Kizlar gercekten cok kararsiz kaldim ayrilma taraftari degilim ama bu kadindan ben gercekten
korktum. Neyaparsam yapim kadin memnun olmuyo. Bazen dusunuyorum tamam kadinda hakli
belki durumu iyi degildir, ama hicbirseyi tatlilikla halletmeye calismiyor. En son dugune taki almaya gitcektik
normalde bizde önce annesi aranir, anne kizkardes veya arkadasla gidilir taki almaya. Bu beni aradi
iste kizim onumuzdeki haftasonu buraya gel birlikte taki alalim tamam dedim. Annem ve bi arkadasi
yanimda goturdum. Kuyumcuda kayinvalide ben ve arkadasim ayakta altin seciyoruz
uyanik ben
daha gitmeden (trabzon seti istemistim) setin en incesini ayirtmis adama kas goz yapiyo onu gostermesini istiyo
arkadasimda gulerek dediki bu sakami bunlar cok ince cocuk takmaz fln, bende dedim evet biraz kalini olsun
bu ne boyle. O gun bugundur hergun basima kalkiyor bu olayi, yok o onun hediyesiymiste niye istemisim ben.
Bu olaydan sonra birde davetiye olayi var. Gecen gun onlardayiz annemlerle ben dedimki ben soyle bi davetiye istiyorum
oda olur fln dedi. Ertesi gun beni aradi boyle tatli dille fln diyorki kizim ben baskasini begendim o olsun iyi tamam dedim
sesimi cikarmadim; Sansin boylesi 10 dk sonra nisanlim asaga iniyo ve annesine bagirip cagiriyo iste bi defada kizin dedigi olsun diyo.
E dogal olarak kadin ben oglunu fitledim saniyor

) ertesi gun beni arayip bilmiyorum artik senmi aradin fln yapiyo.
Ben bu kadindan gercekten biktim artik

Görümcede ayri bi dert, kiz beni ne arayi ne soruyo neymis ben demisimki hep kizina
oncelik taniyorsun oglunu saymiyorsun. Tamam dedim ne var bunda? Karakter yapisi oyleymis ona yapilan yanlisi affetmezmis pfff
Ben iyi olalim istiyorum ama olmuyo bi turlu iclerine almiyorlar beni

Dugunude kendimiz yapamayiz parasini fln odemisler bile akillilar iste taki parasi onlarin olcak ya.