Nişanlımı tanıyamamış miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
görülen biri hakkında yorum yapmak illa aldatmış olmak demek değil ki. kadınlar da sokakta gördükleri, tv de gördükleri bir sürü erkek için böyle yorumlar yapabilir.
Ama eşiniz evli hali ile arkadaşına başka kadınlar için at gibi dese, Allah hatrı için böyle olumlu karşılar mısınız? Sizi ne konuma düşürüyor bir düşünün bence. Ki at gibi kadın diyen adamın ağzından akan salya burdan görünüyor. Ben şahsen Kıvanç Tatlıtuğ u görünce at gibi adam diyorum mesela😂 benim ağzımdan salya akıyor. Ama ben bekarım. Bunu sokakta gördüğüm bir adam için demezdim evli olsam, ya da herhangi bir adamın muhabbetini arkadaşımla yapmazdım

at gibi demek küfür değil ki. at denen hayvan kaslıdır, çeviktir, atik hareket eder, uzun bacaklıdır, vs vs..
yani kötü bir benzetme değil esasen.
ha insan rahatsız olabilir, rahatsızsa dile getirsin, tekrar ederse ayrılsın. ama at gibi demek terbiyesizce birşey değil asla.
erkeklere de dalyan gibi deniyor, uzun boylu yapılı ise mesela.
Evet dediklerin doğru canım ama erkeklerin zihniyeti iğrenç olduğu için o at başka anlamdadir mide bulandirmasi normal.

Yorum yapmak hakkı bence de ama ben daha devamını yazmak istemedim burada. Konu at gibi dedikten sonra daha kötü bir yere gelmiş. Başkasına bakıp beğenebilir belki ama konu daha ileriye gitmiş, zaten mide bulandırıcı kısmı orası
Durun tahmin edeyim.. gördükleri kadınlar üzerinden fanteziler mi yazmışlar? Aklıma öyle bir iğrençlik geliyor malesef

Hayır mesele hakaret değil mesele başka kadınlari at gibi diyecek kadar beğenmek.. siz de söylüyorsunuz at gibi uzun bacaklı.. Sizin nişanlınız at gibi güzel kadınları beğenip bı de arkadaşlarıyla bunu konuşsa aman terbiyesiz bı kelime değil ki içi gitmiş sadece mi dersiniz?

içi gitmiş diye düşünülsün demedim. bir erkek bir kadını beğenip bununla ilgili cümle kurduğunda bu neredeyse abaza gibi olduğu anlamına gelmiyor. aynı şekilde bir kadında bir erkeği görüp "sadece" beğenmiş olabilir.
en önemli kısmı ise, benim hayatımdaki insanın telefonunu kurcalamak isteyecek bir güvensizliğim yok. hiç alıp bakmadım, mesajlarını karıştırmadım.
ama erkek gruplarında, benim dibimde mesajlaşırken gelen giden videodur, fotoğraftır gördüm. muhabbetlerine şahit oldum. bana göre salt erkek kafası. birşey yapacaklarından değil gördüklerine yorum yapma dürtüsü.

Evet dediklerin doğru canım ama erkeklerin zihniyeti iğrenç olduğu için o at başka anlamdadir mide bulandirmasi normal.

benim sevgilim at gibi dese ben onun mide bulandırıcı manada değil önceki sayfalarda başka üyelerinde yazdığı gibi uzun bacak vs için kullandığını bilirim.
sıkıntı konu sahibinin güvenmemesi zaten. ki güvense alıp telefonuna bakmak istemez.

