- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi katre000es
-
Bunu nasıl yapacağımı da söyle lütfen nasıl olsa evleniyoruz diye restten filan anlayacağı yok benimkinin.. Ben de yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diye iyice büyütmek istemiyorum olayı.. böyle sessiz sakin ama etkili bir çözüm gerek bana.. :S
nişanlına bu tarz konuşmaların hiç normal olmadığını, bu kadar yakınlığı asla ve asla kabul etmediğini,evlendikten sonra misafir gibi arada sırada gelip gitmesi gerektiğini, sana sormadan asla eve davet falan etmemesi gerektiğini söyle....
evlendikten sonra da çat kapı gelirse (gelir), (çalışıyor musun bilmiyorum,) ...keşke haber verip de gelseydin yorgunduk vs..gibi, haber verip gelmek isterse, ..müsait değiliz vs....şuraya gidelim derse, işimiz var sen git vs...gibi anlayacağı şekild belli edeceksin..
unutma nasıl başlarsa öyle gider.. baştan bunları yapmazsan sonradan yapamazsın..
nişanlına da kesinlikle telde sohbet muhabbet vs.istemediğini, şimdi ve evlendikten sonra net olarak söyle..bu konuda taviz vermeyeceğini söyle..
yani bunları bir kuzen için yazmak istemezdim ama durum ortada..bu kuzen senin başını fazlaca ağrıtacak..
ayıp olur mu? falan diye de düşünme..
akrabalık kuzenlikse tamam ama herkes de yerini bilecek..
sen el kızısın, rahatsız oluyorsan o da kendine çeki düzen verecek..bilsin..işine gelirse onun da..
simdide yap delirme sakin sakin ol 2 ci dediyimide soylemeyi unutma egerki konusma varsa birak o utansin yani bu sozden sonra bence kendine gelirki benim konustugum ablam dedigim biraz mesafe koyayim bari der bence nisanlin kendi kendine
ama simdi degil araniz duzelince soylersin anlastikmi:13:
simdi sen gunaha batma belkide onlar icin bu konustuklari kotu birseye benzemiyo ama birgun anlarlar biliyormusun ne zaman kuzeni evlenince bilmiyorum simdi evlimi eyerki evli bir kadinsa ve bunlari konusuyorsa cok ayip ve ahlaksizlik ediyor biraz o kiz
sen mutlu olmaya bak ki insallah olursun tum kalbimle diliyorum
bu kuzenden bende de var hemde bir değil iki tane o yüzden seni çok iyi anlıyorumniyeyse biz nişanlandık benim eşim bir kıymete bindi onların gözünde hayır gözleri falan vardıysa alsalarmış tövbe yaaa bence nişanlının üstüne gitme bu konuda aklında yokken söyleye söyleye böyle şeyler düşünmeye başlayabilir erkek milleti her şey beklenir...
böyle akrabamı olur ya
nişanlından kaç yaş büyük
5 6 yas filan buyuk.. tuhaf iste tuhaf.. sabir sınirlarini zorlayan bir nisanlim da olunca boyle bir akraba mevcut olabiliyor..
O oyle soyleyince benimki abla kapat telefonu filan demis ama konusma burda bitti mi telefon nasil kapandi bilmiyorum cunku bana anlatirken tam da bu noktada delirmistim...kesinlikle böyle bişey olamaz
kabul edilemez ya
midem bulandı
bayan bayana bu tarz şeylere zor konuşur yahu
senin nişanlından herşeyi anlatıyor heralde
ilk gece işinizi görür görmez kuzenini ararsa şaşma
Merhaba.. Düğünüme günler kaldı ama nişanlımla deli gibi tartışıyoruz. Zaten hep inişli çıkışlı bir ilişkimiz oldu ama korkuyorum evlendikten sonra da böyle olmasından.. Mesele sevgilimin halasının kızı aslında ilişkimizde de emeği olmuş gayette iyi birisi. Bir gün sevgilim ve ben sohbet ediyoruz birden odaya bu kuzeni geldi bir hışımla gitti benim sevgilimin yanaklarından şapur şupur öptü ben rahatsız oldum ama sesimi çıkartmadım büyüktür dedim saygım olduğu için kalbini kırmak istemedim bu yüzden birşey demedim. Bugünlerde de mevzu şu benimkiyle devamlı telefonda konuşurlar zaten geçen akşam konuşurlarken bu çocuk yapmaktan konu açmış bizim ne zaman çocuk yapacağımızı sormuş hatta ilk gece ilişkiye girip girmeyeceğimizi sormuş ? açıkçası ben çok tuhaf karşıladım bunları bu kadar rahat konuşmasını ve nişanlıma kural koydum bir daha telefondan konuşmayacaksın onunla diye.. Nişanlmda o benim ablam saçmalama diyor.. Ya ben saçmalıyor muyum gerçekten? Çok garip geliyor açıkçası ben o konuşmadan çok rahatsız oldum. Nişanlıma da numarasını silmediği sürece kendisine sıcak davranmayacağımı söyledim. Doğru mu yapıyorum ya da ne yapmam gerekiyor ??
Canım senin nerden haberin oldu ki bu mahrem soruları sorduğundan? Acaba nişanlın kuzeninin üzerinden seni kıskandırıyor olabilir mi? Ayyy Tövbeee!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?