nişanlımı takıntı haline getirdim yardım edin nolur!!!

o zaman sen de otur bir kağıda sana neler neler yapıp da seni kırmıştı madde madde detaylı yaz, bir süre hep yanında taşı
her sevgin kabardığında aç oku
böylelikle üzüp kırdığı olaylar da gelir aklına

Aklimdan cikmiyor ki canim zaten ozledigim anda onlari getiriyrum aklima

eski nişanlınız akla ziyan biriymiş böyle birini değil takip etmek ben öldüğünü duysam haketmiş der dua bile etmem, ne hakla hala onu takip ediyorsunuz, bu konularda bu kadar iradesiz olursan ömür boyu acı çekersin, kendine başka uğraşlar bul, o ne yaparsa yapsın , zaten bulacağı kıza da yazık acı ona yani...

Sadece beni uzen acaba bu kadar deger vermek yanlis mi ki zira ben o hic uzulmesin diye hep mutlu olsun istedim. Ovdum durdum onu tek Kotu soz etmedim bilemedum ki

Takip ettikçe kendi değerini öz güvenini kaybedersin benden sana tavsiye bende senin suan yaptığını yapmıştım ve kendimi yıprattım sonra kendi kendime kara aldım o nekadar soğuk kanlı davrandıysa bende öyle Yaptım ve zamana bıraktım
BENDE İNŞALLAH UYGULAYACAGIM BUNU BOYLE YAPTIKCA ACI CEKİYORUM ANLAMSIZ YERE

Bende nişan atalı 6 bucuk ay oldu bende hala takip ediyorum ama biraz da takıntılı oldumdan yenemiyorum bu huyumu. tabi o bundan habersiz ben onu kendi face imde engelledim başka bi adresden bakıyorum.aslında tamamen can sıkıntısından kaynaklanıyor kendinize uğraşlar bulun.çünkü ben tüm gün pc başında oturuyorum işim gereği çoğ zamanda boşta oldumdan bakıp duruyorum.

Sosyal hesaplarınızı bir süreligine kapatıp öyle bir hesabınızın hiç olmadıgına inandırın kendinizi, sonu baştan belli olan bir evlilik olurmuş bu ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz,kararınızın arkasında durun evlenip dayak yiyip sonra ayrılıp önünüze bakmak daha zor olurdu, bakmamak için tüm herşeyi kapatıp önünüze bakın artık allah yardımcınız olsun.

Sosyal hesaplarınızı bir süreligine kapatıp öyle bir hesabınızın hiç olmadıgına inandırın kendinizi, sonu baştan belli olan bir evlilik olurmuş bu ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz,kararınızın arkasında durun evlenip dayak yiyip sonra ayrılıp önünüze bakmak daha zor olurdu, bakmamak için tüm herşeyi kapatıp önünüze bakın artık allah yardımcınız olsun.

Kapattim canim cok sagol insallah ta atlatrm

Bende nişan atalı 6 bucuk ay oldu bende hala takip ediyorum ama biraz da takıntılı oldumdan yenemiyorum bu huyumu. tabi o bundan habersiz ben onu kendi face imde engelledim başka bi adresden bakıyorum.aslında tamamen can sıkıntısından kaynaklanıyor kendinize uğraşlar bulun.çünkü ben tüm gün pc başında oturuyorum işim gereği çoğ zamanda boşta oldumdan bakıp duruyorum.

Haklisinizz cokkk bende degstrmem lazm huyumu

onun sana mesaj atmaması ve senin buna canını sıkman çok doğal beni hiç mi önemsemiyor soruları oluşuyordur kafanda ama şöyle bir şey varki kadınlar hep duygusal yaklaşan erkekler umursamayan taraf kendine zaman ver onunla duygusal anlamda bağ kurmuşsun zmaanla düzelir unutursun bu kesinlikle takıntı değil sonuçta daha kaç hafta olduki bitireli :)) inşallah çok mutlu olursun

bi hafta daha çok yeni zaten,
zaman herşeyin ilacıdır, daha nişanlıyken bu şekilde muamele etmiş, evlilik durumunu düşünemedim bi an. şimdi en zor dönem, sakinleş, kafanı dinle, onu gözetlemek yerine kendine zaman ayır bence

onun sana mesaj atmaması ve senin buna canını sıkman çok doğal beni hiç mi önemsemiyor soruları oluşuyordur kafanda ama şöyle bir şey varki kadınlar hep duygusal yaklaşan erkekler umursamayan taraf kendine zaman ver onunla duygusal anlamda bağ kurmuşsun zmaanla düzelir unutursun bu kesinlikle takıntı değil sonuçta daha kaç hafta olduki bitireli :)) inşallah çok mutlu olursun

Cok hsklisin arkadssim o zoruma giyti demek hic umrunda degilmisim dedim

bi hafta daha çok yeni zaten,
zaman herşeyin ilacıdır, daha nişanlıyken bu şekilde muamele etmiş, evlilik durumunu düşünemedim bi an. şimdi en zor dönem, sakinleş, kafanı dinle, onu gözetlemek yerine kendine zaman ayır bence