hanımlar haklısınız bence de ama biliyorsunuz ki kelime anlamıyla kullanmıyor çoğu erkek bu lafı.. daha çok ağızlarının suyu akarcasına böyle bir cümle kullandıkları için, her zaman çok masum bir tabir olamayabiliyor :/

tabi konu sahibinin sevgilisi hangi duygularla söyledi bilemiyorum ama, benim sevgilim başka bir kadının bacaklarına bakıp ağzının suyunu akıtarak at gibi dese,pek hoş karşılayamazdım herhalde :KK48: :KK48:

yoksa dediğinizde haklısınız kesinlikle,at gibi-dalyan gibi,sık kullanırız hepimiz bunları. sadece söyleme şekli önemli burada bence :)
Tamda bu ve bu sözü çokta masum söylenildiği sanmıyorum
Zaten konu sahibi nişanlısının davranışlarından şüphelenmiş ve mesajı görmüş
Söz sohbet sırasında söylenir gelir geçer ama mesajlara kadar iş uzadıysa öyle çokta masum değil baya ağızlarının suyu akmış

Ama eşiniz evli hali ile arkadaşına başka kadınlar için at gibi dese, Allah hatrı için böyle olumlu karşılar mısınız? Sizi ne konuma düşürüyor bir düşünün bence. Ki at gibi kadın diyen adamın ağzından akan salya burdan görünüyor. Ben şahsen Kıvanç Tatlıtuğ u görünce at gibi adam diyorum mesela😂 benim ağzımdan salya akıyor. Ama ben bekarım. Bunu sokakta gördüğüm bir adam için demezdim evli olsam, ya da herhangi bir adamın muhabbetini arkadaşımla yapmazdım

demek ki ben bütün erkekleri aynı kefeye koymuyorum, en azından sevgilimi :)
kemalim yapmazcı değilim asla bu arada.
ha her gördüğü için böyle konuşan bir adamı da kadını da kimse istemez. ama mesela biz 4 yıldır beraberiz 1-2 defa böyle lafını duymuşumdur. onda da ağzında salya görmedim :)

benim sevgilim at gibi dese ben onun mide bulandırıcı manada değil önceki sayfalarda başka üyelerinde yazdığı gibi uzun bacak vs için kullandığını bilirim.
sıkıntı konu sahibinin güvenmemesi zaten. ki güvense alıp telefonuna bakmak istemez.
Konu sahibi mesajlara bakmadan evvel hal hareketlerinden şüphelenmiş öyle bakmış
Sohbet sırasında söylemekle mesajlara kadar yazılma durumuna gelecek kadar uzatılması farklı
Sohbette bak kadina at gibi demek ayrı söyler geçersin ama mesajlar isın içine girince başka boyut oluyor baya at gibi kadına ilgi beslenmiş

Konu sahibi mesajlara bakmadan evvel hal hareketlerinden şüphelenmiş öyle bakmış
Sohbet sırasında söylemekle mesajlara kadar yazılma durumuna gelecek kadar uzatılması farklı
Sohbette bak kadina at gibi demek ayrı söyler geçersin ama mesajlar isın içine girince başka boyut oluyor baya at gibi kadına ilgi beslenmiş

durup dururken mi anlatmış kadını ? arkadaşı hatırlatmış da üzerine yorum mu yapmış ?

bence zaten asıl sıkıntı konu sahibinin güvenmemesi.

hanımlar haklısınız bence de ama biliyorsunuz ki kelime anlamıyla kullanmıyor çoğu erkek bu lafı.. daha çok ağızlarının suyu akarcasına böyle bir cümle kullandıkları için, her zaman çok masum bir tabir olamayabiliyor :/

tabi konu sahibinin sevgilisi hangi duygularla söyledi bilemiyorum ama, benim sevgilim başka bir kadının bacaklarına bakıp ağzının suyunu akıtarak at gibi dese,pek hoş karşılayamazdım herhalde :KK48: :KK48:

yoksa dediğinizde haklısınız kesinlikle,at gibi-dalyan gibi,sık kullanırız hepimiz bunları. sadece söyleme şekli önemli burada bence :)

ben de bunu diyorum. yani adam ergenlikle boğuştuğu günlerdeki gibi sivilceleri fışkırarak mı söylüyor yoksa sıradan birşey gibi mi ?
sonuçta adamın tarzını bilmiyoruz. ki espri olarak bile yada dalga geçer gibi bile söylemiş olabilir.
üniversitede bir arkadaş bir kız aman at gibi bişey iğrenç demişti mesela..

