Nisanlimin ailesiyle beraber yasama istegi.

Evli misin peki?

Rahat edemeyiz hep bi misafir havasi evde yatamam uzanamam gec kalkamam tamam simdi iyi hos guzelizde evlenince olaylar cok farkli olacak. Fikrimi soran yok yani yok desemde olacak bilemiyorum

ben de hele de gelinin yatak odasında banyo wc olmayan bir evde kocanın anne babasıyla nasıl kalınır anlamıyorum hiç kusura bakmayın.o koca ile aynı yatağa girilip nasıl rahat rahat birlikte olunur

Şahsi fikrim kabul etmezdım.
Hani bakıma ihtiyacı olur fln anlarım onu.Ki onda da aynı apartmanda altlı üstlü yada yan evlerde olur derdim ben. Yapacağıma yapıp evime çekilmek isterim ben.
Anne baba önemli tabi ki ama ben de bir aile oluyorum. Eşimle benim mahremim özelim olmayacak mı?
Ki daha yeni olacaksam hiç mi evimde baş başa yemek yemek yemeyeceğim, ona sofralar kurmucam süslenip püslenmicem
Bizim burada ev üstüne ev kurulmaz derler

kimisi farklı düşünür ama bu işin bencesi budur. Bazıları kayınvalide olunca işi farklıymış gibi görüyor ama kendi annem ailem de olsa olacağı budur.

Son düzenleme:
Bu kadar düşkünlük size zarar getirir.
Babası hasta ve gözü nasıl hiçbirşey görmez.
İnsan bi nişanlısının telefonunu açar yani.
Garip gerçekten ..

Maalesef oyle kendi tek oldugu zaman cani sikildigi zaman arar devamli ama ben aradigim zaman art arda sorun oluyo hep kendinin musait olunmasi bekleniyor tamam ailesi dusinsun ama bi seyi yaparken digerini yikmasin iste gel de anlat anlayana

kabul etme çünkü bende yaşıyorum bilirm ve ben kayınvalidemi kayınpederimi çok seviyoruö çok iyi anlayışlılar ama aynı evde olmuyooo.

Niye açık açık söylemiyorsun olmaz ben rahat edemem diye?

Daha şimdiden taviz veriyorsun evlenince bu durum daha beter bir hal alacak.

ben de hele de gelinin yatak odasında banyo wc olmayan bir evde kocanın anne babasıyla nasıl kalınır anlamıyorum hiç kusura bakmayın.o koca ile aynı yatağa girilip nasıl rahat rahat birlikte olunur
sebatiye bilmiyorum artık o durumlar nasıl oluyor annem gelince sorsam mı ancak sanırım bu konuda avantajlılar evimiz büyük ve odalarında banyoları var

Maalesef oyle kendi tek oldugu zaman cani sikildigi zaman arar devamli ama ben aradigim zaman art arda sorun oluyo hep kendinin musait olunmasi bekleniyor tamam ailesi dusinsun ama bi seyi yaparken digerini yikmasin iste gel de anlat anlayana

Haklısın..
Ben bundan sonra düzeleceğinide düşünmüyorum maalesef ki canım ..

Bilmiyorum kizlar nasil uzmeden kirmadan soyleyebilirim ben kendimden gectim bu aralar hassas babasi hasta diye bisey diyemedim sonra anlayissiz oluyorum:sly:

sebatiye bilmiyorum artık o durumlar nasıl oluyor annem gelince sorsam mı ancak sanırım bu konuda avantajlılar evimiz büyük ve odalarında banyoları var

canım bu ebeveyn banyolu evler daha çok yeni yani o kadar yaygın değil sanmıyorum herkesin evi böyle olsun.buraya o kadar çok böyle konu açılıyor ki

Hep aynı senaryo
Bu erkekler iğrençler...
Aklına nişanlanıncamı gelmiş ailesi
Bak şuan sen bunu anlayamaasn ama evlenince nasıl bir şey oldugunu alayacksın
Heleki aynı ev çok zor
Bence size böyle bir konuda haber vermk değilde karar vermesni size bırakması lazım...

Dun bir konu vardi. Onu okumani tavsiye ederim. Bircok yasanmis hikaye var. Konunun adini hatirlamadim su an. Konu sahibi de esinin ailesiyle oturmayi kabul etmis... o konudaki yorumlari mutlaka oku.

Sen niye uzmemeye calisiyosun onu anlamadim. Adam seni emrivaki yaparak uzdu mu uzdu. Evleniyosunuz yahu boyle kaygilarla evlenilir mi kartlari acik oyna ki ilerde uzulme. Bir gun degil iki gun degil nisanlin tam evlenilmeyecek erkek modeli aileye bukadar yapisik olmak da pek iyi bi'sey degil. Yarin ayni evde anneme niye oyle baktin, niye gec uyandin kahvalti bekliyolar ac ac, simdi disari cikmanin zamani mi diye siralar sana. Bir evde iki kadin olmaz herkesin duzeni farkli. Annemle bile catisiyoruz biz ayni anda mutfaga girince:/

evlenmesin o zaman.

sizin ailenlenizle yaşamayı kabul edermi nişanlınız, sizde ailenizden ayrılıcaksınız. eski dönemlerde kalabalık aileler bir arada mutlu şekilde yaşayabiliyorlardı.zaman o zaman deil ve bizler yaşamın getirdiği zorluklarla mcadelelerle tahammüllerimizi biraqz daha yitirdik. birlikte yaşamak fikri sıkıntı veriyor bana. ben sekiz yıl boyunca aynı mahallede oturdum, üç çocuk annesiyim , yaşadığım güçlükler zorluklar, mümkünse yaşamayın ailesiyle, her zaman ailesi her zaman ziyaret edebilirsiniz. bu sizin kararınız fakat zorr çok zorrrrr

geçmiş olsun...

hayır ancak babanem ve dedem çocukluğumdan beri kışları bizde kalır... annemin hiç sorun ettiğini görmedim aksine memnun kalır ziyaretlerinden...

Farkında olmadığın ya da annenin içine attığı şeyler vardır. Ben de bekarken anneme kızardım bazen babaannemle olan iletişimi konusunda ancak evlendikten sonra anladım ki yaşamdan bilinmeyecek bir şeymiş.

arkadaşım desene ben ailenlemi evleniyorum seninlemi madem ailenden ayrılamayacaksın o zaman neden evlenmek istiyorsun otur ailenle de yüz vermeyin şu erkeklere bu kadar ya evdemi kaldın sende aileni bırakıp onu ailesiyle yaşayacaksın oldu canım başka isteği varmıymış şimdiden tepkini koy sessiz kalma göster biraz dişini ya mıy mıy olmaz bu işler çok zorlanırsın ilerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…