nişanlımın ağır lafları

en sonunda bana düğün masrafları için çok bunaldığını benim yattığımı sadece onun yerinde olsam 1 hafta bile dayanamayacağımı
Bu lafı daha şimdiden söyleyen adam ileride çalışmazsan hazır yiyicisin, anca yat ben eşeğim ya diye başına kalkmazsa ben adımı değiştiririm. :işsiz:

Cnm ya ben Ce bu adamdan ayrıl eşimden önce biri vardı çok kötü laflar söyledi aynı böle, sonra çok ağladım ama iyiki ağladım ayrıldım çünkü adam olan sevdiği ne tel kötü söz edemez şu an ki eşim Allah ın nimeti hiç kötü sözünüduymadım, bırak bana benm yanımda başkasına kızsa küfür bile ağzına almaz, bzen ben ederim de o etmez, Ben senin iyiliğini isterim böyle adamlar la sonra çok üzülürsün bi yolunu bul ve ayrıl ondan ama sakın ağlama zor gelebilir ama inan yapılan lar onla devm edersen daha çok üzülecek sin kardeşim yolun açık olsun

Is arkadasi ile yemege gitti diye kavga cikarmak nedir yav. Valla bu adamlar iyi katlaniyor size..

Ayrica adam hakli bence. Beraber yuva kuran insnalar masraflarida beraber karsilamali. Her seyi bir kisiinin ustune yikmak yanlis. Iste boyle bir yerde patliyor olay.

Sen biraz nazlanmak istemişsin adama. Çok mantıksız bir yerden girerek. Adamda da bu hareketin ters etki yapmış. Belki normal zamanda söylemeyeceği cümleleri zorla kurdurtmuşsun.
Bak arkadaşlar ne güzel yazmış. Sende destek olabilirsin nişanlına bir işe girerek.
Şuan öyle bir imkan yoksa ki az kalmış düğüne, en azından manevi anlamda yormayarak destek olabilirsin.

dün yani sevgililer gününde nişanlım sadece sevgililer günün kutlu olsun diye mesaj atmış sabahın erken saatinde güzel bi cevap verip sonra sitemimi belli ettim bana hiç güzel bi kelime ile hitap etmediğini beni sevdiğini söylemediğini dile getirdim.ilişkimizin başından beri bu böyle zaten. o her zaman duygularını dile getirmwkte zorlandı.bana ben beceremiyorum gibi şeyler söyledi. daha sonra öğle arası iş yerinden arkadaşlarıyla yemeğe gittiler içlerinde bir tane kız var ve ben her seferinde o kızdan rahatsız olduğum için gitmesini istemediğimi söylüyorum fakat gidebikeceği başka kimse okmadığından göz yummak zorunda kalıyorum. bende bana sevgini belli etmiyorsun ama başka kozla yemeğe gidiyosun diye sinirlendim kavga bugüne de devam etti. en sonunda bana düğün masrafları için çok bunaldığını benim yattığımı sadece onun yerinde olsam 1 hafta bile dayanamayacağımı ve bi tezi bile bitiremedin (yükseklisans yapıyorum) işine bak gibi lafşar söyledi. ben bu laflardan sonra cevap vermedim 2 saat sonra beni aramış uyuyordum. bu lafları nasıl zihnimden sileceğim bilemiyorum
Düğün masrafları bir onun mu başına gelmiş Allah Allah. Masraflar bunalttı diye 3 kuruşluk bi hediye, hadi onu geçtim bi çay içmeye götüremeyecek adam da ne bileyim. Üstelik bide iğrenç sözler :KK12: yüksek lisans yapan eş bulmuş aşağılıyor. Biraz saftirik galiba. Ben olsam begenmiyorsan fabrikatör kızı bul der kapıyı gösterirdim. Evlenilecek adam daha farklı oluyor. Bunlar yanlışlıkla evlenilirse bosanilacak tipler daha ziyade

Back
X