arkadaşım desene ben ailenlemi evleniyorum seninlemi madem ailenden ayrılamayacaksın o zaman neden evlenmek istiyorsun otur ailenle de yüz vermeyin şu erkeklere bu kadar ya evdemi kaldın sende aileni bırakıp onu ailesiyle yaşayacaksın oldu canım başka isteği varmıymış şimdiden tepkini koy sessiz kalma göster biraz dişini ya mıy mıy olmaz bu işler çok zorlanırsın ilerde..
yok artık abartmış bence sormuyor da böyle olacak diye haber veriyor, bence ilişkinizi sorgulayın, iyice ölçmek için isterseniz 6 ay senin ailen 6 ay benim ailem de bakalım ne diyecek, tek kızlarıyım bırakamam dersin
Kırsalda olduklarından kışın size geleceklerimi ya, şuanda kışları nerede kalıyorlar?
Siz evlenince mi bir anda kışları kırsaldaki evde kalınamıyor?
Bizim ailemiz yok çünkü gökten düştük.
Kusura bakma ama nişanlın bencil herifin teki..
Kırma sen kırma, o seni kimler uğruna kıracak aptal kafam dersin.
Abarti ve sacma... evlenmeyi dusunrn erkegin biraz bilincli davranmasi lazim ne o kisin sizde yazin kendi evlerinde? O zaman evlerini sehire tasisinlarda yeni evlilere kimse yük olmasin.. ne kaynanalar var kapilari dinleyen vs vs olurmu öyle şey ya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar
Nisanlim kislari ailesiyle beraber yasayacaginizi soyledi dun.Kendisi cok duskun ailesine onlarla ilgili bisey oldugu zaman gormez gozu bisey. Mesela 3 gun once babasi rahatsizlandi hastahanede falan ugrastilar ben anca annesiyle konusunca haber aliyorum babasinin durumunun nasil oldugunu kendisinin gozu baska bisey girmedigi icin konusamadik. Nese dun gece aradi babasi iyimis sukur bana dio ailem kislari gelip bizde kalacaklar ben onlari yalniz birakamam diyor. Tek erkek cocuk kendisi 4 tanede ablasi var hepsi ayri sehirde . Benim fikrimi aliyor guya ne diyecem diye .Kendisi kpssye girdi bu sene atamasi olunca gidecek bizde seneye evlilik dusunuyoruz kismetse. Bana kislari ailem yanimda kalir yazlari 3 ay evlerine gider kim ne derse desin diyo cunku onlar kirsalda yasiyor diyo bana. Bende bana neden soruyorsun o zaman iste formalite icabi soruyor. Bende dedim ailen gelirse benimkiler gelmez kalamazlar neyse aile ozlemi ceken ben olurum dedim. Bilmiyorum ne yapicam babasi istemez ama annesi allahtan ariyo onceden kararlasmis hersey.Kendisi asiri duskun ailesine bende aksine cok duskun deilim Allah basimizdan eksik etmesin hicbirini. Ne yapicam ben rahat rahat dolasamicam evimde maalesef kendinide kirmak istemiyorum bilmiyorum ya
Merhaba kizlar
Nisanlim kislari ailesiyle beraber yasayacaginizi soyledi dun.Kendisi cok duskun ailesine onlarla ilgili bisey oldugu zaman gormez gozu bisey. Mesela 3 gun once babasi rahatsizlandi hastahanede falan ugrastilar ben anca annesiyle konusunca haber aliyorum babasinin durumunun nasil oldugunu kendisinin gozu baska bisey girmedigi icin konusamadik. Nese dun gece aradi babasi iyimis sukur bana dio ailem kislari gelip bizde kalacaklar ben onlari yalniz birakamam diyor. Tek erkek cocuk kendisi 4 tanede ablasi var hepsi ayri sehirde . Benim fikrimi aliyor guya ne diyecem diye .Kendisi kpssye girdi bu sene atamasi olunca gidecek bizde seneye evlilik dusunuyoruz kismetse. Bana kislari ailem yanimda kalir yazlari 3 ay evlerine gider kim ne derse desin diyo cunku onlar kirsalda yasiyor diyo bana. Bende bana neden soruyorsun o zaman iste formalite icabi soruyor. Bende dedim ailen gelirse benimkiler gelmez kalamazlar neyse aile ozlemi ceken ben olurum dedim. Bilmiyorum ne yapicam babasi istemez ama annesi allahtan ariyo onceden kararlasmis hersey.Kendisi asiri duskun ailesine bende aksine cok duskun deilim Allah basimizdan eksik etmesin hicbirini. Ne yapicam ben rahat rahat dolasamicam evimde maalesef kendinide kirmak istemiyorum bilmiyorum ya
Kaliyolar suan evlerinde sobali olunca odun komur derdi olurmus kislari akli orda kalirmis onlar sobali evde oturacak biz kaloriferli evde ici rahat etmezmis falan filan daha bir suru sebep iste
Tasiyamazlar hayvanlari falan var evi yerle bir ederler diyolar nisanlimda hayvanlari bahane ediyo yok yanimiza gelmezlerse onlarla ugrasirlar hasta olurlar falan diyo ne bilim iste karisik baya
Ailesi melaike de olsa sorunlar çıkacaktır. Ailesine fazla bağımlı erkek iyi bir koca olmuyor ne yazık ki. Onlar asli sen tali kalırsın.
Ailelerin çok gelip kaldığı evlilikler hiçç iyi olmuyor.
Hele de tek erkek çocuk aman allahım. O kadar kıymetldir ki o, seninle paylaşamazlar...
Şimdi odun kömür derdi olmuyor mu yanii..
Ayrıca neden ablalarında kalmıyor bu anne baba....
Bu arada siz ev hanımı mısınız çalışıyor musunuz merak ettim
Nişanlınız maddi olarak ailesine yardımcı olur mu
Simdiye kadar be yapiyolarmis bunu sorsana emri baki yapilirmi ya daha nişanlı siniz hemde ayip ediyo nisanljn kusura bakmasimdiden yerlerini hazirliyolar yani..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?