nişanlımın amacı ne :(((((

sonradan içmenize kızacaksa o malum arkadaşın verdiği sigaraya baştan verdirtmicekti nişanlınız şimdi böyle tepki vermesi saçma siz çok şeffafsınız anladığım kadarıyla bende bişeyi anlatmasam eşime sanki ondan saklıyormuşum gibi hissediyorum ben sizde bir hata göremedim
 
özür dilemedim özür dile dedim ama dileyecek bişey yapmadım dedi alttan aldım yumusadı ama egosu aileden yani yapısal bi durum kimseye eyvallahı yok iyiyken cok iyi ama ters bişey oldugunda düşünmüo laflarını beni silip atacaktı sanki biraz daha üstüne gitsem
 
Canım sen de niye muharremin paketi falan diyorsun? Sigara içip yatıcam de! Adam kızar tabi, belki kıskandı, kıskançlıktan gözü döndü saçmaladı. Ben de eşimle nişanlıyken iftardan sonra dışarı çıktım. Yolda annesinin arkadaşının kızıyla karşılaştık. Yaşı da bayağı küçük, lise bire gidiyor kız. Nasıl büyümüş, güzelleşmiş eşek sıpası dedi. Günlerce etmedik küfür bırakmadım. Git onunla evlen mi demedim, resmi nikahımızı yapmıştık, seni boşayacam mı demedim. Halbuki eşim art niyetli biri de değildir. Kız küçük, samimi olarak bişey söyledi. Ona da pişman oldu. Senin orada muharremin paketi olduğunu belirtmen olmamış bence. Üstüne basar gibi. Çocuk da öfkeden, kıskançlıktan saçmalamıştır. Ama keşke ağır laflar etmeseymiş. Şu durumda ikiniz de yanlışsınız. Senin o şekilde konuşman olmamış. Onun kıskanması kızması haklı ama abartması olmamış.
 
haklısın ben ama böyle tepki vereceğini bilemedim kötü niyetle demedim cünkü gündüz de arkadaslarıylaydık neyse aksam konuscam
 
Karşılıklı SAÇMALAŞMA yaşanmış
 
arkadaşım sen göz göre göre kışkırtmışsın adamı.
 
Böyle saçma sapan bir olaydan nişanlı silmeler, hakaret etmeler.. Nişanlınız lise çağında kalmış sanki. Bir ayar gerekiyor, bu ayarla ilişkiniz uzun süre yürümez.
 
Herifçioğlu sana ister haklı olsun ister haksız KÜFREDİYOR,HAKARET EDİYOR,sen bir de gönlünü mü aldın.Bize daha ne soruyorsun,ye küfürü hakareti otur yerine.Arada da gönlünü al mıç mıç yap.Aman ha kaçmasın elinde tutmak için muharrem in m sini anma.Bence ara bir daha özür dile.
 

sen de aklından geçeni art niyetin olmadığı için direk söyleyen bir insansın galiba ama muharremden aldığın sigarayı baya kıskanmış. sen hatalı değilsin ama nişanlın da kıskanmakta hatalı değil. küfür etmesi ve geri kalan tüm kırıcı konuşmaları büyük terbiyesizlik olmuş ama bi anlık sinirle söylemiş. zamanla birbirinizi tanıdıkça aşarsınız bu sorunları. evliliğimin 1. ayında erkek kuafor saçımı kestiği için eşim ağza alınmayacak laflar etmişti bana ve buna sebep bıçakla saçımı 3 numara denecek kısalıkta kesip eline vermiştim şimdi beni tanıyor biliyor yaptığı şeyin saçmalığının farkında, yine kıskansa da asla öyle terbiyesizlik etmez.
 
Sendekinden bende de bir tane vardı sonra o özürlerin sonu bitmedi , onun hakaretleri bitmedi ve nişan attım. Sonunu hayırlı görmüyorum canım evlenince sana salak karı kalk şu çocuğa bak diye hitap eder , yani kendini belli etmiş.
 
ne diye bana muharrem sigara verdi içicem yatıcam dedin ki.
tuaf bir konu düzelir düzelmezsede bahanesi olmuş deriz.
 
Kiz diyor ki muharrem paketi verirken nişanlım yanimdaydi. Sonra aradan zaman geçiyor sigaram bitti diye bir muhabbet geçiyor. Kızda yatıcam sigara içip diyor, kısa bir süre öncede sigaram bitti dediği için muharremin verdiğinden içiçem diye belirtiyor.
Örnek verecek olursak, mesela evde ekmek bitti desem nişanlıma ama ardından tost yapıp yedim desem, nişanlımda hani ekmek yoktu demesin diye, bir gün önceden bayat ekmek vardı derim. Olay cok basit yani cok sıradan.
Bazı hanımlar neyini anlamadı da, sende neden muharrem dedin haksızsın saçmalamışsın falan diyor anlam veremedim. Nedir yani nişanlına başka erkeğin adı zikredilmez mi. Bu kadar cok sinmiş kadın olmasına şaşırdım burada. Bide adamın haberi de var yani muharremin sigara verdiğinden, kız gizli saklı elalemin adamlarından sigara dilenmemiş ki. Madem bozulacak o sigarayı almasına baştan izin vermeyecekti, alırken sorun yok içiçem diyince mi mevzu haline geldi.
Ben mi yanlış anladım diye 2 kere okudum, kızın zerre hatası yok. Tamamen nişanlısının saçmalaması olay
 
teşekkürler en iyi anlayan siz oldunuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…