- Konu Sahibi prensescoko
-
öyle tabiiki canım. huzur sadece1 parça huzur demiş ya şarkılar o misall. konusahibi arkadaşımız azıcık dağıttık konunu paylaşımalrımızla ama affola. bak yinede oku emin ol daha önemli şeyler var boşver.
ahh o vaatler zaten... Allah nişanlımızla ağğzımızın tadını bozmasın.
Amin cnm bnm inşallah sizin ağzınızın tadı bozulmasın. Hem diom ya en azından alıolarmış boşver.
Evlenirken 10-15 arası pijama ve gecelikle gittim bi tek beyaz almamıştım bohçamda olacak o die şimdi ne zaman beyaz bi gecelik falan görsem içim gider yada küçük makyaj için sandıkları falan görsem gözlerim bile dolar yani... Geçen gün dizi izlerken fakir bi aile kıza adettir die bulup buluşturup bişiler yaptılar bohçasına ona bile ağladım yani düşün cnm. Ne kdr değersizdim die
Sende bunların hepsi belli ki olmuş yapıolar yani geç de olsa olsun üzülme. dedim ya bnm de olsaydı da evleneceğim gün olsaydı ona bile razıydım.
Amin cnm bnm inşallah sizin ağzınızın tadı bozulmasın. Hem diom ya en azından alıolarmış boşver.
Evlenirken 10-15 arası pijama ve gecelikle gittim bi tek beyaz almamıştım bohçamda olacak o die şimdi ne zaman beyaz bi gecelik falan görsem içim gider yada küçük makyaj için sandıkları falan görsem gözlerim bile dolar yani... Geçen gün dizi izlerken fakir bi aile kıza adettir die bulup buluşturup bişiler yaptılar bohçasına ona bile ağladım yani düşün cnm. Ne kdr değersizdim die
Sende bunların hepsi belli ki olmuş yapıolar yani geç de olsa olsun üzülme. dedim ya bnm de olsaydı da evleneceğim gün olsaydı ona bile razıydım.
Selamlar Aranızda çok yeni sayılırım o yüzden hatam olursa affola.. Konuyu yanlış yere açmışsamda uyarıverirsiniz diye düşünüyorum :):)
Benim kendimi düşünmekten alamadığım bir konu var.
Ve çok ciddi anlamda deneyimli kişilerden akıl almam gerek. öncelikle biz nişanlanalı 4-5 ay oluyor. yakında düğünümüz var. nişanlımla 2 senedir birlikteyiz.
Nişanlım çok uysal sakin ve gerçekten isteklerime önem veren cabalayan biridir. Fakat ailesi pekde öyle değil gibi. Yani isteksiz gibiler. Nişanlıma sormayada cesaret edemiyorum.
bana nişan bohçası alışverişine bile nişana 5 gün kala gittik. Damat bohçası götürmek için haber bekliyoruz dememize ragmen 1 ay sonra çağrıldık. Üstelik akşam oturmasına...
Şimdi sayfadaki kızların bohçalarına, nişanlarına baktımda ne kadar güzeller..
Ben makyaj kutumu bile kendim aldım. Ama nişanlıma bohçasını eksiksiz götürdük. ve daha bir sürü konu.
uzun lafın kısası soğuklar ve hiç bir sıcaklık göstermiyorlar.
Annem ve babam insanlarla ilk tanıştıkları günden belli hep güleryüzlüler hiç kimseye olmadığı kadar sevecenler ama onlarda aynı şey yok. Kayınvalidem bana 1 kere bile kızım demedi.
Hadi ben neyse sabretmeye idare etmeye çabalarım fakat ailem bu muameleyi haketmiyor.
Bir arkadaşıma anlattığımda da flört ederek evlenince erkek tarafı biraz havaya girip bazı kaprisler yapabiliyor demişti. Çok inanmadım açıkcası ama acabada kalmadı değil.
Bu durum beni çok çok üzüyor. Nişanlım gerçekten iyi yürekli biri olmasaydı nişanı çoktan atardım. Ama onada kıyamıyorum işte. Ne yapmalıyım nasıl bir çözüm bulmalıyım tıkandım kaldım. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Şİmdiden teşekkürler.
bide böylesi var işte. zamanında övdüğüm gururla anlattığım adam işte bu hallere şimdi neyim konuşmalarını yapıyoruz. diyorumya ben yine iyiki iyiki. Allahıma çok şükür verdiğim karardan 1 gn pişmanlık duymadım. Allahımda utandırmasın inşallah. birde sonunda böyle olmakta var. şimdi bana herşeyin en lüksünü alsa kaynana kaç yazar.. yani almış olsa. ben mutlu olamadıktan sonra neyleyim yazmasını, çetiğini, makyaj çantasını.. velhasıl kelam, arkadaşlarım mutluluğunuzun tadını çıkartın mala mülke önem vermeyin. olmasın varsın eksik kalın ama mutlu olun((
öyle tabiiki canım. huzur sadece1 parça huzur demiş ya şarkılar o misall. konusahibi arkadaşımız azıcık dağıttık konunu paylaşımalrımızla ama affola. bak yinede oku emin ol daha önemli şeyler var boşver.
:)) olsunn konu sahibininde kafası dağılmıştır
canım üsülme sen adresini ver ben sana alır yollarım. madem tanışmıyoruz sen beni erkek tarafı say hediyemi kabul et. ne yani senin üzülmenden önemlimi 5 kuruşluk şey. sağlığın, mutluluğun bol olsun.
bence çok şanslısın. evlendikten sonra değişmezlerse daha da şanslısın. ne kadar uzak ve mesafeli o kadar huzurlu canım.
Nişanlından eminsen bu formaliteleri önemseme..
Kayınvaliden soğuk diye demiyorum herkese diyorum, eviniz çok yakın olmasın..
En azından bi araçla gidilecek kadar uzak olsun ki kafanız rahat olsun..
yok zaten öyle yani farklı ilçelerde oturcaz. Nişanlımın işinden dolayı. bakalım artık zaman ne gösterecek.
İnsan buraya yazıp sohbet edince ne kadarda rahatlıyormuş. Nasıl farkedememişim.. :) kendime güvenim geldi valla :)
İnsan buraya yazıp sohbet edince ne kadarda rahatlıyormuş. Nasıl farkedememişim.. :) kendime güvenim geldi valla :)
öyledir canım. aktif olarak bekleriz artık senide :)
çözmüşün heralde sorununu sevindim
:)) rahatladıysan ne mutlu sana
açıkcası pek bir şey söylemiyor. olurmu öyle şey herkes hayatından memnun falan deyip geçiştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?