Kiz diyor ki muharrem paketi verirken nişanlım yanimdaydi. Sonra aradan zaman geçiyor sigaram bitti diye bir muhabbet geçiyor. Kızda yatıcam sigara içip diyor, kısa bir süre öncede sigaram bitti dediği için muharremin verdiğinden içiçem diye belirtiyor.
Örnek verecek olursak, mesela evde ekmek bitti desem nişanlıma ama ardından tost yapıp yedim desem, nişanlımda hani ekmek yoktu demesin diye, bir gün önceden bayat ekmek vardı derim. Olay cok basit yani cok sıradan.
Bazı hanımlar neyini anlamadı da, sende neden muharrem dedin haksızsın saçmalamışsın falan diyor anlam veremedim. Nedir yani nişanlına başka erkeğin adı zikredilmez mi. Bu kadar cok sinmiş kadın olmasına şaşırdım burada. Bide adamın haberi de var yani muharremin sigara verdiğinden, kız gizli saklı elalemin adamlarından sigara dilenmemiş ki. Madem bozulacak o sigarayı almasına baştan izin vermeyecekti, alırken sorun yok içiçem diyince mi mevzu haline geldi.
Ben mi yanlış anladım diye 2 kere okudum, kızın zerre hatası yok. Tamamen nişanlısının saçmalaması olay