• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin abartili cocuk istegi.

Kedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
282
-1
96
Merhaba arkadaslar.

Su an nisanliyim. Kisin insallah evlenecegim. Benim yasim 21 nisanlim 26. Bana her gun 2 3 sene icinde 30 yasindan once baba olmak istedigini belirtiyor. Ben kesinlikle istemedigimi soyluyorum daha benim yasim kacki, o sorumlugu alamam. Hersey oturduktan sonra yasim, evim, isim vs vs o zaman dusunulur. Ama kesinlikle 3 yil icinde dusunmuyorum. Bunu dedikten sonra bana bide kusuyor beyefendi. Hemen basliyor ben dedemi olcam cocugumun yaninda 30na az kalmista, eeh ben napiyim benim yasim 30 degil ama. Anlamak istemiyor, surekli evlenmeden bu konular yuzunden tartismaktan bir hal oldum.

Ne yapmam lazim :(

Daha evlenmeden neyin tartismasini yapiyorsunuz ki canim.Tek konu buysa tartismaya degmez.Evlenince zaman gösterir birlikte istersiniz.hem belkide sen de evlenince istersin.Ben 32 yasinda dogurdum.Simdi iknciyi istiyorum olmuyor.o kadar pismanim ki evlenir evlenmez hemen dogurmadigima.Inan yas ilerleyince her sey zor oluyor.Dogur genc yasda boyunca cocukalrin olur ne güzel-

aranızda 5 yaş varmış çok değil bir kere...
birde bunları konuşmak için çok erken değil mi?
neden hemen hayır ben istemiyorum tepkisini koyuyorsunuz ki? belki o zaman fikriniz değişecek?
belki nişanlınızın fikri değişecek?
sizinki doğmamış çocuğa ad takma gibi olmuş...
bırak onu o zaman düşünürüz de geçiştir..bu kadar:):42:

Merhaba arkadaslar.

Su an nisanliyim. Kisin insallah evlenecegim. Benim yasim 21 nisanlim 26. Bana her gun 2 3 sene icinde 30 yasindan once baba olmak istedigini belirtiyor. Ben kesinlikle istemedigimi soyluyorum daha benim yasim kacki, o sorumlugu alamam. Hersey oturduktan sonra yasim, evim, isim vs vs o zaman dusunulur. Ama kesinlikle 3 yil icinde dusunmuyorum. Bunu dedikten sonra bana bide kusuyor beyefendi. Hemen basliyor ben dedemi olcam cocugumun yaninda 30na az kalmista, eeh ben napiyim benim yasim 30 degil ama. Anlamak istemiyor, surekli evlenmeden bu konular yuzunden tartismaktan bir hal oldum.

yaşın küçük buna kesinlikle katılıyorum..24 yaşından sonra düşünmelisin....
30 yaş baba olmak için geç bi yaş değil konuşarak çözmeye çalış...

Haklisinizi cok erken konusmak icin.
Ama nisanlim bu istegini her gun bir konunun icine mutlaka sokuyor.

Neymis kuzenlerinin hanimlari dogurmus, onlarda gencmis vs vs.

Ben kesinlikle dusunmuyorum cocuk, 30mda belki.
Ben ne yapiyim yasi geciyorsa, cocuk dogurmaya kolay zannediyor. 9 ay skntisini ben cekicegim.

Hazir hissetmiyorum zaten, evlenincede 3 yil icinde hazir olmayacagima eminim.

Merhaba arkadaslar.

canm benm bence nişanlın haklı hem 30 dan sonra insann kafasıda cekmiyor 30 yasında 1 bebeği olsa 5 yıl sonra bi daha olsa ne zaman büyüyecekte ne zaman okuyacak ne zaman evlenecek yaş ilerliyor zaman olduğu yerde kalmıyor benmde eşim 30 yasında bese 20 yasında idim evlendiğimde hemen yaptım bebişi benm için belki çok erkendi ama eşimide düşünmek zorundaydım çünkü biz bir aile olmuştuk artık sende bu ben merkezciliğinden azıcık ödün vermelisin bence hem hemede istemiyor 2,,,,,3 sene sonra diyor daha ne ki bebişlerinle birlikte büyürsünüz ne güzel işte .... taiki son karar sizin bu benm sadece önerimdi sorunlarını aşman ümidiyle hoşçakal...

Benim icin oncelik meslegimde kariyerimde bir yerlere gelebilmek. Cocuk buna cok buyuk bir engel.

Her an laf carpiyor adam resmen ya, yok bana hamilelik cok yakisirmis, surekli hamilelik kiyafetleri gosteriyor, surekli bebek isimleri vs vs.

Ciddi ciddi hemen istiyor yani. evlendigimde bu konu yuzunden tartisip evliligimde huzursuzluk ciksin istemiyorum. Ama bu kacinilmaz.

Haklisinizi cok erken konusmak icin.
Ama nisanlim bu istegini her gun bir konunun icine mutlaka sokuyor.

Neymis kuzenlerinin hanimlari dogurmus, onlarda gencmis vs vs.

Ben kesinlikle dusunmuyorum cocuk, 30mda belki.
Ben ne yapiyim yasi geciyorsa, cocuk dogurmaya kolay zannediyor. 9 ay skntisini ben cekicegim.

Hazir hissetmiyorum zaten, evlenincede 3 yil icinde hazir olmayacagima eminim.