Yeni ve insallah gecer biliyrum ayrilmasam daha kotu olacakti malesef. Acabs iyi olur mu dedim ama yok insan degismz ki

ben de eşimle saygı konusunda sorunlar yaşıyorum. ama o iki senelik flört dönemimizde çiçekler böcekler modundaydı. huyu suyu evlenince değişti. alttan alıca çok iyidir de tersine gitmeye gelmez. senin eski erkek arkadaşınsa daha nişanlıyken başlamış. evlenince daha nelerini nelerini görürdün kim bilir. evlenseydin asla ve asla mutlu ve huzurlu olamazdın. boşanmak zorunda kalınca da kat be kat daha çok üzülürdün. kararının arkasında dur ve kendine acımayı bırak. sana ne ondan, onun hayatından. sen sadece hırs yapmışsın. sen kendi hayatına bak ve onunla hala ilgilendiğini belli ederek kendini küçük düşürme. o seni istiyorsa inan bana bi yolunu bulur sana döner. bırak o düşsün senin peşine. ailesi dedi diye şimdiden bu kadar yüz verirsen sana söyleyeceği yapacağı her şeye kapıları sonuna kadar açmış olursun. sana mutlu huzurlu bir hayat verecek erkek muhakkak çıkacaktır karşına. belki biraz acımasız oldu ama daha şimdiden başlamış insanların içinde saygısızlığa. saygı olmadıktan sonra sevgi evliliği kurtarmaz.

ben de eşimle saygı konusunda sorunlar yaşıyorum. ama o iki senelik flört dönemimizde çiçekler böcekler modundaydı. huyu suyu evlenince değişti. alttan alıca çok iyidir de tersine gitmeye gelmez. senin eski erkek arkadaşınsa daha nişanlıyken başlamış. evlenince daha nelerini nelerini görürdün kim bilir. evlenseydin asla ve asla mutlu ve huzurlu olamazdın. boşanmak zorunda kalınca da kat be kat daha çok üzülürdün. kararının arkasında dur ve kendine acımayı bırak. sana ne ondan, onun hayatından. sen sadece hırs yapmışsın. sen kendi hayatına bak ve onunla hala ilgilendiğini belli ederek kendini küçük düşürme. o seni istiyorsa inan bana bi yolunu bulur sana döner. bırak o düşsün senin peşine. ailesi dedi diye şimdiden bu kadar yüz verirsen sana söyleyeceği yapacağı her şeye kapıları sonuna kadar açmış olursun. sana mutlu huzurlu bir hayat verecek erkek muhakkak çıkacaktır karşına. belki biraz acımasız oldu ama daha şimdiden başlamış insanların içinde saygısızlığa. saygı olmadıktan sonra sevgi evliliği kurtarmaz.

Cok tesekkur ederim degerli yorumunuz icin mutsuz olacagimizi bende gordum evlenmden once tuketilmeye basladi saygi bu duruma geldik tek uzuldugum ise uzerine dustim deger cok verdim o hakaret edince sustum bunu hak ettimi ben. Demek ettim

hak etmedin. o sana değil kendine saygısızlık yapmış kendini küçük düşürmüş. efendi adam olamamış kendisini alçaltmış adamın kumaşı o senlik bi olay değil. çok değer önem vermiş olabilirsin bu da sensin. sevdiği için her şeyi yapan birisin. ama hak edene yap. bi de şunu aklında tut, seni isteyen peşinden koşsun emek sarf etsin hak etsin kazansın.

bi de kendini bişi sanmış sen acı çekme diye yazmıyomuş ayy hint kumaşı sanki. hem hiç yazmasaymış. yazmak da bir tepkidir bir adımdır. tahminimce yeniden olsa olur. ama olmasın hırsına kapılma hayatını mahvedersin. iyice kendini bişi sanmış ondan sana hayır gelmez. kaçan kovalanır isteyen peşinde koşsun.

bi de kendini bişi sanmış sen acı çekme diye yazmıyomuş ayy hint kumaşı sanki. hem hiç yazmasaymış. yazmak da bir tepkidir bir adımdır. tahminimce yeniden olsa olur. ama olmasın hırsına kapılma hayatını mahvedersin.

Canim ben kendim mesaj attim hata idi biliyrum bana dedi unut diye yazmiyrum aci cekmemek icin dedi ki zaten cevap atmadi ondan sonra ki

onu nasıl dedi karşılatığınızda mı dedi sen ne dedin o öyle söyleyince? sen ona bişey yazarsan falan o rahatlar ha hala aklın bende sorun yok der. içi rahatlar. bişi yapcaksa da yapmaz. geri çekil. ay hatta unut şu evrimini tamamlayamamış insanımsıyı.

bi de kendini bişi sanmış sen acı çekme diye yazmıyomuş ayy hint kumaşı sanki. hem hiç yazmasaymış. yazmak da bir tepkidir bir adımdır. tahminimce yeniden olsa olur. ama olmasın hırsına kapılma hayatını mahvedersin. iyice kendini bişi sanmış ondan sana hayır gelmez. kaçan kovalanır isteyen peşinde koşsun.
Ve inan ki hep ben erkek gibi pesinden kostum sonucc ne hep degerdiz gibi hisettim kendimi. Birde sanirim akademisyenmissiniz bende o yolda ilerliyrum ki insallah olur. Tesekkurler yorumunuz icin

onu nasıl dedi karşılatığınızda mı dedi sen ne dedin o öyle söyleyince?

Ben mesaj atinca dedi yazmiyrum ki unutman kolay olsun diye dedi ki paylastigi fotolardan anladim ki masallah o mutlu. Herkes olsun mutly ama ben kendimi hirpaladim aglamalarim ona yalvarmslarim simdiki aklim olsa o ilk yuzugu attiginda verirdim eline

Back
X