Nişanlımın ailesinden bıktım!!!

Benim durumuma benziyormus senin durumlar da.Esinin.tutumu falan. Insallah hep boyle devam eder. Ben bi gun beni zorlamasindan korkuyorum mesela. Anam babam gorus konus ara dycek diye off.. demedi de degil aslinda ama 1aydir duzelme var gibi. Yeni evli.sayilrm ben.Siz nekadarlikev lisiniz.

2 yıllık evlıyız
ben eşime dıyorum politik çok annen diye
biliyor yapısını sen de onlara politik ol diyor
ben aramıyorum ama özel gunlerde arıyorum sadece,
o zamn aradıgımda da kvalıde bana olan sevgısınden ölecek gbı konusuyor ececim ececim ececim dıye delı oluyorum

ben kvalıdeme de dıyorum
süreklı ağlıyorsun oğlum oğlum dıye ama kusura bakmayın ben oglunuz ıcın yaptıgınız hıcbırsey goremıyorum dıyorum
kadın hala yok annecim sen yanlıs duunuyorsunuz dıyor
hala yuzsuz kırılma alınma yok yani

biz bırkac ayda bır bıraraya gelıyoruz bayram seyran vs mecbur
görüşünce üzerimize tıtrıyoarla
kv ayagıma terlık verır sırtıma yastık koyar
uyuz oluyorum
eee sen eskıden nerdeydın , zor zamanlarımızda nerdeydın ???
yapmacık gelıyorlar ban a ve de komık

siz ne kadar oldu?

2 yıllık evlıyız
ben eşime dıyorum politik çok annen diye
biliyor yapısını sen de onlara politik ol diyor
ben aramıyorum ama özel gunlerde arıyorum sadece,
o zamn aradıgımda da kvalıde bana olan sevgısınden ölecek gbı konusuyor ececim ececim ececim dıye delı oluyorum

ben kvalıdeme de dıyorum
süreklı ağlıyorsun oğlum oğlum dıye ama kusura bakmayın ben oglunuz ıcın yaptıgınız hıcbırsey goremıyorum dıyorum
kadın hala yok annecim sen yanlıs duunuyorsunuz dıyor
hala yuzsuz kırılma alınma yok yani

biz bırkac ayda bır bıraraya gelıyoruz bayram seyran vs mecbur
görüşünce üzerimize tıtrıyoarla
kv ayagıma terlık verır sırtıma yastık koyar
uyuz oluyorum
eee sen eskıden nerdeydın , zor zamanlarımızda nerdeydın ???
yapmacık gelıyorlar ban a ve de komık

siz ne kadar oldu?

Bizm daha 8ay oldu.valla derdimi doktugum bi konu acmistm isterseniz bakabilrsiniz. Benm esimin ailesi de cok yapmacik,dengesiz birde ne zaman nasil davrancaklarini kestiremyo insan.
Ilk once ogullarinada bana da kustuler sonra ogullariyla barisip bana karsi bi ton laf ettiker. Sonra aman barisalm nekadar surecek bu sogukluk dediler. Ben de kus de kalmaym bari diye mesafeli olarak konustum.Bu sefer vicvic olmaya calismalar bilmem neler.Birden bizim mutlulgmz herseyden onemliymis de,insanlarin bizden baska derdi yokmusda gibi davranmaya calstilar. Ikiyuzlulukten dolayi cok sinir oldum.mesafeli davrandikcada baktilar ilerleme olamiyo gene bana karsi cephe alindi.Ogullarini da kendileryle tehdt ediyolar gorusmeyiz bidaha senle konusmayiz falan.Arada birakiyorlar esimi.
Ne yapcam nasil davrancam bilemiyorum. Daha oturtamadik bi seye.

Back