- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Bence deArkadaş herhalde nişanlısı yanındayken o alsın diye sigarası bittiğini dile getirdi. Sonra almayınca da nispet yapar gibi Muharrem bana bir paket vermişti dedi. Biraz naz, hafif bir kıskandırma amaç, lakin olay elinde patlamış.
özür dilemedim özür dile dedim ama dileyecek bişey yapmadım dedi alttan aldım yumusadı ama egosu aileden yani yapısal bi durum kimseye eyvallahı yok iyiyken cok iyi ama ters bişey oldugunda düşünmüo laflarını beni silip atacaktı sanki biraz daha üstüne gitsemSiz öyle demek istemediyseniz de o bu şekilde algılamıştır. İkinci bir erkeğin adını andığınız için köpürdüğü kesin.
Abartılı tavrı da hiç hoş değil. Yok sevsemde bir çırpıda silerim,hakkatiği kadar saygı veririm. Kim şişirdi bunun egosunu bu kadar, tüm ipler benim elimde diye geziyor. Yalnış anlaşıldıysanız düzeltmenizi anlarım, ama küfür ve hakaretlere rağmen keşke özür dileyen siz olmasaydınız. Buna benzer olaylar yine yaşayacaksınız gibi duruyor. İyi tartın bu ilişkiyi.
İlişkilerde her aklından geçeni paylaşmamakta fayda varaslında hiçbir kötü niyetim yoktu öyle cıktı agzımdan ama olaylar yanlıs anlasıldı ve cok büyüdü
Canım sen de niye muharremin paketi falan diyorsun? Sigara içip yatıcam de! Adam kızar tabi, belki kıskandı, kıskançlıktan gözü döndü saçmaladı. Ben de eşimle nişanlıyken iftardan sonra dışarı çıktım. Yolda annesinin arkadaşının kızıyla karşılaştık. Yaşı da bayağı küçük, lise bire gidiyor kız. Nasıl büyümüş, güzelleşmiş eşek sıpası dedi. Günlerce etmedik küfür bırakmadım. Git onunla evlen mi demedim, resmi nikahımızı yapmıştık, seni boşayacam mı demedim. Halbuki eşim art niyetli biri de değildir. Kız küçük, samimi olarak bişey söyledi. Ona da pişman oldu. Senin orada muharremin paketi olduğunu belirtmen olmamış bence. Üstüne basar gibi. Çocuk da öfkeden, kıskançlıktan saçmalamıştır. Ama keşke ağır laflar etmeseymiş. Şu durumda ikiniz de yanlışsınız. Senin o şekilde konuşman olmamış. Onun kıskanması kızması haklı ama abartması olmamış.kızlar ben yeni üye oldum.. öyle karısık ve kırgınım ki.. ne olduğunu hala anlayamadım.. 3 aydır nişanlyız hersey güzel gdiyor.. dün beraberdik akşam konusurken sigaram olmadıgını söyledim sonra sohbete telefondan devam ettik gayet iyiydi herşey,,sonra yatmadan önce aylar önce nişanlımın muharrem die bi arkadası var paketini vermişti bigün kalkıp muharremin verdiği sigaradn içip yatcam die kendi kendime plan yaptıgımı söyledim ne olduysa ondan sonra oldu.. yazdıgım seyi anlamamıs ne gecio kafandan anlamadım dedi aradı bende hiç kendi kendime öle yapacagım seyi yazdım dedim kes sesini uyu dedi banaben de ne oluo anlamadım dedim ne bu birden tavrın dedim bisürü saydı tuhaf tuhaf konusuomusum sevmiyomus böle işleri küfür etti gerizekalı dedibende nasıl bir insansın allah kalbine göre versin dedim o da herkesin kalbine göre versin dedi...beni silmiş hakeden herkesi silermniş çok sevse de salak salak konusuomusum buluttan nem kapan biriymişhakeden herkese saygısı varmıs ama hakettiğim kadarını alırmısım ne ettiysem onu alırmısım saçma sapan konusmusum bu olmus falan filan özür dilicek bişey yapmamıs kendini savundu durdu sonra gönlünü aldım ama cok kırıldım tepkisine bana ben hüküm veririm tabiatım bu sevsemde silerim sevmesemde bisürü kırıcı konustu cok üzgünüm napsam bilmioyrum soğudum resmen bu halinden
