Nisanlimin ailesiyle beraber yasama istegi.

aynen madem ailesinden ayrılamıyor evlenmesin. büyüdüğünde evlenir.

ya da kendi şartlarına uygun bir kız bulsun. sen belli ki istemiyorsun ki buraya konu açtın. kırmaktan da korkma resmen emrivaki yapıyo sana kırılmandan korkmadan.

bizim aramızda otobüsle yarım saat vardı, o adi kadın ordan bile yetişip olmayan huzurumu kaçırıyordu. yarım saat mesafede bile. iyi düşün.

Kış derken aralık ocak Şubat mı kastediliyo ben anlamadım o kısmı kış 9 ay değil yani

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

yok artık abartmış bence sormuyor da böyle olacak diye haber veriyor, bence ilişkinizi sorgulayın, iyice ölçmek için isterseniz 6 ay senin ailen 6 ay benim ailem de bakalım ne diyecek, tek kızlarıyım bırakamam dersin

Yaz tatilleri iste evlerine gideceklermis. Ne bilim babasi rahatsiz ustune gitmim diyorum cunku ablalarininda kocalariyla sorunlari var ne olsa bunu ariyolar bunaldi iyice. Artik ortalik sakinlesince konuyu acar uygun bir dille soylerim bana diyo senden baska kimse anlamiyor diyo kimseyle konusamiyorum sikintilarimi hep ben care buluyorum diyor bilmiyorum bana gaz mi veriyorda O yuzden simdi dinleyeyim birazda kendi de ani kararlar veriyo dusunuyor sonra yanlis oldugunu bakalim artik uygun bir dille anlatiriz derdimizi

Bi arkadas bi konu icin kv ve ben melekte olsak ayni evde kanatlarimiz carpisir demisti hakli galiba

Benim ailem gelmez annemde kayinvalide 7 yillik evli abim daha bir gece onlarda kaldi baska yok. Kendide aramaz bi bayramlarda gelirler ayni sehirdeyiz bu arada anneminde babaminda bi garezi kotulugu yok ama yine kendileri bilir nasil rahatlarsa ole davransinlar diyo mutlu olsunlar yeter ki diyo ahh anacigim ahh

Kırsalda olduklarından kışın size geleceklerimi ya, şuanda kışları nerede kalıyorlar?
Siz evlenince mi bir anda kışları kırsaldaki evde kalınamıyor?

Abarti ve sacma... evlenmeyi dusunrn erkegin biraz bilincli davranmasi lazim ne o kisin sizde yazin kendi evlerinde? O zaman evlerini sehire tasisinlarda yeni evlilere kimse yük olmasin.. ne kaynanalar var kapilari dinleyen vs vs olurmu öyle şey ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim ailemiz yok çünkü gökten düştük.
Kusura bakma ama nişanlın bencil herifin teki..

Kırma sen kırma, o seni kimler uğruna kıracak aptal kafam dersin.

Kırsalda olduklarından kışın size geleceklerimi ya, şuanda kışları nerede kalıyorlar?
Siz evlenince mi bir anda kışları kırsaldaki evde kalınamıyor?

Kaliyolar suan evlerinde sobali olunca odun komur derdi olurmus kislari akli orda kalirmis onlar sobali evde oturacak biz kaloriferli evde ici rahat etmezmis falan filan daha bir suru sebep iste

Bizim ailemiz yok çünkü gökten düştük.
Kusura bakma ama nişanlın bencil herifin teki..

Kırma sen kırma, o seni kimler uğruna kıracak aptal kafam dersin.

Diyorum ve diyecegim bundan sonra cok taviz verdim biliyorum ama bizi dinleyen olacak mi bilmem simdikiler gelin mi aliyor hizmetci mi belirsiz

Tasiyamazlar hayvanlari falan var evi yerle bir ederler diyolar nisanlimda hayvanlari bahane ediyo yok yanimiza gelmezlerse onlarla ugrasirlar hasta olurlar falan diyo ne bilim iste karisik baya

Sakin sakin derim

note3 kadinlar_klubü

Ailesi melaike de olsa sorunlar çıkacaktır. Ailesine fazla bağımlı erkek iyi bir koca olmuyor ne yazık ki. Onlar asli sen tali kalırsın.
Ailelerin çok gelip kaldığı evlilikler hiçç iyi olmuyor.
Hele de tek erkek çocuk aman allahım. O kadar kıymetldir ki o, seninle paylaşamazlar...

Kaliyolar suan evlerinde sobali olunca odun komur derdi olurmus kislari akli orda kalirmis onlar sobali evde oturacak biz kaloriferli evde ici rahat etmezmis falan filan daha bir suru sebep iste

Şimdi odun kömür derdi olmuyor mu yanii..
Ayrıca neden ablalarında kalmıyor bu anne baba....
Bu arada siz ev hanımı mısınız çalışıyor musunuz merak ettim
Nişanlınız maddi olarak ailesine yardımcı olur mu

Tasiyamazlar hayvanlari falan var evi yerle bir ederler diyolar nisanlimda hayvanlari bahane ediyo yok yanimiza gelmezlerse onlarla ugrasirlar hasta olurlar falan diyo ne bilim iste karisik baya

Simdiye kadar be yapiyolarmis bunu sorsana emri baki yapilirmi ya daha nişanlı siniz hemde ayip ediyo nisanljn kusura bakma simdiden yerlerini hazirliyolar yani..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok kiymetlidir valla tek olunca bi de 4 kizin ustune olunca yerlere goklere sigdiramiyolar. 4 erkegin ustune tek kiz olunca kiymetli olmazsin anlamiyorum bu toplumdaki erkek anlayisini resmen geri kafalilik. Nisanlimda yaranmaya calisiyor iste hayirli evlat pozisyonunda

Sakın sakin derim amaaan uzak dur. Canavar değiller ama cidden tavsiyem daha yolun başındasin 😯😯😯😯

note3 kadinlar_klubü

Nisanlim ozel egitimde calisiyor daha yeni bende bu sene okulu bitirdim kpss falan ugrasiyorum. Ablalarinda hic kalmamislar hepsi farkli sehirde ama erkek cocuk olunca isterse fizanda olsun onlarda gelecek yanina. Odun komur derdi oluyoda iste babasi hastalaninca hayirli evlat pozisyonuna girdik onunda biseyi yok cok sukur abarttigi kadar.

Bana yapilan ayip mi ki mecburmusum gibi davraniliyor formalite icabi fikrim aliniyor yerleri hazir benim yanimda Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kendi yaginda kavrulsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…