Nişanlımı tanıyamamış miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tel.ini saklamasi suphe uyandirir bu 1 gercek. Kullandigi tabir nahos ve nisanli 1 adam olgunlugunda oldugunun sinyalini vermiyor sanki.

Herkese iyi günler arkadaşlar.
Sorum şu olacak en azından abartıyor muyum bunu öğrenmek istiyorum ya da ne yapmak lazım Nişanlımla normalde ayrı şehirlerdeyiz ailesi benm olduğum şehirde bugün geldi görüştük.
Telefonunu saate bakmak için istediğimde önce vermedi sonra alıp bir şeylerle baktı ben böyle olunca şüphelendim. Tekrar telefonu aldığımda bir arkadaşıyla konuşmalarına denk geldim.
Bir yere gitmişler orada gördükleri kadınlarla ilgili 'at gibi ' tarzinda şeyler söylemişti. Hiç beklemiyordum. Bana kendini farklı tanıtmıştı. Böyle etrafında gözü olduğunu başkalarına bu gözle baktığını öğrenince midem bulandı.
Konuşmalarını okumak değildi niyetim.

Ona belli etmedim ama konuşmaları iğrençti. Ben tekrar nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Söylesem böyle gördüm diye daha çirkin olur her şey.
Siz bir de erkeklerin kendi aralarında yaptıkları muhabbetlere denk gelirseniz vay halinize. Erkek erkeğe edilen saçma sapan bir muhabbet. Evet biz kadınlara hoş gelmeyen bir muhabbet ama bu güven sarsıcı bir şey değil. Öylesine bir söylem işte. Benim etrafımdaki erkekler mi tuhaf siz mi hiç erkek muhabbetine denk gelmediniz bilemiyorum. Ayrıca ilişkisi olan biri için en tehlikeli şeylerden biri telefon kurcalamak. Yapmayın böyle şeyler. Hem size, hem partnerinize, hem de ilişkinize yazık.

Sorum şu olacak en azından abartıyor muyum bunu öğrenmek istiyorum ya da ne yapmak lazım Nişanlımla normalde ayrı şehirlerdeyiz ailesi benm olduğum şehirde bugün geldi görüştük.
Telefonunu saate bakmak için istediğimde önce vermedi sonra alıp bir şeylerle baktı ben böyle olunca şüphelendim. Tekrar telefonu aldığımda bir arkadaşıyla konuşmalarına denk geldim.
Bir yere gitmişler orada gördükleri kadınlarla ilgili 'at gibi ' tarzinda şeyler söylemişti. Hiç beklemiyordum. Bana kendini farklı tanıtmıştı. Böyle etrafında gözü olduğunu başkalarına bu gözle baktığını öğrenince midem bulandı.

Ona belli etmedim ama konuşmaları iğrençti. Ben tekrar nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Söylesem böyle gördüm diye daha çirkin olur her şey.
Güven duymak için çabalamak yerine ayrılıp
Kendinizi toparlamak için cabalayin.
Yeni Bı hayata yelken açın

Ben böyle şüphelendiğim zamanda sosyal öedya da fake ‘at’ gibi kız hesabı açıp ekleyip konuşmaya çalışırdım . Eğer orda yazarsa size geçmiş olsun . Çoğu da yer bu numarayı

Bir de durumu normalleştirenler var... erkekler tabiki pipileri var onları pipi yönetiyor, at gibi diyip hallenmesinde bunun etkisinden çıkamayıp yazıya dökmesinde bişe olmaz 🤣

İnşallah bu heriften kurtulursun herkes bu kadar seviyesiz değil

Bana çok mide bu

Bana çok mide bulandırıcı bir durum gelmedi..yani kim için kullanılmış bu kelime peki..belki yazistigi arkadaşı birini beğenmiştim nisanliniza fikrini sormuştur yada işyerindeki biri hakkında konuşuyorlardır vs..emin olamadim

Durum iğrenç. Şöyle ki adam nişanlısının bilmesini istemeyeceği bir mesaj yazıyor, saklıyor ve kendisini farklı yansıtıyor.
Adam bu konuda yerilebilir

Ve bence de nişanı atmalı

Nişanlılar diye birbirlerinin her şeyini bilmek zorunda değiller. Arkadaşıyla konuştuğu bir şeyin bilinmesini istememesi çok normal.
Siz hiç mi özel şeyler konuşmuyorsunuz arkadaşlarınızla?
Ya da kendi kendinize "x kişi de erik gibiymiş maşallah kütür kütür" demiyor musunuz hiç?
Bunun sevgiyle, bağlılıkla bir ilgisi yok. İnsan doğası bu.

Bir de durumu normalleştirenler var... erkekler tabiki pipileri var onları pipi yönetiyor, at gibi diyip hallenmesinde bunun etkisinden çıkamayıp yazıya dökmesinde bişe olmaz 🤣

İnşallah bu heriften kurtulursun herkes bu kadar seviyesiz değil
Erkekler yapar demedik, herkes yapar dedik. Siz yine erkeklere bağlamak istiyorsanız bağlayın da karşı cins hakkında kritik yapmak sadece erkeklere özgü bir durum değil.

