- 18 Ağustos 2022
- 3.653
- 12.322
- 158
- Konu Sahibi UmutsuzKedi
-
Ben sizin aile içi ilişkilerinizi bilemem ama sırf kv kp diye aramak zorunda değilsiniz. Sonuçta siz nişanlısıyla evleniyorsunuz, ailesiyle değil. Saygıda kusur etmezsiniz, önemli günlerde ararsınız biter. İlla kv ile içli dışlı sürekli aramalı ilişki olmak zorunda değil. Siz mesafeyi koyup yüz göz olmazsanız oğlunu da o kadar etkileyemez bence. Yine de kendi kararınız tabii. MutluluklarMalese oğlunu yönetmeye çalışıyor
2 hafta da bir arayabilirsin yada ayda birMerhaba hanımlar neredeyse 1 aylık olcak nişanlanalı kv ile bi konu için nişan sonrası görüşmüştüm dahada görüşmedim ailesi ile ne onlar ne de ben aradım. Aynı şekildede nişanlımda benim aileme öyle. Açıkçası pek ısınamadım arayasımda gelmiyor ama nişanlandım için aramam gerekiyor birada utanma var ne yalan söyliyim tam alışamadım hemde arayasım yok nasıl bir yol izliyim linçlemeyin lütfen
2 hafta çok sık bana göre2 hafta da bir arayabilirsin yada ayda birAklıma gelince arardım nasılsınız diye kayınvaldem de arardı. Torun olunca zaten görüntülü aramalar oluyo
Güzel görüşleriniz için teşekkür ederimBen sizin aile içi ilişkilerinizi bilemem ama sırf kv kp diye aramak zorunda değilsiniz. Sonuçta siz nişanlısıyla evleniyorsunuz, ailesiyle değil. Saygıda kusur etmezsiniz, önemli günlerde ararsınız biter. İlla kv ile içli dışlı sürekli aramalı ilişki olmak zorunda değil. Siz mesafeyi koyup yüz göz olmazsanız oğlunu da o kadar etkileyemez bence. Yine de kendi kararınız tabii. Mutluluklar
Canınız isterse arayın istemezse aramayın ama beni neden aramıyorlar diye de dert etmeyin. 10 sene oldu evleneli hiç rutine bindirmedik aramaları bende öylesine aramam kv de. Bir şey olur da ancak öyle. Kafa rahat2 hafta çok sık bana göre2 ayda bir olabilir
1.5 senedir nişanlıyım bırak arama arayınca da bi şey olmuyo. Mesafe iyidirMerhaba hanımlar neredeyse 1 aylık olcak nişanlanalı kv ile bi konu için nişan sonrası görüşmüştüm dahada görüşmedim ailesi ile ne onlar ne de ben aradım. Aynı şekildede nişanlımda benim aileme öyle. Açıkçası pek ısınamadım arayasımda gelmiyor ama nişanlandım için aramam gerekiyor birada utanma var ne yalan söyliyim tam alışamadım hemde arayasım yok nasıl bir yol izliyim linçlemeyin lütfen
Tek olmadıma sevindimAa ben de kendimi tuhaf sanıyordum ya benim gibiler varmış. Kimseyi aramam çok severim kayınvalidemi ama telefonla bir durum olmadıkça aramam özel günlerde evine gideriz ya da arada bir yine görmeye gider biraz durur çıkarız. Zaten de genel yapım kimseyi aramamak olduğu için öyle bilirler.
Üç eltim var onlarla da muhabbetim sıfır, uzak akraba gibiler düğünde bayramda görünce gülüp merhaba deyip geçiyorum o kadar.
Kimse bu nasıl iş demedi bugüne kadar ama ben etrafımda bir şekilde iyi ya da kötü iletişimde olan kayın aileler görünce gariplik var ama napalım böyle de kafam rahat diyip geçiyordum
İşin özü mesafe gibisi yok gerçekten en güzeli.. iyiyken kötü olma ihtimaliniz bu şekilde sıfıra iniyor tecrübe ile sabit
. Ben evlemene kadar bayram vs. Ise aradım o kadar. Ailem olmadan evlerine ziyarete gitmedim zaten. Hiç gerek yokMerhaba hanımlar neredeyse 1 aylık olcak nişanlanalı kv ile bi konu için nişan sonrası görüşmüştüm dahada görüşmedim ailesi ile ne onlar ne de ben aradım. Aynı şekildede nişanlımda benim aileme öyle. Açıkçası pek ısınamadım arayasımda gelmiyor ama nişanlandım için aramam gerekiyor birada utanma var ne yalan söyliyim tam alışamadım hemde arayasım yok nasıl bir yol izliyim linçlemeyin lütfen
evet bi kaç olay yaşadık yaşamadık değil bana karşı tutumlarından ötürü geri kalıyorum ilk gelinleriyim sonuçta ben o aileye gelin gidicem tepelerinde taşısın demiyorum ama anladınız işte beni :)
Sizin aramaniz 2 ayda bir olabilirse neden onlarin aramasini istiyorsunuz ki? Belki onlar için de 2 ayda bir iyidir2 hafta çok sık bana göre2 ayda bir olabilir
Biz birbirimizi ihtiyaç durumunda ararız. Gerisi bana çok gereksiz geliyor. Ödev gibi insanı yıpratırMerhaba hanımlar neredeyse 1 aylık olcak nişanlanalı kv ile bi konu için nişan sonrası görüşmüştüm dahada görüşmedim ailesi ile ne onlar ne de ben aradım. Aynı şekildede nişanlımda benim aileme öyle. Açıkçası pek ısınamadım arayasımda gelmiyor ama nişanlandım için aramam gerekiyor birada utanma var ne yalan söyliyim tam alışamadım hemde arayasım yok nasıl bir yol izliyim linçlemeyin lütfen
Arama sonra hep beklenir.Hatta evlendikten sonra da aramaz mesafeli olursan aa yer etti değişti derler.Ben nisanliyken aramazdim buna rağmen bile sonrasinda hep beklentiler olduMerhaba hanımlar neredeyse 1 aylık olcak nişanlanalı kv ile bi konu için nişan sonrası görüşmüştüm dahada görüşmedim ailesi ile ne onlar ne de ben aradım. Aynı şekildede nişanlımda benim aileme öyle. Açıkçası pek ısınamadım arayasımda gelmiyor ama nişanlandım için aramam gerekiyor birada utanma var ne yalan söyliyim tam alışamadım hemde arayasım yok nasıl bir yol izliyim linçlemeyin lütfen
daha yolun başındasın , çok sık arayıp bi sebepten alınırsan kırılırsan aramayı sormayı kesersen de karşı tarafın suçlu olmasına rağmen bunu yapıyo olsan da sen suçlu olursun bilesin, boşver akışına bırak, içinden gelmiyorsa yapma, geliyorsa da az yap az minicik bakMerhaba hanımlar neredeyse 1 aylık olcak nişanlanalı kv ile bi konu için nişan sonrası görüşmüştüm dahada görüşmedim ailesi ile ne onlar ne de ben aradım. Aynı şekildede nişanlımda benim aileme öyle. Açıkçası pek ısınamadım arayasımda gelmiyor ama nişanlandım için aramam gerekiyor birada utanma var ne yalan söyliyim tam alışamadım hemde arayasım yok nasıl bir yol izliyim linçlemeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?