- Konu Sahibi katre000es
-
Konu başlığını okuyunca kızdım önce çünkü akrabalardan nişanlı,eş sevgili kıskananlara inanamıyorum,,bilmiyorum belki de benim çevremde akraba kardeş gibidir,akraba evliliği asla yapılmaz. belki bu yüzden sertim bu konuda...............ama sizin konu içeriği bambaşka kıskançlıkla ilgisi yok bu tamamen özel hayat konusu,,bırakın bunu karşı cinsten kuzenle konuşmayı insan kız ya da erkek kardeşiyle konuşmaz namahrem diye birşey var.......... hadi çocuk mevzusu bi yere kadar anlaşılabilir ama ilk gece ilişkisinin konuşulması ne kadar terbiyesizce,,üstelik aklımın almadığını nişanlınız bunu nasıl söylüyor size............ birinin herhangi bi hissiyatı var vs. gibi gaz vermeyeceğim ama yerinizde olsam nişanlımla konuşurum bu konuyu kuzenini ciddi anlamda uyarmasını söylerim eğer yapmazsa da kendim konuşurdum........ çünkü siz evlendikten sonra da bu konular devam ederse daha çirkin bi hal alır erken davranmakta yarar var....
bizde de var aynı cins akrabalar ilk gece aranızda yatacaz diyen de vardı düğün sabahı çaya gelen de telefonu açmayınca napıyorsun neden açmadın diye hesap soranı da !!
İyi düşün bende onlar herşeye yardımcı oldular benimkiler umursamadılar diyordum ama artık tahammül edemiyorum zamanla sabrını zorluyor olanlar
ayrıca bir an acaba gelin mi alıyoruz da haberim yok diye düşündüm inanılmaz benziyor aile tarzı totomda çıban çıktı diyip açarsa da şaşma :) ben alıştım
bizde de var aynı cins akrabalar ilk gece aranızda yatacaz diyen de vardı düğün sabahı çaya gelen de telefonu açmayınca napıyorsun neden açmadın diye hesap soranı da !!
Iyi düşün bende onlar herşeye yardımcı oldular benimkiler umursamadılar diyordum ama artık tahammül edemiyorum zamanla sabrını zorluyor olanlar
ayrıca bir an acaba gelin mi alıyoruz da haberim yok diye düşündüm inanılmaz benziyor aile tarzı totomda çıban çıktı diyip açarsa da şaşma :) ben alıştım
her evin bir delisi varrrr :))
Ben alışmak istemiyorum.. Kalp kırmakta istemiyorum.. Hepsi müthiş iyi insanlar ama nişanımla bu kadar yakın olmalarını midem kabul etmiyor. Nişanlımın başının etini yiyorum günlerdir. Kınama 1 hafta kaldı. O abla hep koşturdu bizim için kınada da düğünde de koşturacak olan yine onlar.. Nişanlımla aramızı bozan taraf olmak istemiyorum sıkıldım kaç gündür tartışmaktan.. Bir taraftan kıyamıyorum bir taraftan çok ama çok kızıyorum.. :S
alışmak ben de istemiyorum ama yapacak bir şeyim yok Nişanlını ikna edip mesafe koydurabilirsin ben beceremedim inş sen yaparsın
bu kadında bi sapkınlık var sanırım sorduğu soruya bak yuh
sevgilin mesafe koysaydı bu soruyu sorduktan sonra koyardı bence ama gayet normal karşılamış
çok haklısın Allah yardımcın olsun
Nişanlıma baskı yapmadığım sürece mesafe filan koymaz o. Bir şeyleri yıkmadan kırmadan yoluna koymak istiyorum. Ablası iki bina ötemizde oturacak evlenince aynı sitedeyiz bana her gün görüşeceğimizi söylüyor.. Ablasıyla hiç bir problemimiz yok hatta çok emeği geçti bize bizim sözümüzde çok koşturdu filan ama nişanlımla çok yakınlar işte.. Yapabileceğim ne var ki şu durumda ? Şaşırdım..
Nisanlim bana zaten anlatirdi yolda bir kiz baksin onu bile anlatir.. kuzen ablamiz biraz tuhaf yani bilmiyorum benimki sulalede pek bi seviliyor ama o abladan baskasi ne oyle oper ne de boyle igrenc bi soru sorar.. hatta bu bahsi gecen abla bugun bana msj atti normaldede surekli arar filan ama o opucuk olayini oyle boyle yuttum da bu son olay beni cok soguttu ondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?