Nisanlimin ailesiyle beraber yasama istegi.

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Merhaba kizlar
Nisanlim kislari ailesiyle beraber yasayacaginizi soyledi dun.Kendisi cok duskun ailesine onlarla ilgili bisey oldugu zaman gormez gozu bisey. Mesela 3 gun once babasi rahatsizlandi hastahanede falan ugrastilar ben anca annesiyle konusunca haber aliyorum babasinin durumunun nasil oldugunu kendisinin gozu baska bisey girmedigi icin konusamadik. Nese dun gece aradi babasi iyimis sukur bana dio ailem kislari gelip bizde kalacaklar ben onlari yalniz birakamam diyor. Tek erkek cocuk kendisi 4 tanede ablasi var hepsi ayri sehirde . Benim fikrimi aliyor guya ne diyecem diye .Kendisi kpssye girdi bu sene atamasi olunca gidecek bizde seneye evlilik dusunuyoruz kismetse. Bana kislari ailem yanimda kalir yazlari 3 ay evlerine gider kim ne derse desin diyo cunku onlar kirsalda yasiyor diyo bana. Bende bana neden soruyorsun o zaman iste formalite icabi soruyor. Bende dedim ailen gelirse benimkiler gelmez kalamazlar neyse aile ozlemi ceken ben olurum dedim. Bilmiyorum ne yapicam babasi istemez ama annesi allahtan ariyo onceden kararlasmis hersey.Kendisi asiri duskun ailesine bende aksine cok duskun deilim Allah basimizdan eksik etmesin hicbirini. Ne yapicam ben rahat rahat dolasamicam evimde maalesef kendinide kirmak istemiyorum bilmiyorum ya

işle biraz işle

böyle adamlarla evlenenelerin
sorunları bitmiyor
yavaştan yavaştan
kır biraz o bağı

Cok zor bir durum. Nisanlandiktan sonra mi söylüyor bunu? Insan evinde rahat dolasmak ister dedigin gibi. Hele doğum falan yapinca.

Simdiden önlemini almazsan,çok başın agrır.mutlu olabileceginimi sanıyosun bu şekilde

Simdiden önlemini almazsan,çok başın agrır.mutlu olabileceginimi sanıyosun bu şekilde

muhtemelen babasini kaybetme korkusundan bu sekilde davraniyor.simdilik sesinizi cikarmazsaniz ilerde daha makul cozumler buluruz dersiniz.5 kardesmisler.kisin hepsinde bir ay kalsa zaten sene dolar..cozumu olan seyleri sorun etmeyin

görümcemin tavsiyesi: sen kırmazsan seni kırarlar

Aynen cok zor olacak rahatsiz olacagim her dakika. Bende dedim hersey karsilikli bana nasil davranirlarsa bende onlara ayni sekil davranirim dedim iyi davranir onlar diyo taniyosun sende hicbiseyimize karismazlar falan filan iste . Ne bilim ya 4 ablasi var onlarada gitsinler daha ben diyecekmisim israr edecekmisim siz gelin kalin diye ben dersem gelmezler. Ne diyecegimi bilmiyorum yaa

Emrivaki kadar nefret ettigim bisey yok. Hadi kv Yada kp tek yasiyo olsa tamam yalnız dersin de. Onlar da kendi bi aile nedir yani bu. Bende ailemi vok seviyorum ama aynı ede yasamıyorum. Sizin fikrinizi almadan ne olursa olsun kalacaklar seklimde konusmasi cok çirkin. Hoşlanmadım :/

sakın yüz verme kırma ama yüzde verme. pişman olursun

Sağlık sorunları olur anlarım. O zaman da 5 kardeş birlikte bakar zaten.
Ama Türkiye’de kış 9 ay mı oluyormuş da 3 ay yazın evlerine gidiyorlarmış? Sürekli diyecekmiş de artık yüzsüzlüğe girer diye diyememiş gibi.

Aileye bağlı olmakla bağımlı olmayı karıştıran bir erkekle evli olacağının ve bu durumun ölene kadar süreceğinin bilincindeysen evlen.

ay bende bu durumları anlayamıyorum... evlenince uzaya mı çıkıcaz sanıyor insanlar ? ne demek evde rahat edemicem... anne baba yine anne baba kalıcak... evladını o yaşa getirmiş kışları gelse evine nolur yani... insanları anlamaya çalışın... belli ki eşiniz ailesine çok bağlı bu istemem olmaz filan derseniz aranız açılır o yüzden olumlu düşünün... kalabilirler tabi yapın... zaman neyi gösterir belli olmaz... belki gelip kalsalarda sorun olmıcak, belki gelmicekler bile..... iyiyken kötü olmayın derim ben

muhtemelen babasini kaybetme korkusundan bu sekilde davraniyor.simdilik sesinizi cikarmazsaniz ilerde daha makul cozumler buluruz dersiniz.5 kardesmisler.kisin hepsinde bir ay kalsa zaten sene dolar..cozumu olan seyleri sorun etmeyin

Kalmazlar ki onlarda bayramdan bayrama geliyolar yanlarina biri var 6 yildir hic gelmiyomus daha bu sene geldi. Gideceklerini sanmam yani .Tek erkek cocuk diye buna dayadilar sirtlarini ne oluyosa tek erkek olunca anlamiyorum insanlarin kafasindaki bu dusunce gitmiyo bende tek kizim ona kalirsa annemde ole birbirimizden baska kimsemiz yok ben demiyorum ama bilmiyorum ya cok kirilacagim cok basim agriyacak

Bnm de ole problemim oldu benim babam en basta esimin sadece annesi var konustu cocuklarin evinde kalma gibi bir hayalin varsa ondan vazgec yada ben kalocam diosan kapi orda kendinize uygun gelin bulun dedi kadinda yok bnm evim var dedi sonra biz 1 aylik evliydik ben kalcam die tutturmus bende esimde sordu bende ayip ayip dedim daha 1 aylik evliyiz dedim babama nie o zaman demedi kalicam die dedim ben istemiorum dedim ayrica sen 3 senedir memleketinden uzak yasiosun o kadar zamandir kalioduda simdi mi tek kalamio dedim bide biz uzun bi sevgili donemi gecirmedik 1 ay ciktik evlendik bizimde birbirimizi tanimaya ihtiyacimiz var dedim esim haklison dedi simdi hamileyim mide bulantim ve halsizligom cok oldg icin geldi yemek yapior temizlik yapior allah nasip ederde cocumu kucama alirsam kendim buyutcem kendi hayat bakisimla yetistiricem kimsetide istemuom dedim dogumdan sonrada gidicek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam hakki ailesi ama bizde aile olucaz ben kendi aileme zaman ayiramayacagim o zaman bende kirilmasinlar kendilerini yuk sanmasinlar diye elimden geleni yaparim ama o zaman benim aile duzenim olusmayacak maalesef

Bu kadar düşkünlük size zarar getirir.
Babası hasta ve gözü nasıl hiçbirşey görmez.
İnsan bi nişanlısının telefonunu açar yani.
Garip gerçekten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…