Arkadaslar size son durumu aktarmak istiyorum, lütfen neyapmam gerektigini söyleyin?

(
Nisanlimin ailesi bu hafta sonu bize geldiler yakin bir akrabalariyla birlikte. Bir saat boyunca tartisma oldu
benim ve onun ailesi arasinda. Benim ailem agizlarina ne geldiyse söyledi, eger siz bu kiza simdi
boyle davranirsaniz ilerisi nasil olur dedi babam. Ben istemiyorum acikcasi kalsin bu is dedi. Kayinvalide
hanim onune koydugumuz cayi bile icmedi, aksi kadin. Hala bizim cok sey istedigimizi soyluyorlar oysaki
birsey istemiyoruz. En sonunda bunlar annemi aglatti bende dayanamadim kayinvalideye bagirdim hersey
senin yuzunden oluyor dedim icindekileri ortaya dokme birazda kendine sakla dedim ciktim gittim. Kayinpederim
babama x bizi cok sasirtti artik nasil guvenelim ona demis. Kavgali bir sekilde gittiler, sonuc yok hala. Ne
benim ailem nede onun ailesi artik kolay kolay bi araya gelmez. Yakinda dugunum var ortada ne gelinlik ne bisey.
Nisanlimi cok seviyorum oda annesinin haksiz oldugunu soyluyor, ama babasina pek laf soyletmiyor.
Dun dayisini aradim nisanlimin oda is size kaldi diyor. Nisanlin senide alsin gidin kayinvalidenlere ozur dile birbirinizi sevdgiinizi
ve ailelerinde iyi anlasmasini istedigni soyleyin aynisini sizin ailenizede soyleyin dedi. Yani arayi siz duzeltin diyor.
Is yine bana kaldi, o kadindan ozur dileyecegim sucum olmadigi halde

siz olsaniz gidermiydiniz??? Evlerine beni alirlarmi onuda bilmiyorum... lutfen akil verin neyapacagimi sasirdim hergun ruh gibi geziyorum.