Kendinize göre haklısınız ama nisanlınızda haklı.
Ben kesinlikle cocuk düsünmüyorum diyorsunuz, 30' da belki. Simdi siz evleniyorsunuz ve bir aile olacaksınız ki bu tarz konular üzerinde tek basına kararlar veremezsiniz malesef.
Siz istemiyorsunuz diye onunda istememesini bekleyemezsiniz.
Birbirinizi kırmadan halletmeye calısın bu isi.

Son düzenleme:
Bence bu konuyu konusmak icin hic de erken degil. Sanslisin ki nisanlin istedigi seyi hemen söylemis. Evlendikten sonra önüne cikarmamis yani.

Su an yasin evet cok genc ve bebek icin erken. Ancak evlendiginde bu düsüncenin degisecegini saniyorum yani tamam elbette ki hemen degil ama bir iki sene sonra zaten kendiliginden sende isteyeceksin bence.

Nisanlininda bu konuda sabirli olmasi gerek.

Sen inadina yok istemiyorum dedigin icin o da

sanirim seni heveslendirmek icin hamilelikten falan bahsedip kiyafet gösteriyor.

Inat etmeden "kesinlikle hayir " demeden biraz orta yollu konusursan en azindan nisanlilik döneminde birbirinizi yipratmamis olursunuz.
[/B]

Bumudur sorun..
Dereyi görmeden paça sıvamak bu..
eşimde bende nişanlıyken 1 sene kesin çocuk yapmıcaktık
Evliliğimin 4. ayında hamileydim ikimizde istedik
Deme böyle çocuk istemiyorum felan diye Rabbim hayırlısını nasip etsin de

Anlamiyor beni kesinlikle kendini benim yerime koymuyor. Cocuk istemiyorsam oda benim hicbir istegime evet demiycekmis bundan sonra.

Benim icin oncelik meslegimde kariyerimde bir yerlere gelebilmek. Cocuk buna cok buyuk bir engel.

Her an laf carpiyor adam resmen ya, yok bana hamilelik cok yakisirmis, surekli hamilelik kiyafetleri gosteriyor, surekli bebek isimleri vs vs.

Ciddi ciddi hemen istiyor yani. evlendigimde bu konu yuzunden tartisip evliligimde huzursuzluk ciksin istemiyorum. Ama bu kacinilmaz.

canım buna laf çarpmak değil, özendirmeye çalışmak denir canım

ayrıca çocuk konusu en önemli mevzuulardan, bu konuda hem fikir değilseniz ayrılın bence, evlenipte birbirinize acı çektirmenin bi anlamı yok

Son düzenleme:
ayy canım hiç öyle deme.bende öyle diyordum nişanlıyken.çocuk ne ya istemiyorum kaldıramam ben bu yükü zor bi sorumluluk felan falan diye.ama inanki şimdi mumla arıyoruz.ah keşke öyle demeseydim dilek kapımmı açıkmış ne.ahh olsa da keşke şimdi o yükü de kaldırırım.o sorumluluğuda alırım.onunda bi saati vakti zamanı vardır inanki sen ne kdar da ayarlasan rabbim yazmış onu ayarlamış bi kere...yokluğuda zor rabbim kimseye aratmasın

Bu mudur sorun diyen arkadaşları anlayamadım bal gibi de sorun bu adam hemen çocuk istiyormuş kız daha 21 yaşında ve gayet mantıklı bi nedeni var kariyer.
30 dan sonra baba olunmaz mı yahu nişanlın çok abartmış hiç te geç kalınmış bi yaş değil sen de 25 ten sonra düşünürsün hamileliği sonuçta çocuk büyüteceksiniz insan olgunlaşmadan büyümeden 18 20 yaşında çocuk doğurursa hem anne için hem de çocuk için zor olabiliyor her şey çocukken çocuk doğurmak bi nevi neyse sen mantıklı düşünüyosun canım çocuk için çok erken daha evlendikten sonrada evliliğin önce bi oturması lazım 3 yıl süre koymanda güzel olmuş kendi bildiğini yaparsın bunuda nişanlına gerekçesiyle anlatırsın

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar.

bence evlenmeyin...cocuk gibi tartisiyorsunuz daha...evlenince ne yapacaksiniz?

once evliliginizi yasayin, evliliginiz bu sure zarfinda otursun ve olgunlassin, AYRICA SIZ DE OLGUNLASIN!, sonra bebek dusunursunuz...
anlasamaz ve ayrilirsaniz 2-3 yil icinde cocugunuzla beraber annenizin evine geri donmek durumunda kalabilirsiniz...

özendireyim diyerek sürekli bebek konusunu acarsa ters teper, konu sahibi iyice cocuk konusundan nefret eder:25:

eger hic cocuk istemiyorsan evliligi gözden gecir, ayni düsüncedeki iki insan evlenmeli:97:

yaşım küçük anne olmak için diyorsunuz.ama evlilik de zor yani.evliliğinde kendine ait zorlukları var fedakarlık emek istiyor.

Anlamiyor beni kesinlikle kendini benim yerime koymuyor. Cocuk istemiyorsam oda benim hicbir istegime evet demiycekmis bundan sonra.

Güzelim cocuk siparisle olmuyor,,hem bazen kadin korunsa bile hamile kalabiliyor,yani insan asla asla dememeli!

cözüm mü ki senin istegine evet dememek bundan böyle?

ona henüz kendini hazir his etmiyorum dersin ama asla istemem önümüzdeki üc senede demende pek dogru degil tabi ki yani düsünceni söyle ama asla demene gerek yok!

Back
X