Nişanlımı tanıyamamış miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne niyetle yazdığı önemli. Şimdi at gibi yazarken ağzından salyalar akıtıp konuyu mesaja kadar taşıdıysa hesap sorulur. Ama mesajı okuyup iki üç gün düşünmenin anlamı yok. Mesajı okudun baktın konuyu bel altına taşımış direkt "sen hiç at çiftesi yedin mi"diye hesap sormanızı beklerdim.s Bel altıysa niyeti de iyi değildir. Ama benim bu tarz yorum hoşuma gitmez.

Kuzum o yazmaya utanmamista sen hakkını aramaya neden utaniyorsun. Haklilarda haksızlar kadar cesur olmalıdır. Gördüklerini açık açık söyleyeceksin hemde çok ciddi ve kararlı bir şekilde. Bunlara asla tahammül etmeyecek bir insan olduğunu şimdiden göstereceksin. Eğer bu gördüklerini görmezden gelip yok sayarsan ilerde çok daha fena şeyler olacak şimdiden bellı. Kendine ortaya koy kırmızı çizgilerini iyice anlat eğer yiyorsa senle devam etsin yok sa şimdiden çek resti. Eğer böyle yaparsan ilerde böyle bir durum olduğunda ben sana en baştan söylemiştim dersin ve gereğini yaparsin. Zaten o da böyle bir tavır koyarsan kolay kolay cesaret edemez. O şuanda senin bunları gördüğünü biliyor durumu da cakmistir tavrını koymazsan der tamam bu kabullenir her haltida yer. Yolun başındasın sakın utanma sıkılma kararlı bir şekilde çık acik açık şöyle papuc o kadar ucuz değil görsün. Benden tavsiye ben öyle yaptım. Aldatilmak böyle onur kırıcı seyler kırmızı çizgi dedim kendini olc tart adam gibi adam olacak gel senle herseye varim ha yok ben boyle bir adam degilim saglam papuc degilim dersen sen yoluna ben yoluma böyle. Sen de aynen böyle diyeceksin. Ben kendime kefilim sende kefilsen girelim bu yola. Ama en başta söylüyorum böyle şeylere tahammül etmem nokta diyeceksin.

durup dururken mi anlatmış kadını ? arkadaşı hatırlatmış da üzerine yorum mu yapmış ?

bence zaten asıl sıkıntı konu sahibinin güvenmemesi.
Arkadaşı anlatıyor bu da cidden at gibiydiler diye yorum yapıyor.sonra arkadaşının iğrenç muhabbetine katılıyor.
Ama asıl sorun ben karakterim gereği bişey olmamış gibi normal davranamam her dışarı çıkışında bunlar gelir aklıma
Nasıl söyleyeceğini de bilemiyorum aramızdaki iletişim seviyesizleşsin istemiyorum

Herkese iyi günler arkadaşlar.
Sorum şu olacak en azından abartıyor muyum bunu öğrenmek istiyorum ya da ne yapmak lazım Nişanlımla normalde ayrı şehirlerdeyiz ailesi benm olduğum şehirde bugün geldi görüştük.
Telefonunu saate bakmak için istediğimde önce vermedi sonra alıp bir şeylerle baktı ben böyle olunca şüphelendim. Tekrar telefonu aldığımda bir arkadaşıyla konuşmalarına denk geldim.
Bir yere gitmişler orada gördükleri kadınlarla ilgili 'at gibi ' tarzinda şeyler söylemişti. Hiç beklemiyordum. Bana kendini farklı tanıtmıştı. Böyle etrafında gözü olduğunu başkalarına bu gözle baktığını öğrenince midem bulandı.
Konuşmalarını okumak değildi niyetim.

Ona belli etmedim ama konuşmaları iğrençti. Ben tekrar nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Söylesem böyle gördüm diye daha çirkin olur her şey.
Nişanlılık en ıyı zamanlardır .Bu erkekler çok cırkın.Bız kadınlar nıye yapmıoruz bole muhabbetler .

Arkadaşı anlatıyor bu da cidden at gibiydiler diye yorum yapıyor.sonra arkadaşının iğrenç muhabbetine katılıyor.
Ama asıl sorun ben karakterim gereği bişey olmamış gibi normal davranamam her dışarı çıkışında bunlar gelir aklıma
Nasıl söyleyeceğini de bilemiyorum aramızdaki iletişim seviyesizleşsin istemiyorum

tamam şimdi anlaşıldı. çünkü ilk yazdığınızdan sadece bir yorum yapıp geçmiş gibi anlaşılıyordu. konuyu o açmamış ama belli ki sonra fantezik şekilde devam etmişler mevzuya.
bence bunu sormakla iletişiminiz seviyesizleşmez. telefonunda böyle bir yazışma gördüm rahatsız oldum diye direkt söyleyin. sonuçta net olmazsanız ne o ne siz birbirinizi anlayamazsınız.
ama neden telefonumu kurcaladın diyip üste çıkabilir, konuyu başka tarafa çekebilir.

Evet ama buna da geçen seni gördüğümde hareketlerinden şüphelendim bu yüzden yaptım desin. Açık oynayalım kartları erkekler maalesef böyle değiller.Utanır belki

yok yani bu şekilde üste çıkmaya çalışırsa zaten kesin bir haltları karıştırmış, sadece beğenip yorum yapmakla kalmamış demektir.

böyle olaylarda insanın nasıl söylediği de önemli.

Bi bekar olarak soruyorum :) neden 10 kat iğrençleşeceğini düşündünüz
Öncelikle tabi iğrençlik diye nitelendirerek abartmış olabilirim. Her neyse bu benim düşüncem ancak şu sebepten dolayı öyle söyledim ; Yazan kişi rahatsız olduğu durumu belirtmiş ama evlenince o rahatsız olunan durumda dahada dikkat edelim diye düşünülmüyor genel olarak gördüğüm dahada fazlasının yapıldığı, artık göze batmıyor gibi görünen, buradaki sinek gibi hafife alınacak sorunların sonradan dahada büyüdüğü oluyor. Bu yüzden demiştim. Evlilik gerçekten her yönüyle düşünülmesi gereken bir durum, hiçbir sorun halı altına süpürülmemeli çünkü sonradan büyür 🤷🏻‍♀️

Herkese iyi günler arkadaşlar.
Sorum şu olacak en azından abartıyor muyum bunu öğrenmek istiyorum ya da ne yapmak lazım Nişanlımla normalde ayrı şehirlerdeyiz ailesi benm olduğum şehirde bugün geldi görüştük.
Telefonunu saate bakmak için istediğimde önce vermedi sonra alıp bir şeylerle baktı ben böyle olunca şüphelendim. Tekrar telefonu aldığımda bir arkadaşıyla konuşmalarına denk geldim.
Bir yere gitmişler orada gördükleri kadınlarla ilgili 'at gibi ' tarzinda şeyler söylemişti. Hiç beklemiyordum. Bana kendini farklı tanıtmıştı. Böyle etrafında gözü olduğunu başkalarına bu gözle baktığını öğrenince midem bulandı.
Konuşmalarını okumak değildi niyetim.

Ona belli etmedim ama konuşmaları iğrençti. Ben tekrar nasıl güvenebilirim bilmiyorum. Söylesem böyle gördüm diye daha çirkin olur her şey.
Hoşgeldin gözü açılmaya başlayanlar arasına =) hepsi aynı beyin bu kadar işe yarıyor ne yapcan, çok beklentin olmasın kapasite sonuçta bu kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X