- 7 Ocak 2016
- 46
- 39
- 3
- 32
- Konu Sahibi Yasemingul0101
Bacak bacak üstüne atmak kimi ailelerde saygısızlık kabul edilir. Ha bizde sorun değildir, ben de keza sürekli bacak bacak üstünde otururum. Ama bunu saygısızlık kabul eden aileleri de yarglamam, abartmam. Türkiye'de bu aileler de çok sayıda zaten, çok şaşacak bir şey yok, 'Ayy zihniyete bak, bugün buna kızan, daha nelere kızaar' diye abartmaya da gerek yok. İçine, evine girdiğim insanların arasında "banane, bizde böyle değil ki" filan diye inat etmek saçma geliyor bana. Onlarda saygısızlıksa siz de onlara saygı gereği o evde bacak bacak üstüne atmayıverin. Merak etmeyin, karakteriniz eksilmez, küçük de düşmezsiniz. Bacak bacak üstüne atmayınca panik atak filan geçiriyorum demişsiniz, bence bir doktora görünmenizde fayda var. Yoksa o kadar da atla deve bir mesele değil bu. Bacak bacak üstüne oturmadı diye psikolojisi bozulan, ya da ölen görülmemiştir. Sizin bu kadar abartmanızın altında kendinizden psikolojik bir sorun yatıyor olabilir.
Psikolojik sorunum yok. Rahat edemiyorum kendimi kasmaya basliyorum. Ay konusmama da birsey derler mi ayy ona karisirlar mi diye dusunmekten konusamiyorum. Sonra duvarlar ustume geliyor ruhum daraliyor. Bi an once ordan kacmak istiyorum