nişanlımın ailesini sevemiyorumm görmek dahi istemyrmm

nişanlımm şimdii höt dedi biz kırmayalım kimseyi diye iteledik sorunları aramzda patlayncaa sorunlar oda vurdu yumruğu ama geç kaldık işte şimdi etki etcekmii bakıcazz hiç umudum yok amaa yine nişanlım varkenn susucaklar o yokken dürtücekler beni inceden incedennn

tavrımızı koyduk net olarakk ama genel olarak sorunlular kıskançlar annede eltide giydiğimdenn tutun saçımaa başıma gezdiğime harcadığımaa nişanlımın benisevmesi kırmaması bile dert onlara süreklii amandaa abim hiç kırmazz zaten o bişey isteyecekte abim yapmayacak sanki mecbur yapmayaa bende en son sizde kadınsınzzz kocalarınıza istedğinizi yaptrn onudamı ben öğretym dedim sustularr :)

nelerr söylemiyorummmkii fayda etmiyoo laftan anlamıyrlarkiii bide uyardım onları nişanlımlaa bakın dedik beni zıtlaştrmayın soğutmayn kendinzden helede sakın inatlaştrmayn çok pis huylarm var dedimm yokk kar etmedi nolduki nişanlımaçık severr ben kısagiymem uzun elbise severm o kısa giy derr şimdi inatlarınaa onlarla bişey yapılacağı zamann giyiniyrm süslenyrmm saçı başı maşalıyrmm kısacık elbiseleri tunkleri giyip gidiyrmmm bön bön bakıyolarr:) nişanlımda dahadatersleştrmemk içn beni ortamdaa kimseye laf ettrmiyo haaa arkamdan yine konuşuyolarr hiç bitmezz konşmaları

Bunlar iyice arsizliga vurmus yani :)
Ins nisanlin senin yaninda olmaya devam eder evlendikten sobrada niraz uzak oturursaniz sorun olmaktan cikarlar ins :)

niye kendini mecbur hissediyorsun.bilmediğin evde araya araya çay demlemen abes olmuş.hadi çay hazır olsa servis edebilirsin ama bu kadarı fazla.

mecburr bırakıyolarr üstüme yıkıyolar canımm herkesin içinde hani kızım çayımız diyolarr anlatamıyrmm içinde olduğm durumuu

Nişanlınla konuşmadan tek başına mücadele etmeye çalışma bu insanlarla..başedemezsin..baktın olmuyo direk sen müdahale et..baştan sağlam tut ki ipin ucunu herkes yerini bilsin..

artık beraberr müdahale ettikk üstünede bugün eltime ev görmeye gittikk çenesi sussun diyeee nee otrduğum yerden kalktım ne yedm içtimm nede onlarla konştummm elmde telefon nişnlımlaa msjlaştım aradadaa lafımı soktummm çekldim kenaraaa

Bunlar iyice arsizliga vurmus yani :)
Ins nisanlin senin yaninda olmaya devam eder evlendikten sobrada niraz uzak oturursaniz sorun olmaktan cikarlar ins :)

canım inşallahh inşallahh şimdi bi iş durumu var istanbul oluck inşallah ozaman yazza düğün yapıp taşncazz ve 1 artı 1 ev tutucaz kimse gelip kalamasın diye nişanlım teklif etti bunudaa:)

Ahh ahh insanın eli ayağı bağlanıyor eşi yüzünden yoksa o tabak öyle değil böyle carpılır diye geçircen kafasına

eltiyi boşver hiç takma nedense eltiler arasında hep bu tarz sürtüşmeler oluyor sen kendi üzerine düşeni yap o ne yaparsa yapsın boşver tartışmaya bile girme o kişiyle ama giyimine kimse karışamaz ben tesettürlü biri oldugum halde bunu söylüyorum sana o senin özgürlüğün seni ilgilendirir aşırıya kaçarsanda nişanlın belki uyarabilir belki seni ama bir 3. şahıs asla ve nişanlının giyimine karışanları uyarması lazım sert bir dille...

Uzun süreli bir birlikteliğiniz olduğundan sizi yeni gelin olarak görmüyorlar sanırım. Belkide samimiyettendir.

