• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımı tanıyamamış miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü konuşacak vakti yok sonsuz güven kimseye olmaz zaten sizde tüm erkekleri aynı bilmeyin bence herkes yapacak diye bişey yok kesin yapmaz da demiyoruz zaten yaşım küçük değil 27 ye gireceğim 5 senelik ilişkim var yorumumu ben başkasına yazmıştım size değil
Herkes yapacak diye birşey yok, erkek arkadaşınızda yapmayacak diye birşey yok. Yapıyor da olabilir yani. Siz başkasına yorum yapabiliyorsaniz bende size yapabilirim öyle değil mi ?

Herkes yapacak diye birşey yok, erkek arkadaşınızda yapmayacak diye birşey yok. Yapıyor da olabilir yani. Siz başkasına yorum yapabiliyorsaniz bende size yapabilirim öyle değil mi ?
Bu konuda yaranız var sanırım bizim erkek arkadaşımızın eşimizin yapıp yapmadığını niye size ispat etmek zorundayız ki onu anlayamadım sizi ilgilendiren Bi mevzu yok ben evli arkadaşa yorum yaptım aramızda konuyla bağlantı var çünkü biz rastlamadık yaptığına demek niye zorunuza gidiyor

Bu konuda yaranız var sanırım bizim erkek arkadaşımızın eşimizin yapıp yapmadığını niye size ispat etmek zorundayız ki onu anlayamadım sizi ilgilendiren Bi mevzu yok ben evli arkadaşa yorum yaptım aramızda konuyla bağlantı var çünkü biz rastlamadık yaptığına demek niye zorunuza gidiyor
Yo aksine eşimden yana birşey yaşamadım şimdiye kadar ama arkadaşlarıyla işyerinde ne muhabbetler yaptığını bilemedigim için benim eşim yapmaz demem. 20 yıldır erkeklerin bolca olduğu ortamlardayim. En efendisini de en çapkınım diyenini de tanıdım. Ben artik babama bile güvenmem öyle diyeyim size.

İspat edin demedim. Bana ne ayol sizin kocanizdan 🤣 Kemalim yapmaz moduna girmeyin dedim.

Yo aksine eşimden yana birşey yaşamadım şimdiye kadar ama arkadaşlarıyla işyerinde ne muhabbetler yaptığını bilemedigim için benim eşim yapmaz demem. 20 yıldır erkeklerin bolca olduğu ortamlardayim. En efendisini de en çapkınım diyenini de tanıdım. Ben artik babama bile güvenmem öyle diyeyim size.
Eşinize güvenmiyorum mu diyorsunuz o zaman ? Şimdiye kadar bişey görmedi iseniz

İspat edin demedim. Bana ne ayol sizin kocanizdan 🤣 Kemalim yapmaz moduna girmeyin dedim.
Kemalim yapmaz mı dedik acilen tedavi şart size ne kıskanç üye var burada ya 😀 etiket de yaptık ama gören göz kör olunca maksat sataşmak olsun

Eşinize güvenmiyorum mu diyorsunuz o zaman ? Şimdiye kadar bişey görmedi iseniz
Ben hiçbir erkeğe de hiçbir kadına da bu konularda çok güvenmem. Eşimin şimdiye kadar birseyine denk gelmedim ama denk gelsem de çok çok şok olmam çünkü az çok erkekleri tanıyorum.

Ben hiçbir erkeğe de hiçbir kadına da bu konularda çok güvenmem. Eşimin şimdiye kadar birseyine denk gelmedim ama denk gelsem de çok çok şok olmam çünkü az çok erkekleri tanıyorum.
Bizde kesin yapmaz demedik zaten şimdiye kadar gördüğümüze göre yorum yaptık Kemalim yapmaz lafınız aşırı komik ve itici şok olmam demeniz zaten güvenmediğinizi gösteriyor konu sahibinin konusu kaynamasın yorumlarınıza cevap vermeyeceğim iyi grceler

Kemalim yapmaz mı dedik acilen tedavi şart size ne kıskanç üye var burada ya 😀 etiket de yaptık ama gören göz kör olunca maksat sataşmak olsun
Ben bişey demedim yalnız. Benim ki bence yapmaz gibi birşey demişsiniz çok güvenmeyin dedim. Ama illa tedavi şart diyorsanız olayım, sizi mi kiracagim.