haklısın ben ama böyle tepki vereceğini bilemedim kötü niyetle demedim cünkü gündüz de arkadaslarıylaydık neyse aksam konuscamCanım sen de niye muharremin paketi falan diyorsun? Sigara içip yatıcam de! Adam kızar tabi, belki kıskandı, kıskançlıktan gözü döndü saçmaladı. Ben de eşimle nişanlıyken iftardan sonra dışarı çıktım. Yolda annesinin arkadaşının kızıyla karşılaştık. Yaşı da bayağı küçük, lise bire gidiyor kız. Nasıl büyümüş, güzelleşmiş eşek sıpası dedi. Günlerce etmedik küfür bırakmadım. Git onunla evlen mi demedim, resmi nikahımızı yapmıştık, seni boşayacam mı demedim. Halbuki eşim art niyetli biri de değildir. Kız küçük, samimi olarak bişey söyledi. Ona da pişman oldu. Senin orada muharremin paketi olduğunu belirtmen olmamış bence. Üstüne basar gibi. Çocuk da öfkeden, kıskançlıktan saçmalamıştır. Ama keşke ağır laflar etmeseymiş. Şu durumda ikiniz de yanlışsınız. Senin o şekilde konuşman olmamış. Onun kıskanması kızması haklı ama abartması olmamış.
Karşılıklı SAÇMALAŞMA yaşanmışkızlar ben yeni üye oldum.. öyle karısık ve kırgınım ki.. ne olduğunu hala anlayamadım.. 3 aydır nişanlyız hersey güzel gdiyor.. dün beraberdik akşam konusurken sigaram olmadıgını söyledim sonra sohbete telefondan devam ettik gayet iyiydi herşey,,sonra yatmadan önce aylar önce nişanlımın muharrem die bi arkadası var paketini vermişti bigün kalkıp muharremin verdiği sigaradn içip yatcam die kendi kendime plan yaptıgımı söyledim ne olduysa ondan sonra oldu.. yazdıgım seyi anlamamıs ne gecio kafandan anlamadım dedi aradı bende hiç kendi kendime öle yapacagım seyi yazdım dedim kes sesini uyu dedi banaben de ne oluo anlamadım dedim ne bu birden tavrın dedim bisürü saydı tuhaf tuhaf konusuomusum sevmiyomus böle işleri küfür etti gerizekalı dedibende nasıl bir insansın allah kalbine göre versin dedim o da herkesin kalbine göre versin dedi...beni silmiş hakeden herkesi silermniş çok sevse de salak salak konusuomusum buluttan nem kapan biriymişhakeden herkese saygısı varmıs ama hakettiğim kadarını alırmısım ne ettiysem onu alırmısım saçma sapan konusmusum bu olmus falan filan özür dilicek bişey yapmamıs kendini savundu durdu sonra gönlünü aldım ama cok kırıldım tepkisine bana ben hüküm veririm tabiatım bu sevsemde silerim sevmesemde bisürü kırıcı konustu cok üzgünüm napsam bilmioyrum soğudum resmen bu halinden
Herifçioğlu sana ister haklı olsun ister haksız KÜFREDİYOR,HAKARET EDİYOR,sen bir de gönlünü mü aldın.Bize daha ne soruyorsun,ye küfürü hakareti otur yerine.Arada da gönlünü al mıç mıç yap.Aman ha kaçmasın elinde tutmak için muharrem in m sini anma.Bence ara bir daha özür dile.kızlar ben yeni üye oldum.. öyle karısık ve kırgınım ki.. ne olduğunu hala anlayamadım.. 3 aydır nişanlyız hersey güzel gdiyor.. dün beraberdik akşam konusurken sigaram olmadıgını söyledim sonra sohbete telefondan devam ettik gayet iyiydi herşey,,sonra yatmadan önce aylar önce nişanlımın muharrem die bi arkadası var paketini vermişti bigün kalkıp muharremin verdiği sigaradn içip yatcam die kendi kendime plan yaptıgımı söyledim ne olduysa ondan sonra oldu.. yazdıgım seyi anlamamıs ne gecio kafandan anlamadım dedi aradı bende hiç kendi kendime öle yapacagım seyi yazdım dedim kes sesini uyu dedi banaben de ne oluo anlamadım dedim ne bu birden tavrın dedim bisürü