İş yapılacağı zaman eltinizide çağırabilirsiniz. Oda size karşı hizmetçi moduna girmemek için kasıyordur kendisini kesin ama sizede yazık, haksızlık yani.

Yapmayın. Sonuçta siz henüz o evin gelini değilsiniz, olsanız bile insan misafir olarak gittiği evde kapıdan girer girmez mutfağa girmez.

Olgun ve aklı başında olmak bir saatten sonra eziyete dönüşebiliyor. Millet deli ayağına yatıp keyfini sürüyor.

Deli diye ödüllendiriliyor yani, zihniyete bak...

Son düzenleme:

naişanlının eline tutuştur bardakları versin çayları
mutlaka o zaman laf atan olur
sen mutfaktasın zaten işin var
ya görümceni yada eltini mutlaka çagırırlar
bunun için nişanlını kullan
yardım etsin sana

giyim tarzımıda bi görsennn hiç karışılacak gibideğil benm babam hacı olduğu haldee bu zamana kadar ağzınıaçıptaşuda açık şunuda giyme demedi hep dikkat ettm aileme göre giyindim ama bunlar abarttılar beni yıldırıp çarşafa sokucaklar ellernden gelse ki nişanlımda kapanmamı istemyorr

aynen öyleee bu zamanda deli olcakmşsınn akıllılarr daha çok zarar görüyooo benide delirttiler amaa 1 yıldaa dün face listemden sildim eltimi kaynımı falan nişanlımada dedim olmalarını istemyrmm biraz mırın kırın etti ama bişey demedi keşke dürtmeseydn hayatm niye koz veriyosunkii eline falan dedi istemyrm dedik kapattım mevzuyu inatsa inat zıtlıksa zıtlık bundan sonraaa

yokk canımm nişanlımda gelse yardımaaa çağrmıyolar ne eltiyi ne görümceyi nişanlım yardım ediyo zatenn yada kaynanam kalkıyo kocaman kadın buseferdee ben mecburen otur anne sen demek zorunda hissedyrm kendimi nednse

Canım gözden ırak olan gönülden de ırak olur boşver ya yıpratma kendini bu kadar önceden ayda 2 kere kaynanama giderdim her olayda mutfağa atılırdım şuan ayda 1 bile gitmiyorum yani önceden arardım şimdi kandilde fln herşeyin azı karar çoğu zarar yaşadıklarını yaşamadım ama bende onlar kadar değişik şeyler yaşadım şuan kafam çok rahat 3 ay sonra evleniyorum evim köyüm ayrı olucak he yinede görücem görüşücez nişanlınada burda görev düşüyor benim nişanlım abisini çekip konuştu eğer bi saygısızlık daha yaparsan bende senin eşine hareketlerimde dikkat etmem dedi Eki Görüntüle 994114 Allah yardımcın olsun Eki Görüntüle 994114

bak canim,

iyi guzel haklisin da ama sana kim dedi is yap diye misafir gittigin yerde. sana ne otur kalkma yerinden. basin gogemi erdi sanki iyi bir gelin adayi oldun da. Yapma sende. bul bir mazeret, ay migrenim tuttu de cekil bir koseye. yoksa boyle coookkk sizlanirsin sen.

esin elleri opulesi adam mis. Cok taktir ettim gercekten de.

seni durterlerse sen de gecir yumrugunu, mecazi anlamda tabi :). Merak etme deli deliyi gorunce sopasini saklarmis.

ne kadar didiklemişsin olayları
haklı olduğun yerler var ama bu kadar herseyi ince ince incelersen evlendiğinde mutlu olamazsın
yok çay tabaklarını kendin bulmuşsun, yok sen çay yaparken kayınvalide yanına bile gelmemiş, gelse bu sefer de neden geldi , hemen geldi diyeceksiniz.

kayınvaliden görümcen pasta börek yapmayı bilmiyormuş , bu seni neden bu kadar ilgilendiriyor ki anlamadım?

bu kadar içlerine girmezsin olur biter , mecbur musun?

nişanlın da daha şimdiden seni hizmetçi gibi kullanmalarına müsade ediyorsa , ilerde hiç müdahele etmeyecektir.

size tavsiyem , insanları , olayları bu kadar didiklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…