Yorum yapmak hakkı bence de ama ben daha devamını yazmak istemedim burada. Konu at gibi dedikten sonra daha kötü bir yere gelmiş. Başkasına bakıp beğenebilir belki ama konu daha ileriye gitmiş, zaten mide bulandırıcı kısmı orası

Erkekler yapar demedik, herkes yapar dedik. Siz yine erkeklere bağlamak istiyorsanız bağlayın da karşı cins hakkında kritik yapmak sadece erkeklere özgü bir durum değil.
İnsan insanı beğenir bunda bişey yok, insan arkadaşıyla bir yerde göze hitap eden birini görünce güzel kadınmış, yada hoş adammış der geçersin. Ama bunu daha yazıya döküp at gibi bilmem ne bu ne bayağılık ya aç gibi... Üstelik konu sahibinin nişanlısı sadece bir kadın görüp yapmıyor bu muhabbeti , mekanda ki bütün kadınları gözleriyle yemişler🤣🤣🤣.Normal bulmuyorum ben. Abazalık sezdim o mesajlar at gibiyle kalmamıştır.

Yorum yapmak hakkı bence de ama ben daha devamını yazmak istemedim burada. Konu at gibi dedikten sonra daha kötü bir yere gelmiş. Başkasına bakıp beğenebilir belki ama konu daha ileriye gitmiş, zaten mide bulandırıcı kısmı orası
İnsan da bir ağırlık olur sana kendini farklı tanıttıysa resmen seni dolandırmış bu herif , keşke suratına vursaydın mesajları. Herkes abaza değil ya

Eğer durum böyleyse kesinlikle konuşmalısınız

benim yanimda boyle bi laf dese belki trip atar sonra bir daha yapmamasini soylerdim ama arkadaslarinin yaninda boyle muhabbetlere girmesi bana basit gelirdi. demek ki boyle gormus yetismis, bunu degistiremezsin. ayrilmak icin sebep mi bilemedim. eger ayrilmayacaksan kafani takmamaya calis, diger guzel ozellikleri varsa onu aklina getir.

bana göre asıl problem hele de buradaki kadınların çok büyük kısmının erkeklerden kendileri gibi detaycı nazik ince düşünmelerini beklemeleri
önce kabul edelim, bunlar tek bir patika yola sahip beyinli canlılar. belki arkadaşı hatırlattı o kadını, aklına geldi düşünmeden o yorumu yaptı ?
biz istiyoruz ki hepsi bizim gibi herşeyi önceden tartsın biçsin ama öyle değiller işte.
muhtemelen yukarıda yazdığım senaryo olmuştur.
ama konu sahibi bunu kaldıramayacak durumdaysa direkt yol versin. ona kimse birşey diyemez.
bence her erkek ayni degil, benim esim de esimin arkadaslari da oyle muhabbetlere girmez. bir kere karsidaki kadin evli olabilir mesela, hos bir sey mi?

bence her erkek ayni degil, benim esim de esimin arkadaslari da oyle muhabbetlere girmez. bir kere karsidaki kadin evli olabilir mesela, hos bir sey mi?

karşımızdaki herhangi bir insan her zaman evli çıkabilir, nişanlı çıkabilir, sevgilisi olabilir.. görülüp geçilmiş, iletişim kurulmamış bir insan için bu detayda irdelemenin bir anlamı olabilir mi ?
kimse kimseyi sırf hem de bir ortamda görüp beğendi diye ilişki içine girmiyor.
ha konu sahibi der ki beğenmiş, peşine düşmüş, iletişime geçmiş eyvallah. ama sadece bir yorum üzerinden bu kadar büyütmek bence abartı.

Uzun boylu, uzun bacaklı kadınlara yapılan benzetmedir bu. Küfür değil hakaret değil.
at gibi demek küfür değil ki. at denen hayvan kaslıdır, çeviktir, atik hareket eder, uzun bacaklıdır, vs vs..
yani kötü bir benzetme değil esasen.
ha insan rahatsız olabilir, rahatsızsa dile getirsin, tekrar ederse ayrılsın. ama at gibi demek terbiyesizce birşey değil asla.
erkeklere de dalyan gibi deniyor, uzun boylu yapılı ise mesela.
hanımlar haklısınız bence de ama biliyorsunuz ki kelime anlamıyla kullanmıyor çoğu erkek bu lafı.. daha çok ağızlarının suyu akarcasına böyle bir cümle kullandıkları için, her zaman çok masum bir tabir olamayabiliyor :/

tabi konu sahibinin sevgilisi hangi duygularla söyledi bilemiyorum ama, benim sevgilim başka bir kadının bacaklarına bakıp ağzının suyunu akıtarak at gibi dese,pek hoş karşılayamazdım herhalde :KK48: :KK48:

yoksa dediğinizde haklısınız kesinlikle,at gibi-dalyan gibi,sık kullanırız hepimiz bunları. sadece söyleme şekli önemli burada bence :)

Haklısınız bu düşüncenizde. Fakat erkek sohbetleri böyle maalesef. Biz kadınlar bile yapıyoruz bazen. O yüzden üzmeyin kendinizi. Emin olun elinde imkanı olan her erkek aldatıyor

karşımızdaki herhangi bir insan her zaman evli çıkabilir, nişanlı çıkabilir, sevgilisi olabilir.. görülüp geçilmiş, iletişim kurulmamış bir insan için bu detayda irdelemenin bir anlamı olabilir mi ?
kimse kimseyi sırf hem de bir ortamda görüp beğendi diye ilişki içine girmiyor.
ha konu sahibi der ki beğenmiş, peşine düşmüş, iletişime geçmiş eyvallah. ama sadece bir yorum üzerinden bu kadar büyütmek bence abartı.
Boşver kemalim yapmaz diyenleri çok gördük fkdkfldldld

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X