Nişanlımı kuzeninden kıskanıyorum...

nişanlın kaç yaşında ki ilişkinizi sorduğunda normal karşılamış 13 filan mı
bu ne terbiyesizliktir ona neymiş...
nişanlına söyle bu samimiyet abla kardeşlik filan değil trebiyesizlik

Konu başlığını okuyunca kızdım önce çünkü akrabalardan nişanlı,eş sevgili kıskananlara inanamıyorum,,bilmiyorum belki de benim çevremde akraba kardeş gibidir,akraba evliliği asla yapılmaz. belki bu yüzden sertim bu konuda...............ama sizin konu içeriği bambaşka kıskançlıkla ilgisi yok bu tamamen özel hayat konusu,,bırakın bunu karşı cinsten kuzenle konuşmayı insan kız ya da erkek kardeşiyle konuşmaz namahrem diye birşey var.......... hadi çocuk mevzusu bi yere kadar anlaşılabilir ama ilk gece ilişkisinin konuşulması ne kadar terbiyesizce,,üstelik aklımın almadığını nişanlınız bunu nasıl söylüyor size............ birinin herhangi bi hissiyatı var vs. gibi gaz vermeyeceğim ama yerinizde olsam nişanlımla konuşurum bu konuyu kuzenini ciddi anlamda uyarmasını söylerim eğer yapmazsa da kendim konuşurdum........ çünkü siz evlendikten sonra da bu konular devam ederse daha çirkin bi hal alır erken davranmakta yarar var....

bizde de var aynı cins akrabalar ilk gece aranızda yatacaz diyen de vardı düğün sabahı çaya gelen de telefonu açmayınca napıyorsun neden açmadın diye hesap soranı da !!
İyi düşün bende onlar herşeye yardımcı oldular benimkiler umursamadılar diyordum ama artık tahammül edemiyorum zamanla sabrını zorluyor olanlar
ayrıca bir an acaba gelin mi alıyoruz da haberim yok diye düşündüm inanılmaz benziyor aile tarzı totomda çıban çıktı diyip açarsa da şaşma :) ben alıştım

Evet ağırlığımı koydum zaten günlerdir aramız bozuk bu yüzden...

Ben alışmak istemiyorum.. Kalp kırmakta istemiyorum.. Hepsi müthiş iyi insanlar ama nişanımla bu kadar yakın olmalarını midem kabul etmiyor. Nişanlımın başının etini yiyorum günlerdir. Kınama 1 hafta kaldı. O abla hep koşturdu bizim için kınada da düğünde de koşturacak olan yine onlar.. Nişanlımla aramızı bozan taraf olmak istemiyorum sıkıldım kaç gündür tartışmaktan.. Bir taraftan kıyamıyorum bir taraftan çok ama çok kızıyorum.. :S

ben bahsettiğiniz tarzda bir soruyu kendi öz erkek kardeşime soramam ...ne demek yahu ilk gece ilşkiye girecekmisiniz..he girecez gel başımızı bekle...ne kadar ayıp bişey ki bu adı geçen kuzen nişanlınızdanda büyük olmalıki o benm ablam diye bahsediyor.e yaşını başını almış insan doğruyu yanlışı ayırt edemiyormu..birde tutup sizin yanınızda nişanlınızı şapur şupur öpmesi çok yanlış şeyler bnm fikrimce hatta kasti bişeyler sezdim nedense...
akıl vermek gibi olmasın yanlış anlamnı istemem ama aklına takılan en küçük bişeyi bile hakketmeden evlenmeni önermem...nişanlıyken aklına takılıp kalan küçük şeyler evlennce katlanıp çığ gbi büyüyebiliyor.hiçbir acaba bırakma kafanda...
nişanlında eğer sennle bir yuva kuracaksa kendine çeki düzen vermeli bak senin akrabalarını sildirmiş....ama onlarda senin ABİN YERİNDE !

her evin bir delisi varrrr :))

Her şeyi geçtim de kendisi sana tüm akrabalarını sildirmiş,bunu yaptığına göre senin kuzenlerine filan güveni yok.İnsanın fikri neyse zikri de o olur.Bunu aynen söyle nişanlına.Ya o da silsin bütün akrabalarını telefonundan yeni bir hat alsın kendine ya da sen de ekle kuzenlerini telefonuna.

Ve bu muhabbetleri duyup da kıskanman bence normal.Benim de küçük erkek kardeşim var onunla asla bu tarz konuları konuşamam.Aramız da gayet iyidir,sevgililerini filan bilirim.Ama özel hayat diye bir şey var bu 3. şahısları ilgilendirmez.Çok merak ediyorsa gelsin ortanızda yatsın töbe töbe...

Konu başlığına bakınca kızdım, kuzen kıskanılır mıymış diye... İçeriği okuyunca şoke oldum. Herkes yerini ve haddini bilmeli.

Bende kendime kızıyordum çok kıskancım o yüzden sadece bana mı tuhaf geliyor diye.. Ama görüyorum ki durum beni geçti ve gerçekten tuhaf.. Kendimden daha da emin oldum, teşekkür ederim yorumlarınız için ..

alışmak ben de istemiyorum ama yapacak bir şeyim yok Nişanlını ikna edip mesafe koydurabilirsin ben beceremedim inş sen yaparsın

bu kadında bi sapkınlık var sanırım sorduğu soruya bak yuh
sevgilin mesafe koysaydı bu soruyu sorduktan sonra koyardı bence ama gayet normal karşılamış
çok haklısın Allah yardımcın olsun

bu kadında bi sapkınlık var sanırım sorduğu soruya bak yuh
sevgilin mesafe koysaydı bu soruyu sorduktan sonra koyardı bence ama gayet normal karşılamış
çok haklısın Allah yardımcın olsun

Amin.. aslinda kotu bir kadin degil ama sevgilimle konusmasin yani cani cok cekmisse konusmak gelsin benle konussun..

başlığı okuyunca hey allahım gene mi akraba kıskançlığı dedim,dedim de içerikte hiç hoş değil.
kuzenin normal olmayan abuk soruları var da nişanlının da gelip bunları sana anlatması bana çok abes geldi:44:

Ablayı falan boşver de kuzeni hallet sen bi şekilde
Okurken benim bile midem bulandı bu olaydan
Var bi iş ! Kusura bakmasın insanın kendi öz ablaası bile konuşmuyor ilk gece muhabbetlerinden

Nisanlim bana zaten anlatirdi yolda bir kiz baksin onu bile anlatir.. kuzen ablamiz biraz tuhaf yani bilmiyorum benimki sulalede pek bi seviliyor ama o abladan baskasi ne oyle oper ne de boyle igrenc bi soru sorar.. hatta bu bahsi gecen abla bugun bana msj atti normaldede surekli arar filan ama o opucuk olayini oyle boyle yuttum da bu son olay beni cok soguttu ondan..

Aranız nasıl diye kalite kontrol yapıyodur belki
Sen bu kuzeni yabana atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…