Arkadaşlar öyle zor günler geçiriyorumki sanki herşey üstüme üstüme geliyor. Mayıs da nikahım var maddi yönden o kadar sıkıştıkki nişanlım ve ben yapıyoruz herşeyi nişanlımın ailesinden hiçbir destek görmedik benim kendi ailem yatak odamı ve mutfak çeyiz vs. alıcaklar ama erkek tarafından bir destek yok bankadan kredi çektik onunla alalım herşeyi diye ama tabiki sıkıştık hem ev kirası hem banka kredi borcu derken elimize pek bişey kalmıycak. İnanın morelim o kadar bozukki çalışasım bile gelmiyor bazı şeyler çok zoruma gidiyor evlenecek olan onların evladı değil sanki suya sabuna dokunmuyorlar nikahta takılacak altınları bile biz kendimiz alıcaz ailesi takıcak ailesi kılını kıpırdatmıyor babası çalışmıyor hiçbişey yapmıyorlar çok zoruma gidiyor kendi aileme karşıda mahçup oluyorum para olmayabilir ama en azından insan bir çaba gösterir bişeyleri yapmak için. Ben şu evlilik hazırlığım oldugu dönemde hiçbişeyime fırsat bulup bakamıyorum niye çalışmak zorundayım işten çıkabilme lüksüm yok o kadar bunladımkii niyetim 1-2 ay çalışmamakdı hani hazırlıklarımı rahat halledebilmek için ama ne mümkünn
( hiçbişey istediğim gibi olmadı napıcamı bilemiyorumm çok bunaldımmm
fikirlerinize ihtiyacımm varr paylaşmak istedim sizlerle