nişanlımın amacı ne :(((((

sen benim kişiliğime laf sölicek en son kişi bile deilsin terbiyesizlik yapma bildiğin herseye sırf pislik yapmak için atlayan kadın tiplemesisin acıdım inan sana benim nişanlımla herhangi bir sorunum varsa da bu nişan atacagım anlamına gelmez bunlara sen karar veremezsin ezik olan bence sensinn hemen olumsuz yaklaşıp insanların içine fesat katıosun acıdım sana:)))))

ya inan cok bayat birisin hadi kendi işine bak muhattabım olmamazsın:)))))

sen kadın değil misin

şimdi içerik siliyorsunuzda,bir arkanızdaki alıntıyı ne yapacaksınız peki. yada alıntıları.
sitede içerik silmek yasak ve ceza sebebidir. siz silseniz bile görüldüğü an adminler tarafından geri getirilir. kısaca içerik silmenin hiçmi hiç anlamı yok.

O kadar cahilsin ki.Seviyen küfürü yemeye müsait.Yahu adam sana KÜFREDİYOR KÜFÜR KÜFÜR.HAKARET EDİYOR.AŞAĞILIYOR.Evli dahi değilsin.Karşındaki insandan kopamadığın hakareti yemeye alıştığın ve kendini sindirdiğin için hemen koca karı örneği var ya birtane,anneler neler çekti onunla kendini avutuyorsun.Sen çekme,annen çektiyse senin şartlarınla anneninkiler bir mi.Öz
r dileyince geçiyor mu?Biz sana senin iyiliğin için konuşuyoruz.Yapıcı olduğumuz insanlar da var.Ama karakteri oturmamış,aciz,küfretmeyi erkeklik sanan,sevgiyi saygıyı hiçe sayıp karşısındakini hayvan yerine koyup destursuzca küfreden hakaret eden adamcıkla aman devam et mi diyelim.Bugün küfreden yarın döver.Anca burdan car car konuşun.AÇMASAYDIN KONU O ZAMAN HOŞUNA GİTMİYORSA YAZDIKLARIMIZ.
Amaaan mübarek olsun.

bu arada yorumlara baktımda,neden muharremin verdiği sigarayı içeyim demesi yanlış denmiş onu anlamadım. beraberlermiş zaten. nişanlı demiş ver diye hatta.
şımartmayın bu adamları.
onu deme bunu deme.yok kızarda yok yanlış anlarda. oldu valla..
adam haksız ve yanlış. ne var bunda. terbiyesizlik bu.

oh bee. sonunda benim gibi düşünen biri. yorumlara bende şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…