- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi sevenkalp24
Abartısız aynı benim kv bende esim de uzaktaydı nisanliken farklı şehirlerde olduğumuz için ayda 1 gelirlerdi annemlere bana dmedigi kalmazdı dugundede eşimin amcası getirmedi kandırdı daha doğrusu yenge sen erkek tarafında kal misafirlere bak ilk oğlun dedi kayın validemde kabul etti daha doğrusu amcada n kırlarda biraz kv hep bildiğini yapardı dugundede teki takıldı gelin odasına geçtik biz erkek tarafında olan düğünde 2 kez düğün yaptikda biz odaya geçtik gelmiş kv beni mi cagirdinuz dedi bende hayır dedim çıkarsam anne gelinliği duzelt cem dedim o çıktı altınları ve paraları esime söyledim verirsen eğer hakkım olsun haram olsun dedim o bizim hakkımız kac aydır yoksun dedim oda tam dedi kaldırdık sonra nese düğün bitti biz evimize gitcez başka şehirlerde oturuyoruz esime demiski gelin gitmesin biraz yanımızda kalsın millet görsün demiş esimde bana hiç sormadı bile direk hayır ben bu zamana kadar sustum ben yokken hapcsni yaptin şimdi senin yanına koyup gidemem demiş sonrası kv yine aynı ama esim asla ezdirmez beni hiç bir konuda asla yeni sende insanlıkla paylaş bunu eğer beni savuncaksa n sahip cikcaksan evlenelim de yoksa seni sevsemde olmaz bu iş evlensekde uzun sürmez de onun garantisini al bence arkadaşım ama nisanlindan sikiliuordur bence seni seviyorsada evleninceiyi olur inşallah hayirlisi