- Konu Sahibi Yasemingul0101
İmzami atarim bu yorumaO zaman evlenmiceksin babanın evinde kalıcaksın kusura bakma bu kadar basit birşeyi dert ediyorsan evlenme zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmzami atarim bu yorumaO zaman evlenmiceksin babanın evinde kalıcaksın kusura bakma bu kadar basit birşeyi dert ediyorsan evlenme zaten![]()
bende erkek arkadasımın babaanesiyle tanısmaya gittim annem uyardı bacak bacak ustune atma dediBenim ailem cok rahat oyle seyleri onemsemezler. Nisanlimin sigara ve yeri geldiginde icki bile icmesine izin verdiler. Cok guzel konusurlar karismazlar anlayislilar. Ama bende saygisizlik etmem. Nisanlimin ailesi tam tersi. Babasi biraz daha modern ama bacak bacak ustune atmaya kiziyormus cocuklari asla yapamamis. Bende oyle rahat oturuyorum. Birkac kere atmamayi denedim rahatsiz oluyorum. Kendimi robot gibi hissediyorum. Konusamiyorum bile panik atagim tutuyor ordan kacmak istiyorum. Saygida asla kusur etmiyorum guleryuzluyum akrabalari falan imreniyor. ama bi onu degistiremiyorum. Nisanlimla konustuk babasinin sevmediginden falan bahsetti. Annesine halasina yaptiklarindan kizdigindan. Seni cok seviyor birsey demedi bana ama hic sevmez falan dedi. Akrabalarda annesiyle bi yere gidince ben oyle oturursam dedikodu yaparmis falan oyle seyler dedi.
Bana kalirsa yayilmadikca oturusuna dikkat ettigin surece bacak bacak ustune atmanin bi saygisizligi yok. Saygi onunla gosterilmez diye dusunuyorum.
Bu konuda siz ne dusunuyorsunuz? Dikkat ediyor musunuz?
Degismelerini beklemiyorum ben fikirlerine yasam bicimlerine saygi gosteriyorum asla kimsenin hayatina karismam. Ama bende saygi duyulsun isterim. Iste benim derdim de bu. Ben onlarin yaninda rahat olmak kendi annem babam gibi gorup vakit gecirmek isterim. Haftada 1 gorup birkac saat oturmak yerine daha fazla gormek isterim. Yakinlasmak isterim. Ama rahat edemedigi bi yere kimse gitmek istemez. Kendileri itiyor
Onlarinda saygiya olan bakis acisi böyleymis. Bence uygularsan baska birseyine karisacaklarini sanmiyorum.
Herkesin aile yapisi farklidir. Nisanlin seni uyarmis böyle böyle diyerek sadece.. babasi size karsi birsey dememis zaten.
Dertlenmeye gerek yok bence..
Zaten yakın olsan suç uzak olsan suç. İyi kaynana da yok bence ayrıca.Kendimizi kandırmayalım ne kadar yakın olursan ol kendi annen babanın yanındaki gibi hiç bir zaman olamicaksın burda bukadar kadın var söylesinler sende evlenince anlarsın zaten
Damat bey babanın yanında içki bile içmeyi bilmiş ama kendi babasının "bana bişey demedi ama sevmez" diyerek leb demeden leblebisini anlayıp savunmuş.
O kadar hassassa babanın yanında da belli etsin. Misilleme yapmadın da geldin bize mi soruyosun arkadaşım sen de. Dinine küfreden müslüman olsa. Kendi relax sana gelince babam sevmez.
Halası babasının kardeşi ama sen hiçbir şeyi değilsin. Hele de nişanlıyken.
Kendi babamın yanında yaptığımı başkasının yanında da yaparım. Saygı bacağın duruşuyla ölçülmez. Yatar vaziyet oturanlar da var ama ben normal bi bacak bacak üstüne atma halinden bahsediyorum.
