul edeceğini. ozaman sen neden kabul edesin... kesinlikle o ablası ile araya mesafe koydurmalısın

saçmalamıyorsun ne biçim kuzen ilişkisi bu böyle insan kendi öz abisi ablasıyla 'abla ilk gece ilişkiye girecekmisiniz?' diye sorar mı bu ne yaaa ayrıca şapır şupur öpmekte neymiş valla nişanlını bilemem ama kuzenin yolu yol deil niyeti de düzgün değil

Canım senin nerden haberin oldu ki bu mahrem soruları sorduğundan? Acaba nişanlın kuzeninin üzerinden seni kıskandırıyor olabilir mi? Ayyy Tövbeee!!!

Benim nisanlimin diger insanlarda nadir bulunan bir ozelligi vardir herseyini bana soyler gizlemez cok sukur .. ama beni kiskandirmayi da sever maalesef ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…