Nisanlimin ailesi

sanırım arkadaşımızın demek istediği şey "kişiler değişsede kader değişmez" çünki bunu başka bir arkadaşımdan da duymuştum.

bunu bende duydum yastik degisir kader degismez derler...

ama konu sahibi kendi bilecegi sey HAKKINDA HAYIRLISI...

nişanlının ailesinin dolduruşuna geleceğini düşünmüyorsan sakın ailesinin hatası yüzünden faturayı sevdiğin insana kesme

ahh canım yaa gercekten cok kotu bır tesaduf olmus bu yaa

eskı sevgılının aılesı ve sımdı kı nısanlının aılesının gorusmesı

eskı sevgılının aılesı senın hakkında ılerı gerı konusup sımdı kı

nısanlının aılesını doldurmaları fılan ,ne zor gunler gecırmıssındır

emınım .gercekten cok ama cok zor kotu bı tesaduf kı

Allah boyle tesadufu dusman basına vermesın cıdden .

erkek annelerı kup bulmaya zaten bayılırlar bıde boyle durumu

dusunemıyorum bıle .neyse kı bu kotu gunlerı atlatmıssınız kı

suan nısanlısınız .fakat canım anlattıgına gorede kayınvalıden

fazla imalı konusup senın huzurunu kacırıyor gıbı :/

sana boyle imalarda bulunuyorsa eger ,oglunu inceden incedende

dolduruyordurda :/ zor bı durum gercekten .malesef annenle aynı fıkırdeyım

canım.yanı boyle nezamana kadar sabredeceksın kı .hadı sen sabrettın

nısanlın ne zamana kadar sabredecek .erkekler annelerının doldurusuna

hemen gelıyor malesef .sımdı gelmese bıle ılerde gelecek .erkeklerın genelı

ne yazık kı ana kuzusudur .ıstısnalar elbette vardır sevdıgıne sahıp cıkan

hıc bı doldurusa gelmeyen .. eger nısanlın boyle bırı ıse ,yanı doldurusa gelmeyen

her kosulda senın yanında olup sana sahıp cıkabılen bırıyse kısaca anakuzusu degılse

ılıskıne sahıp cık dıyecegım ,ama yok annesının sozlerınden etkılenen bı tıpse eger

hıc yıpratma kendını annene dınle .sonra herseye sabır gostermene yanarsın .

Aynen senin gibi dusunuyorum. Ama sorun su ki suan icin annesinin hicbir doldurusuna gelmedi.
Yani istedigini söyluyor ama nisanlimda bir degisiklik yok, beni hakli goruyor. Tek korkum ilerde
bu durumun degismesi tabi bunu kimse bilemez. Bazen kayinvalideyede hak vermiyor degilim
sonucta normalde kiz erkegin bulundugu yere gider bizde tam tersi nisanlim bizim kaldigimiz yere gelecek.
kisa bir sureligine diye anlastik ama o geri donmeyecegimizi biliyor bence; buyuzden bunlari yasatiyor bana
diye dusunuyorum :S Gorumcemi zaten hic sevmiyorum ve artik takmamaya karar verdim, beni seven sever
sevmeyeni bende hic sevmem. Bakalim beni iki haftadir hic aramiyor kayinvalide zaten nisanlimlada kusler iki haftadir
kadin nisanlima kustumu banada kusuyor arayip sormuyor; sizce yarin cuma mesaji atmalimiyim? genelde aklima geldikce
atarim ama busefer icimden gelmiyor sanki msj atinca ben sucluyum affet demeye geliyor :(

Arkadaslar size son durumu aktarmak istiyorum, lütfen neyapmam gerektigini söyleyin? :((
Nisanlimin ailesi bu hafta sonu bize geldiler yakin bir akrabalariyla birlikte. Bir saat boyunca tartisma oldu
benim ve onun ailesi arasinda. Benim ailem agizlarina ne geldiyse söyledi, eger siz bu kiza simdi
boyle davranirsaniz ilerisi nasil olur dedi babam. Ben istemiyorum acikcasi kalsin bu is dedi. Kayinvalide
hanim onune koydugumuz cayi bile icmedi, aksi kadin. Hala bizim cok sey istedigimizi soyluyorlar oysaki
birsey istemiyoruz. En sonunda bunlar annemi aglatti bende dayanamadim kayinvalideye bagirdim hersey
senin yuzunden oluyor dedim icindekileri ortaya dokme birazda kendine sakla dedim ciktim gittim. Kayinpederim
babama x bizi cok sasirtti artik nasil guvenelim ona demis. Kavgali bir sekilde gittiler, sonuc yok hala. Ne
benim ailem nede onun ailesi artik kolay kolay bi araya gelmez. Yakinda dugunum var ortada ne gelinlik ne bisey.
Nisanlimi cok seviyorum oda annesinin haksiz oldugunu soyluyor, ama babasina pek laf soyletmiyor.
Dun dayisini aradim nisanlimin oda is size kaldi diyor. Nisanlin senide alsin gidin kayinvalidenlere ozur dile birbirinizi sevdgiinizi
ve ailelerinde iyi anlasmasini istedigni soyleyin aynisini sizin ailenizede soyleyin dedi. Yani arayi siz duzeltin diyor.
Is yine bana kaldi, o kadindan ozur dileyecegim sucum olmadigi halde :( siz olsaniz gidermiydiniz??? Evlerine beni alirlarmi onuda bilmiyorum... lutfen akil verin neyapacagimi sasirdim hergun ruh gibi geziyorum.

Nisanlimdan ayrildim, ailesi beni istemedi. Nisanlim ailesizde olur dedi, bunuda ben istemedim
böyle buyuk bi vebali uzerime alamazdim. Yinede Allah razi olsun herkesten.. kendi kendime yaziyor gibi oluyorum ama :(

Nisanlimdan ayrildim, ailesi beni istemedi. Nisanlim ailesizde olur dedi, bunuda ben istemedim
böyle buyuk bi vebali uzerime alamazdim. Yinede Allah razi olsun herkesten.. kendi kendime yaziyor gibi oluyorum ama :(

hakkında hayırlısı olsun cnm..keşke demek istemem ama düzeltilebilse iyi olurdu..sonuçte sevdiğin bir insan..zor çok zor

hakkında hayırlısı olsun cnm..keşke demek istemem ama düzeltilebilse iyi olurdu..sonuçte sevdiğin bir insan..zor çok zor

Konusmayi cok denedi canim. En son annesiyle görüsmemizde annesine bagirdim ben artik dayanamadim. Böyle gelin istemiyorum ben demis annesi.
Gidip elini opeyim ozur dileyim dedim, istemiyorum gelmesin ne isi var demisler, bu saatten sonra neyapsak faydasiz. Istenmedigim yere nasil gideyim, gitsemde neyi degistirir. Babasi acik acik bizi unut git dugununu yapacaksan yap ama bizide sil demisler. Omur boyu bu vebali uzerime alamazdim. Cok uzgunum severek ayrilmak cok zormus...

Back
X