Ay amma celallenmişim. Benim konuşma tarzım böyle sakın darılmaa![]()
Babasi demiyor nisanlim soyluyor iste. Beni sinir ediyor. Benim gozumu korkutuyor. Kendi tarafi cok kapali biz tam tersi degiliz. Milletin dedikodusuna gore hareket ediceksek yandik dogrusu. Simdi bunu soyleyen yarin baska seylerde der gibime geliyor
Senin üsteki yorumuna katılmıyorum amaZaten yakın olsan suç uzak olsan suç. İyi kaynana da yok bence ayrıca.
Bdv insana bekarlık sultanlık dedirtiyo![]()
Kendimizi kandırmayalım ne kadar yakın olursan ol kendi annen babanın yanındaki gibi hiç bir zaman olamicaksın burda bukadar kadın var söylesinler sende evlenince anlarsın zaten
Ne güzel işte.. Nişanlın rahat ailenin yanında ve seviyor aileni.. Bu senin için gurur verici olmalı.. Ailene saygısı bacak bacak üstüneyle sınırlı olmasından iyidir.. Olay seninkiler şöyle benimkiler böyle diye kıyaslarsanız, ileride sudan sebeplerden tartışmalar çıkar.. Bu kadarcık şeyleri dert etme..Ama nisanlim bizde kendi evinde oldugundan daha rahat hep bize gelmek istiyor. Onlara gidelim hemen bize donmek istiyor. Babami gormek istiyor. Biz aile gibi olduk. Cok anlasiyorlar. Cunku bizde saygi var ama kural yok kim nasil hareket edecegini biliyor. Iste onlarda oyle olsa bende nisanlim gibi olurum. Hep gorusmek isterim
Yahu tamamda bunu değiştiremicene göre elinden geldiğince ayak uydurucaksın ne güzel sizde sıkılmadan vakit geçiriyor çok şanslısın.Ama nisanlim bizde kendi evinde oldugundan daha rahat hep bize gelmek istiyor. Onlara gidelim hemen bize donmek istiyor. Babami gormek istiyor. Biz aile gibi olduk. Cok anlasiyorlar. Cunku bizde saygi var ama kural yok kim nasil hareket edecegini biliyor. Iste onlarda oyle olsa bende nisanlim gibi olurum. Hep gorusmek isterim
Ne güzel işte.. Nişanlın rahat ailenin yanında ve seviyor aileni.. Bu senin için gurur verici olmalı.. Ailene saygısı bacak bacak üstüneyle sınırlı olmasından iyidir.. Olay seninkiler şöyle benimkiler böyle diye kıyaslarsanız, ileride sudan sebeplerden tartışmalar çıkar.. Bu kadarcık şeyleri dert etme..
Simdiden böyle seyler seni rahatsiz ediyor veya fedakarlik yapamiyorsan ozaman evliligi biraz erteleyecek nisanlini ve ailesini gözlemleyeceksin..
Rica ederim.. Merak etme, hiç bir şey olmaz olumsuz yönde.. Ben eşimle evlendiğimde, eşim, şöyle yaparsan annem yanlış anlayabilir falan gibi şeyler söyleyince gerilirdim, ama zamanla aile içine girip kaynaştıkça, aileyi tanıdıkça bişeyler yoluna oturur.. Sakın korku ve ön yargı ile yola çıkmaTesekkur ederim guzel fikirlerin icin. Seni dinlicem. Beni korkutan sey simdi bunu diyor yarin baska birsey demesi. Hani ailesi ne der ile yasamayalim. Ondan takinti yaptim
O zaman evlenmiceksin babanın evinde kalıcaksın kusura bakma bu kadar basit birşeyi dert ediyorsan evlenme zaten![]()
UpssEvlenmeyim madem evde kalayim tursumu kursunlar :) Hem nisanlim ve ailesi akrabalari cok istiyor. Ben bazen vazgeciyorum boyle seyler gorunce ama nisanlim pesimi birakmiyor