- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
- Konu Sahibi kastamonu777
bıktım
kimsenin bizi düşünmemesinden, gelin gibi bir kere ilgi görmemekten, düğün tarihimizi koymak istememelerinden hepsinden bıktım
hele kayınpederimi boğazlamak istiyorummmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim yorumlarınız için, konu o kadar uzun ki! aslında herşey maddiyat, ama bilmiyolar ki paradan daha önemli şeyler var biraz ilgi tatlı dil gibi. biraz ilgilenseler benimle her türlü borca giricem evlenmek için ama yapmıyolar üstümüze borç yıkmaya çalışıyo kp. şimdiye kadar hiçbişey yapmamış sadece yemiş. üstelik nişanlımın maaşını da alıyo bide evlenirken evi kendimiz yapçaz. tamam yapalım tabiki durumu elvermezse yapçaz bizim yuvamız sonuçta ama bi kerede oğlum sen bize veriyosun paranı biz sana bi gelecek hazırlayamadık diyen yok hep herşeyi ben yapıyorum havalarında delirtçek beni sinirimden
nişanlım ben paramı vermesem nasıl geçincekler diyo biraz borçları vardı yeni bitti sayılır ama bizi evlendirirkende borv-ca gircek sonuçta ee o zamanda geçinemezlerse ne olcak biz mi vercez para böyle söylüyorum olurmu öyle şey bizim kesemiz ayrılcak diyo nişanlım, kafamda sorular bitmek bilmiyo ama nişanlım çok çok iyi biri her anlamda her zaman gönlümü hoş tutar bi dediğimi iki etmez romantiktir ama gelin görünki babasıyla baş edemiyoruz. şimdi bende diyorum ki ee ben maaşımı alıyorum eve 5 kuruş vermiyorum ki benim babamda çalışmıyo ve emekli değil kardeşim askerde bi tek annem çalışıyo biz böyle geçiniyoruz ben bütün paramla çeyiz alıyorum kendime harcıyoum tabi annemin kardeşimin ihityaçlarını da görüyüyorum babam emekli olcak yazın kredi çeker herşeyini yaparım dişyo ee benim abbam enayimi diyorum o zaman ben kredi çekip yapayım herşeyi sizce öylemi yapmalıyım.ama evlenince çok sıkışırız tabi böylece babasınıada para vermeyiz??
k.pederiniz ev falan veriyormu bari
sanırım kp yıllarca boş boş gezmiş sanırım oğlanların veya hanım
parası yemiş emeklide olamamış,memleketin genel hali oğlanın parasını avare,avare dolaş seni niye kayın baba düşünsün ki şimdiye kadar böyle yaşmış sorumsuzun teki,oğlunu ne diye evlendirsin roller zaten karışmış baba oğul olmuş,oğul da baba
pek aile düzeni sorumluluğu yok senin bahtında buymuş
bana kalırsa her şeyi tekrar gözden geçir derim bende severek evlendim ama eşimle en ufak bir problem oldu mu hemen kendi kendinizi buldunuz deyip ortadan çekiliyorlar.bunu da geçtim ne kadar eşin olacak olsa da sonuçta onun ailesi bir gün gelir iyi olurlar ortada kalan sen olursun.na kadar ne olursa olsun bu durumları geçirmiş biri olarak keşke benim şimdiki aklım olsaydı aşk değil mantık evliliği yapardım. ömür boyu artık onlarda artık senin ailen oluyor ne kadar nişanlın evlendikten sonra görmek istemese de bir gün gelir iyi olur onlar evlendikten sonra sana gelmek isteyecekler mecbur sen onlara gideceksin bunun bayramı var seyranı var sadece nişanlınla değil bir noktada onun ailesi ile de evlenmiş oluyorsun her durumu gözden geçir derim ben yaşadım ama sen yaşayacaksın diye de bir şey yok yanlış anlama...bir ailenin çok ilgisizliği de çok ilgilisi de hiç iyi olmuyor ben çok ama çok pişmanımmmmmmm.
hadi ilgi göreceli bir kavram belki yapıları böyledir ama tarih koyamama konusu rasyonel bir konu. konuşup nedenini öğrenip işine gidiyorsa devam edersin etmiyorsa yol verirsin..konuştun mu hiç?bıktımkimsenin bizi düşünmemesinden, gelin gibi bir kere ilgi görmemekten, düğün tarihimizi koymak istememelerinden hepsinden bıktım
hele kayınpederimi boğazlamak istiyorummmm