- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
Ne tuhaf ya sanki herkes yapmak zorunda bel altı muhabbetben 10 senelik evliyim. tarz meselesi. genel olarak bel alti muhabbetleri sevmiyor. bekarken de cok yaptigini sanmiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tuhaf ya sanki herkes yapmak zorunda bel altı muhabbetben 10 senelik evliyim. tarz meselesi. genel olarak bel alti muhabbetleri sevmiyor. bekarken de cok yaptigini sanmiyorum.
Herkes yapacak diye birşey yok, erkek arkadaşınızda yapmayacak diye birşey yok. Yapıyor da olabilir yani. Siz başkasına yorum yapabiliyorsaniz bende size yapabilirim öyle değil mi ?Çünkü konuşacak vakti yok sonsuz güven kimseye olmaz zaten sizde tüm erkekleri aynı bilmeyin bence herkes yapacak diye bişey yok kesin yapmaz da demiyoruz zaten yaşım küçük değil 27 ye gireceğim 5 senelik ilişkim var yorumumu ben başkasına yazmıştım size değil
Yapmak zorunda demedim, belki yapıyordur çok emin olmayın dedim.Ne tuhaf ya sanki herkes yapmak zorunda bel altı muhabbet![]()
sevmiyorum demiyor ki, yani yapar misin diye sormadim hic. kufur ettigini hic duymadim, salak bile demez. konu sahibine demek istedigim herkes oyle olacak diye bir sey yok..Sizin yanınızda sevmiyorum diyecek tabiki. Arkadaşlarıyla yapmadığını nerden biliyorsunuz?
Bu konuda yaranız var sanırım bizim erkek arkadaşımızın eşimizin yapıp yapmadığını niye size ispat etmek zorundayız ki onu anlayamadım sizi ilgilendiren Bi mevzu yok ben evli arkadaşa yorum yaptım aramızda konuyla bağlantı var çünkü biz rastlamadık yaptığına demek niye zorunuza gidiyorHerkes yapacak diye birşey yok, erkek arkadaşınızda yapmayacak diye birşey yok. Yapıyor da olabilir yani. Siz başkasına yorum yapabiliyorsaniz bende size yapabilirim öyle değil mi ?
Siz iyi misiniz zaten yorumumda kesinkle yapmaz diyemeyiz demiştim iyi okuyunYapmak zorunda demedim, belki yapıyordur çok emin olmayın dedim.![]()
Yo aksine eşimden yana birşey yaşamadım şimdiye kadar ama arkadaşlarıyla işyerinde ne muhabbetler yaptığını bilemedigim için benim eşim yapmaz demem. 20 yıldır erkeklerin bolca olduğu ortamlardayim. En efendisini de en çapkınım diyenini de tanıdım. Ben artik babama bile güvenmem öyle diyeyim size.Bu konuda yaranız var sanırım bizim erkek arkadaşımızın eşimizin yapıp yapmadığını niye size ispat etmek zorundayız ki onu anlayamadım sizi ilgilendiren Bi mevzu yok ben evli arkadaşa yorum yaptım aramızda konuyla bağlantı var çünkü biz rastlamadık yaptığına demek niye zorunuza gidiyor
İspat edin demedim. Bana ne ayol sizin kocanizdanBu konuda yaranız var sanırım bizim erkek arkadaşımızın eşimizin yapıp yapmadığını niye size ispat etmek zorundayız ki onu anlayamadım sizi ilgilendiren Bi mevzu yok ben evli arkadaşa yorum yaptım aramızda konuyla bağlantı var çünkü biz rastlamadık yaptığına demek niye zorunuza gidiyor
Eşinize güvenmiyorum mu diyorsunuz o zaman ? Şimdiye kadar bişey görmedi isenizYo aksine eşimden yana birşey yaşamadım şimdiye kadar ama arkadaşlarıyla işyerinde ne muhabbetler yaptığını bilemedigim için benim eşim yapmaz demem. 20 yıldır erkeklerin bolca olduğu ortamlardayim. En efendisini de en çapkınım diyenini de tanıdım. Ben artik babama bile güvenmem öyle diyeyim size.
Kemalim yapmaz mı dedik acilen tedavi şart size ne kıskanç üye var burada yaİspat edin demedim. Bana ne ayol sizin kocanizdanKemalim yapmaz moduna girmeyin dedim.
Ben hiçbir erkeğe de hiçbir kadına da bu konularda çok güvenmem. Eşimin şimdiye kadar birseyine denk gelmedim ama denk gelsem de çok çok şok olmam çünkü az çok erkekleri tanıyorum.Eşinize güvenmiyorum mu diyorsunuz o zaman ? Şimdiye kadar bişey görmedi iseniz
Kemalim yapmaz mı dedik acilen tedavi şart size ne kıskanç üye var burada yaetiket de yaptık ama gören göz kör olunca maksat sataşmak olsun
Bizde kesin yapmaz demedik zaten şimdiye kadar gördüğümüze göre yorum yaptık Kemalim yapmaz lafınız aşırı komik ve itici şok olmam demeniz zaten güvenmediğinizi gösteriyor konu sahibinin konusu kaynamasın yorumlarınıza cevap vermeyeceğim iyi grcelerBen hiçbir erkeğe de hiçbir kadına da bu konularda çok güvenmem. Eşimin şimdiye kadar birseyine denk gelmedim ama denk gelsem de çok çok şok olmam çünkü az çok erkekleri tanıyorum.
Ben bişey demedim yalnız. Benim ki bence yapmaz gibi birşey demişsiniz çok güvenmeyin dedim. Ama illa tedavi şart diyorsanız olayım, sizi mi kiracagim.Kemalim yapmaz mı dedik acilen tedavi şart size ne kıskanç üye var burada yaetiket de yaptık ama gören göz kör olunca maksat sataşmak olsun
Buralarda konu açmanın altın kuralı ilk başta yarım yamalak anlatıp sonra gelen yorumlara göre detay eklemekkonunuzu açtığınızda bu detaylar yoktu. sadece bu kelime üzerinden çok rahatsız olduğunuzu söylediniz, biz de buna göre cevap verdik.
ilişkinizin detayını, nişanlınızın karakterini siz biliyorsunuz sonuçta, biz yazdığınız cümle kadarına yorum yapabiliyoruz.
en baştan detayları verseniz daha farklı yorumlar gelirdi.
Buralarda konu açmanın altın kuralı ilk başta yarım yamalak anlatıp sonra gelen yorumlara göre detay eklemek![]()