Nişanlımın ailesine sinir oldum

ben nişanlımla gezerken telefon edip saçmasapan şeyler ısmarlarlardı, gereksiz lüzumsuz. birde ardarda arayıp baskı yaparlardı. her buluşmamız böyle sona ererdi. aynı senin hesap. benden bir abla tavsiyesi. o aileden uzak dur. bilerek yapıyorlar. hep fitne fesat..

Birinizin telefonunun meger sarji bitsin. Digerinin sesinde meger kapali kalsin.

Gerci bu cozum degil. Evlenince coook isiniz var.

hıım anladım canım o zaman bunlar ogullarını senle paylasamıyacaklar heralde

Nişanlıma aramda zaten uzun zamandır problemler vardı yeni düzeltmişiz arayı birlikte vakit geçirmek istiyoruz onlarda bu şekilde yapınca uyuz oluyorum

hıım anladım canım o zaman bunlar ogullarını senden kıskanacaklar heralde
Oğullarını çok tutan bir aile değiller ki. Bşz üni de iken eve aylarca gitmediği olurdu nerdesin sen niye gelmiyorsun diye bir kez bile aramalarda.

2 aile beraber sikiliyo bence. Konuscak bisey bulamayip siZi geri cagiriyolar

Annelerin pek muhabbetleri yok ama babalar gayet iyi anlaşıyorlar ve sürekli konuşurlar. Telde felan da. Garip tarafı babası daha çok arar. Benim ailemse hiç aramaz.

Bence nişanlınızın ailesi masraf yapacağınızdan korktu,fazla para harcamasınlar diye sipariş üstüne sipariş verdi.

ben yazacak bisey bulamadım bencede canları sıkılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…