saydı tuhaf tuhaf konusuomusum sevmiyomus böle işleri küfür etti gerizekalı dedibende nasıl bir insansın allah kalbine göre versin dedim o da herkesin kalbine göre versin dedi...beni silmiş hakeden herkesi silermniş çok sevse de salak salak konusuomusum buluttan nem kapan biriymişhakeden herkese saygısı varmıs ama hakettiğim kadarını alırmısım ne ettiysem onu alırmısım saçma sapan konusmusum bu olmus falan filan özür dilicek bişey yapmamıs kendini savundu durdu sonra gönlünü aldım ama cok kırıldım tepkisine bana ben hüküm veririm tabiatım bu sevsemde silerim sevmesemde bisürü kırıcı konustu cok üzgünüm napsam bilmioyrum soğudum resmen bu halinden
kızlar ben yeni üye oldum.. öyle karısık ve kırgınım ki.. ne olduğunu hala anlayamadım.. 3 aydır nişanlyız hersey güzel gdiyor.. dün beraberdik akşam konusurken sigaram olmadıgını söyledim sonra sohbete telefondan devam ettik gayet iyiydi herşey,,sonra yatmadan önce aylar önce nişanlımın muharrem die bi arkadası var paketini vermişti bigün kalkıp muharremin verdiği sigaradn içip yatcam die kendi kendime plan yaptıgımı söyledim ne olduysa ondan sonra oldu.. yazdıgım seyi anlamamıs ne gecio kafandan anlamadım dedi aradı bende hiç kendi kendime öle yapacagım seyi yazdım dedim kes sesini uyu dedi banaben de ne oluo anlamadım dedim ne bu birden tavrın dedim bisürü saydı tuhaf tuhaf konusuomusum sevmiyomus böle işleri küfür etti gerizekalı dedibende nasıl bir insansın allah kalbine göre versin dedim o da herkesin kalbine göre versin dedi...beni silmiş hakeden herkesi silermniş çok sevse de salak salak konusuomusum buluttan nem kapan biriymişhakeden herkese saygısı varmıs ama hakettiğim kadarını alırmısım ne ettiysem onu alırmısım saçma sapan konusmusum bu olmus falan filan özür dilicek bişey yapmamıs kendini savundu durdu sonra gönlünü aldım ama cok kırıldım tepkisine bana ben hüküm veririm tabiatım bu sevsemde silerim sevmesemde bisürü kırıcı konustu cok üzgünüm napsam bilmioyrum soğudum resmen bu halinden
teşekkürler en iyi anlayan siz oldunuzKiz diyor ki muharrem paketi verirken nişanlım yanimdaydi. Sonra aradan zaman geçiyor sigaram bitti diye bir muhabbet geçiyor. Kızda yatıcam sigara içip diyor, kısa bir süre öncede sigaram bitti dediği için muharremin verdiğinden içiçem diye belirtiyor.
Örnek verecek olursak, mesela evde ekmek bitti desem nişanlıma ama ardından tost yapıp yedim desem, nişanlımda hani ekmek yoktu demesin diye, bir gün önceden bayat ekmek vardı derim. Olay cok basit yani cok sıradan.
Bazı hanımlar neyini anlamadı da, sende neden muharrem dedin haksızsın saçmalamışsın falan diyor anlam veremedim. Nedir yani nişanlına başka erkeğin adı zikredilmez mi. Bu kadar cok sinmiş kadın olmasına şaşırdım burada. Bide adamın haberi de var yani muharremin sigara verdiğinden, kız gizli saklı elalemin adamlarından sigara dilenmemiş ki. Madem bozulacak o sigarayı almasına baştan izin vermeyecekti, alırken sorun yok içiçem diyince mi mevzu haline geldi.
Ben mi yanlış anladım diye 2 kere okudum, kızın zerre hatası yok. Tamamen nişanlısının saçmalaması olay
herkesin derdi kendisine göredir.. ozman millet savasta ölüo hiç bu sitede kimse bişey paylaşmasın saçmalık olur size pes gercektenALLAHIM İNSANLARIN NE DERTLERİ VARKEN SİZLER NE YAZIYORSUNUZ PES GERÇEKTEN ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?