Gittiğimiz yerden müzik seslerini duyuyorlar kalabalık bir ortamda olduğumuz anlaşılıryor sonuçta o kalabalıkta ne cinselliğiAranızda cinsellik adına bir seyler gecerse diye endiseleniyor olabilirler
Ben 27 nişanlım 28 nişanlım yanlış anlaşılır ve saygısızlık yapmamak için teli açmamazlık yapmaz maleseftelefonları sessize alın, açmayın?
kaç yasındasınız?
Söyledim her defasında bu şekilde olacaksa eğer ya bir daha size gelmeyelim siz bize gelin yada gelince çıkmayalım dedim. Anladı sanırım ne kadar kızdığımı sonraki aramalarında babasına tepki gösterdiCanım konuş nisanlinla bidaha böyle bişey istemiyorum yoksa cikmayalim dersin az atar yap nisanlina
Ben 27 nişanlım 28 nişanlım yanlış anlaşılır ve saygısızlık yapmamak için teli açmamazlık yapmaz malesef
Tepki verdi ama dinlemediler ki bu sefer de beni aradılarNişanlının tepki vermesi iyi olmuş. Böyle kendine müdahale ettirmezse sıkıntı olmaz. Patavatsiz bi ailesi var demek ki. Siz de telefonun sesini kisin ve yanitlamayin
Tamam işte oğulları tepki vermiş. Siz de telefonunuzun sesini kisip cevap vermeyerek tepkinizi verin. Böylece rahatsız edilmemiş olursunuzTepki verdi ama dinlemediler ki bu sefer de beni aradılar
Bulunduğumuz yer küçük bir şehir yani kalabalık ortamlarda olmaz herkes birbirini tanıyor çünkü:-Dbenimde aklima cinsellik geldi bisey olmasındiye bence aradılar ikibirde sonucta muzikli ortamlardada neler oluyor
Bir dahaki sefere hem onun telin sesini hemde kendimikini kısayımTamam işte oğulları tepki vermiş. Siz de telefonunuzun sesini kisip cevap vermeyerek tepkinizi verin. Böylece rahatsız edilmemiş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?