durup dururken mi anlatmış kadını ? arkadaşı hatırlatmış da üzerine yorum mu yapmış ?

bence zaten asıl sıkıntı konu sahibinin güvenmemesi.
Zaten güvenmemiş içine kurt düşmüş ve konuyu da bunun için açmış güvenmediği için

O soruları bilmiyorum konu ortasına yazdıysa bakmadım
Diyelim ki arkadas hatırlatsa bile demek akıllarında kalmış o kadın öyle beğenip söylemeye kalmamış

Yorum yapmak hakkı bence de ama ben daha devamını yazmak istemedim burada. Konu at gibi dedikten sonra daha kötü bir yere gelmiş. Başkasına bakıp beğenebilir belki ama konu daha ileriye gitmiş, zaten mide bulandırıcı kısmı orası
Sizin adınıza üzüldüm Bi kadını beğenebilir bizde sokakta yakışıklı görünce gözümüz Bi takılıyor ama onu irdeleyip de vay be taş gibi çocuk onu şöyle yaparım böyle yaparım demiyoruz sonuçta sizin anlattığınıza göre iş daha pis yere gitmiş ben sizi haklı buldum iyice düşünün ne yapmak istediğinizi mideniz bulanmıştır ama haklısınız

Nişanlılar diye birbirlerinin her şeyini bilmek zorunda değiller. Arkadaşıyla konuştuğu bir şeyin bilinmesini istememesi çok normal.
Siz hiç mi özel şeyler konuşmuyorsunuz arkadaşlarınızla?
Ya da kendi kendinize "x kişi de erik gibiymiş maşallah kütür kütür" demiyor musunuz hiç?
Bunun sevgiyle, bağlılıkla bir ilgisi yok. İnsan doğası bu.

güzide ülkemizde eğer sevgilimiz/nişanlımız/eşimiz varsa artık sadece 2 kişilik bir dünyanın mahkumları olmamız gerektiği için tv deki şarkıcı için bile yorum yapmamamız lazım tabi ki.
evet, gerçekten ergen çocuklar gibi ağzının suyu akan, abazalığı bitmemiş oluşumların tavırları çirkin ama her erkek de böyle değil yahu.
milyonlarca erkek ve kadın normal bir şekilde gördüğü birini beğenip yorum yapıp geçiyor.
şahsen 4 senedir ilişkim var, görüp beğendiğim yorum yaptığım hiçbir erkekle kendimi hayal etme noktasına gelmedim. beğendim yorumumu yaptım geçti.

bence her erkek ayni degil, benim esim de esimin arkadaslari da oyle muhabbetlere girmez. bir kere karsidaki kadin evli olabilir mesela, hos bir sey mi?
Bende siz gibi düşünüyorum her erkek öyle bel altı muhabbet etmiyor arkadaşlarıyla benim erkek arkadaşım da yapmaz

konunuzu açtığınızda bu detaylar yoktu. sadece bu kelime üzerinden çok rahatsız olduğunuzu söylediniz, biz de buna göre cevap verdik.
ilişkinizin detayını, nişanlınızın karakterini siz biliyorsunuz sonuçta, biz yazdığınız cümle kadarına yorum yapabiliyoruz.
en baştan detayları verseniz daha farklı yorumlar gelirdi.

Size de soruyorum yapmadığını nerden biliyorsunuz ? Daha gencsiniz galiba. Hiç kimseye guvenmemeyi öğrenirsiniz daha.
Çünkü konuşacak vakti yok sonsuz güven kimseye olmaz zaten sizde tüm erkekleri aynı bilmeyin bence herkes yapacak diye bişey yok kesin yapmaz da demiyoruz zaten yaşım küçük değil 27 ye gireceğim 5 senelik ilişkim var yorumumu ben başkasına yazmıştım size değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X