nişanlımın ailesinden bıktım:(

kastamonu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
675
325
133
bıktım:( kimsenin bizi düşünmemesinden, gelin gibi bir kere ilgi görmemekten, düğün tarihimizi koymak istememelerinden hepsinden bıktım:( hele kayınpederimi boğazlamak istiyorummmm

Neden hep erkek tarafları bu krize sebep oluyor anlamış değilim yada artık 'naz evi kız evi' terse mi döndü ne ? Hem biraz daha açar mısın konuyu yaşadığın şeylerle ? ve de neden Kayınpedere bu kinin ?

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun. Allah gönlüne göre versin. Sana yardıme edemeyeceğim ama bence onlarla muhattap olma nişanlını bile aileleri yönlendir ki görevlerini bilsinler

teşekkür ederim yorumlarınız için, konu o kadar uzun ki! aslında herşey maddiyat, ama bilmiyolar ki paradan daha önemli şeyler var biraz ilgi tatlı dil gibi. biraz ilgilenseler benimle her türlü borca giricem evlenmek için ama yapmıyolar üstümüze borç yıkmaya çalışıyo kp. şimdiye kadar hiçbişey yapmamış sadece yemiş. üstelik nişanlımın maaşını da alıyo bide evlenirken evi kendimiz yapçaz. tamam yapalım tabiki durumu elvermezse yapçaz bizim yuvamız sonuçta ama bi kerede oğlum sen bize veriyosun paranı biz sana bi gelecek hazırlayamadık diyen yok hep herşeyi ben yapıyorum havalarında delirtçek beni sinirimden

Önünde atması gereken adımlar olduğu halde hala yerinde sayan nişanlınızı gözden geçirin bence. . Madem bu kadar dertlisiniz alın nişanlınızı karşınıza "bizim geleceğimiz için ne yapıyorsun diye "sorun bakalım vereceği cevap ne olacak. .
Kazandığı bütün parayı değerlendirmeyi bilmeyen babasına verirse evlilik sizin kıyınızdan geçmez üzgünüm. . .

Düğün için hiç oralı olmayan ailesi bir süre daha sesini çıkarmazsa sizin aileniz önce damat adayına sonrada ailesine fikrini belirtsin.
Nerede ne yapılması gerekiyorsa yapılsın sizde bu kadar üzülmeyin. .

teşekkür ederim yorumlarınız için, konu o kadar uzun ki! aslında herşey maddiyat, ama bilmiyolar ki paradan daha önemli şeyler var biraz ilgi tatlı dil gibi. biraz ilgilenseler benimle her türlü borca giricem evlenmek için ama yapmıyolar üstümüze borç yıkmaya çalışıyo kp. şimdiye kadar hiçbişey yapmamış sadece yemiş. üstelik nişanlımın maaşını da alıyo bide evlenirken evi kendimiz yapçaz. tamam yapalım tabiki durumu elvermezse yapçaz bizim yuvamız sonuçta ama bi kerede oğlum sen bize veriyosun paranı biz sana bi gelecek hazırlayamadık diyen yok hep herşeyi ben yapıyorum havalarında delirtçek beni sinirimden

Hem siz kuracaksınız evi, hem maaşını alıyor ? Sen nişanlına dedin mi neden veriyorsun diye. Hayır erkek evlatlar neden tepkilerini koyamıyorlar bu duruma ! Sen açık açık konuş bence ailesine de ilet. Bak ben yeni evliyim benim kaynanamda oğlunu yönetmeye çalışan biri yine şükür bişeyler yaptılar ama ben çok dile getirdim isteklerimi, çekinmedim baktın olmuyor ve nişanlında hiç düşünmeden veriyor parasını inan evlenince de sizden geçinicekler demektir. Bu durumlar dediğim gibi olursa iyi düşün çünkü aileler le ayrı olamıyorsun yuvan ayrı olsa da emin ol