Fikrimi soyleyim. Hesap soramadiginuz ya da konusmaya cekindiginiz biriyle evlilik yoluna girmeyin. Cunku evliliklerde iletisim onemlidir. O sizin nisanliniz. Bu nedir diye sormaya cekiniyorsunuz. O da telefonunu verirken once orasini burasini temizleyip veriyor. Belli ki karsi tarafin bir falsosu var. Zaten size de guven verememis. Guven olmazsa evlilik de olmaz. Bu ise hic girmeyin.
At gibi kadin konusunda fikrimi sorarsaniz, o kelimeyi okuyunca benim de hosuma gitmezdi. Cunku genelde erkekler bu tip seyleri agizlarindan sular akarken yazar. Cok iyi niyetli olamayacagim ben at gibi kadin kelimesinde. O kadin kim bir de o var.
Guven tek kullanimliktir. Hareketleriyle, yazdigi at gibi kadin kelimesiyle kirilan guveniniz bir daha kurulamaz. Zaten o guveni de verememis bu adam. Ben uzatmazdim. Bitirirdim. Ama istiyorsaniz gozlemleyin, nisanlilik suresini mumkun oldugunca uzatin. Ben birseyin degisecegini sanmiyorum ama siz emin olmak istiyorsaniz mumkun mertebe adami iyice taniyana, huyunu suyunu iyice ogrenene kadar evlenmeyin, gozlemde kalin. Ha nisani atmak icin bahane sunmam lazim diye bitiremiyorsaniz, iletisimsizlik, guvensizlik bile yeterli bana gore.

Son düzenleme:
Evet hoş olmamış Öncelikle şu telefon kurcalama hele ki arkadaşlarla olan mesajları okuma işini bırakmak lazım. Çoğu zaman arkadaş konuşmalarında hoş olmayan söylemler oluyor. Niyetiniz konuşmalarını okumakmış ki okumuşsunuz. Bu sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli. İlk aklıma gelen daha az önce bir grupta arkadaşlarla ehliyet muhabbeti yaptık, söyle kocana da sana bir araba alsın artık yazdım. Kocası görse belki bambaşka anlayabilir, hoş bulmayabilir, mesele olabilir. Başkalarına bu gözle bakması demişsiniz ama insanız hayatımızdaki kişi haricinde birini beğenmemiz veya beğendiğimizi paylaşmamız bence mide bulandıracak bir durum değil. Sanırım kelimeye takılmışsınız. Güvenemem diyorsanız bitirin ilişkinizi, bu şekilde evlenirseniz sizin için iyi olmaz.

telefon kurcalamak bana hoş gelmiyor, eşimin telefonu tüm gece yanımdadır. açıp bakmam benim telefonuma bakılmasından da hoşlanmam. herkesin arkadaşlarıyla konuştuğu şey özeldir. fakat ben çoğu şeyde gerçekten rahat bir insan olarak, eşim arkadaşıyla bir kadın için "at gibi" diye mesajlaşsa beni rahatsız ederdi. o an görüp konuşmalarını bilemem ama aklında tutup mesajlaşırken gördüklerimiz de şöyleydi filan gibiyse, hoşuma gitmezdi açıkçası. yalnız hadi okudunuz artık, neden bunu soramıyorsunuz ki, neyden çekiniyorsunuz? gerçi vereceği cevap sizi nasıl tatmin eder bilemem.

konunuzu açtığınızda bu detaylar yoktu. sadece bu kelime üzerinden çok rahatsız olduğunuzu söylediniz, biz de buna göre cevap verdik.
ilişkinizin detayını, nişanlınızın karakterini siz biliyorsunuz sonuçta, biz yazdığınız cümle kadarına yorum yapabiliyoruz.
en baştan detayları verseniz daha farklı yorumlar gelirdi.
Buralarda konu açmanın altın kuralı ilk başta yarım yamalak anlatıp sonra gelen yorumlara göre detay eklemek 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X