nişanlım ben paramı vermesem nasıl geçincekler diyo biraz borçları vardı yeni bitti sayılır ama bizi evlendirirkende borv-ca gircek sonuçta ee o zamanda geçinemezlerse ne olcak biz mi vercez para böyle söylüyorum olurmu öyle şey bizim kesemiz ayrılcak diyo nişanlım, kafamda sorular bitmek bilmiyo ama nişanlım çok çok iyi biri her anlamda her zaman gönlümü hoş tutar bi dediğimi iki etmez romantiktir ama gelin görünki babasıyla baş edemiyoruz. şimdi bende diyorum ki ee ben maaşımı alıyorum eve 5 kuruş vermiyorum ki benim babamda çalışmıyo ve emekli değil kardeşim askerde bi tek annem çalışıyo biz böyle geçiniyoruz ben bütün paramla çeyiz alıyorum kendime harcıyoum tabi annemin kardeşimin ihityaçlarını da görüyüyorum babam emekli olcak yazın kredi çeker herşeyini yaparım dişyo ee benim abbam enayimi diyorum o zaman ben kredi çekip yapayım herşeyi sizce öylemi yapmalıyım.ama evlenince çok sıkışırız tabi böylece babasınıada para vermeyiz??

nişanlım ben paramı vermesem nasıl geçincekler diyo biraz borçları vardı yeni bitti sayılır ama bizi evlendirirkende borv-ca gircek sonuçta ee o zamanda geçinemezlerse ne olcak biz mi vercez para böyle söylüyorum olurmu öyle şey bizim kesemiz ayrılcak diyo nişanlım, kafamda sorular bitmek bilmiyo ama nişanlım çok çok iyi biri her anlamda her zaman gönlümü hoş tutar bi dediğimi iki etmez romantiktir ama gelin görünki babasıyla baş edemiyoruz. şimdi bende diyorum ki ee ben maaşımı alıyorum eve 5 kuruş vermiyorum ki benim babamda çalışmıyo ve emekli değil kardeşim askerde bi tek annem çalışıyo biz böyle geçiniyoruz ben bütün paramla çeyiz alıyorum kendime harcıyoum tabi annemin kardeşimin ihityaçlarını da görüyüyorum babam emekli olcak yazın kredi çeker herşeyini yaparım dişyo ee benim abbam enayimi diyorum o zaman ben kredi çekip yapayım herşeyi sizce öylemi yapmalıyım.ama evlenince çok sıkışırız tabi böylece babasınıada para vermeyiz??

Sen maaşını eve vermiyorsun o veriyor bence öyle birşey yapma. Ne kadar durumları da olmasa insan çocuklarının kazancına güvenmez bu kadar. Mesela yarısı aileme verdim de kenara at. Demişsin ya bizi evlendirirken borca girecek diye işte şuan onu topluyordur oğlundan.
Sana diyeceğim tek şey kendi tarafına ve kendine maddi konuda çok yüklenme kız tarafı daha heyecanlı ve eli açık oluyor genelde ama yapma biraz karşı taraflarda yapmak zorunda

ne desin sinirleniyo kızıyo ama yapçak bişey yok diyo evlenince yüzlerine bakmıcam diyo torun sevgisi tattırmıcam diyo kızıyo ama napsı babası işte

Canım düğünü kim yapacak? Eğer ki evlendikten sonra sizden para talepleri olmasın diyorsanız düğünü nişanlınla ikiniz yapın. Bu sayede tarih belirlemek için kimseyi beklemeniz gerekmez. Hem de kimseyi karıştırmazsınız. Sonra da yavaş yavaş ödersiniz. Şimdi verdiği paraya karışmanız olmaz bence. Sonuçta bu konuda nişanlının konuşması lazım. Evlendikten sonra da para verme konusunu şimdi size ne söz verdiyse o şekilde yapması gerekiyor.

Son düzenleme:
işte size sorum tarıh koymaya geldiklerinde içimde biriken ne varsa kp e söylemeli miyim? yani oğlunuzdan maaşını aldınız yıllardır şimdi üstümüze borç bırakıyosunuz o zaman benim babamda böyle yapsın iyi mi olur demeli miyim? evlenince bizden maddi istekleriniz olucak mı diye kendi ailemin yanında sormalı mıyım? çünkü babam sırtınızdan geçincekler diye küplere binmiş vaziyette

sanırım kp yıllarca boş boş gezmiş sanırım oğlanların veya hanım
parası yemiş emeklide olamamış,memleketin genel hali oğlanın parasını avare,avare dolaş seni niye kayın baba düşünsün ki şimdiye kadar böyle yaşmış sorumsuzun teki,oğlunu ne diye evlendirsin roller zaten karışmış baba oğul olmuş,oğul da baba
pek aile düzeni sorumluluğu yok senin bahtında buymuş

sanırım kp yıllarca boş boş gezmiş sanırım oğlanların veya hanım
parası yemiş emeklide olamamış,memleketin genel hali oğlanın parasını avare,avare dolaş seni niye kayın baba düşünsün ki şimdiye kadar böyle yaşmış sorumsuzun teki,oğlunu ne diye evlendirsin roller zaten karışmış baba oğul olmuş,oğul da baba
pek aile düzeni sorumluluğu yok senin bahtında buymuş

eşi sayesinde emkli olmuş zorla yani iş beğnememiş bi çalışmış bi çalışmamış resmen oğlunun sırtından geçinmiş,haklısın kaderim buymuş:(

bana kalırsa her şeyi tekrar gözden geçir derim bende severek evlendim ama eşimle en ufak bir problem oldu mu hemen kendi kendinizi buldunuz deyip ortadan çekiliyorlar.bunu da geçtim ne kadar eşin olacak olsa da sonuçta onun ailesi bir gün gelir iyi olurlar ortada kalan sen olursun.na kadar ne olursa olsun bu durumları geçirmiş biri olarak keşke benim şimdiki aklım olsaydı aşk değil mantık evliliği yapardım. ömür boyu artık onlarda artık senin ailen oluyor ne kadar nişanlın evlendikten sonra görmek istemese de bir gün gelir iyi olur onlar evlendikten sonra sana gelmek isteyecekler mecbur sen onlara gideceksin bunun bayramı var seyranı var sadece nişanlınla değil bir noktada onun ailesi ile de evlenmiş oluyorsun her durumu gözden geçir derim ben yaşadım ama sen yaşayacaksın diye de bir şey yok yanlış anlama...bir ailenin çok ilgisizliği de çok ilgilisi de hiç iyi olmuyor ben çok ama çok pişmanımmmmmmm.

bana kalırsa her şeyi tekrar gözden geçir derim bende severek evlendim ama eşimle en ufak bir problem oldu mu hemen kendi kendinizi buldunuz deyip ortadan çekiliyorlar.bunu da geçtim ne kadar eşin olacak olsa da sonuçta onun ailesi bir gün gelir iyi olurlar ortada kalan sen olursun.na kadar ne olursa olsun bu durumları geçirmiş biri olarak keşke benim şimdiki aklım olsaydı aşk değil mantık evliliği yapardım. ömür boyu artık onlarda artık senin ailen oluyor ne kadar nişanlın evlendikten sonra görmek istemese de bir gün gelir iyi olur onlar evlendikten sonra sana gelmek isteyecekler mecbur sen onlara gideceksin bunun bayramı var seyranı var sadece nişanlınla değil bir noktada onun ailesi ile de evlenmiş oluyorsun her durumu gözden geçir derim ben yaşadım ama sen yaşayacaksın diye de bir şey yok yanlış anlama...bir ailenin çok ilgisizliği de çok ilgilisi de hiç iyi olmuyor ben çok ama çok pişmanımmmmmmm.

pişman olmak çok kötü bişey :( bilmiyorum beni ailesiyle karşı karşıya getirmez diye umuyorum çünkü o da çok iyi biliyo ne olduklarını, bende bi gün pişman olmak istemiyorum çok korkuyorum ve çok seviyorum ayrılmayı aklımdan bile geçirmedim hiç:(

bıktım:( kimsenin bizi düşünmemesinden, gelin gibi bir kere ilgi görmemekten, düğün tarihimizi koymak istememelerinden hepsinden bıktım:( hele kayınpederimi boğazlamak istiyorummmm
hadi ilgi göreceli bir kavram belki yapıları böyledir ama tarih koyamama konusu rasyonel bir konu. konuşup nedenini öğrenip işine gidiyorsa devam edersin etmiyorsa yol verirsin..konuştun mu hiç?

Back
X