Nişanlımın anneme babama tavrı

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
merhaba arkadaşlar nişanlım 3 aydır hayatımda
onu tanıdığımdan beri bize geldiğinde annemin babamın elini sıkmıyor
yani bazen sıkıyor çoğu zaman merhaba diyor sanki sıkılıyor mu ben mi uyduruyorum bilmiyorum
bunu dile getirdim ona hatta sıkılıyor musun hala rahat değil misin diye yoo aşkım ben çok rahatim dedi
ben annene böyle davrandığımı düşünsene dedim öyle durdu
ama hala aynı devam ediyor
bu durum beni üzüyor bu durumu nasıl çözümleyebilirim lütfen yardım eder misiniz

bence ailesine karşı bir müddet öyle davran sende hatasını farkettiğinde hareketlerine dikkat edecektir :61:

Eeee o gelince karşılaşınca ne yapılıyor?
Anne babanız ellerini uzatmazlar mı,"hoşgeldin oğlum" diye?

Eeee o gelince karşılaşınca ne yapılıyor?
Anne babanız ellerini uzatmazlar mı,"hoşgeldin oğlum" diye?

uzatırlar tabi de nişanlım gelince babam güleryüzle hoşgeldin diyor ama
nişanlım da nedense yakınlaşmaya elini uzatmaya çekiliyor
ben bu durumu gördükçe üzülüyorum napcam bilmiyorum

uzatırlar tabi de nişanlım gelince babam güleryüzle hoşgeldin diyor ama
nişanlım da nedense yakınlaşmaya elini uzatmaya çekiliyor
ben bu durumu gördükçe üzülüyorum napcam bilmiyorum

Yav adam çekingense bunda üzülecek bir şey yok ki.
Kolay mı hemen tanımadığın insanlarla kaynaşmak,samimi olmak.
Zamanla olur inşallah.
Sıkıntı olmasın da varsın çekingen olsun. Aileniz sıcak durdukça emin olun o da yavaş yavaş alışacaktır.

merhaba,

nisanlin cekingen olabilir fakat anne-babasi olacak kisinin yinede ellerini öpmüyor mu size gelince?? Sadece tokalasmak sence dogru mu? Büyükler olarak onlara saygi göstermesi gerek bence... Sen onlara gittiginde, annesi ve babasinin elini öpmüyormusun? yani bizde böyledir genelde, büyüklerin eli öpülür.

insallah düzelir yakinda. Vardir belki bir sorunu...selamlar

3 aydır mı tanıyorsun yoksa 3 aylık mı nişanlısınız?
Başka rahat tavırları yoksa sadece canını sıkan buysa tekar kounş.
Ki senin konuşman bile saçma bu bir saygıdır ne demek büyüğüne saygı göstermemek!:47:
Bu adam evlenince hep cozutmasın :26::26:

utanıyordur bence.

benim eniştem 2 yıldır ablamla evli hala daha babamın gözlerinin içine bakamaz :9:

canım benim nişanlım da öyleydi
ama Allah razı olsun annem o kadar yakınlık gösterdi ki,
şimdi can ciğer kuzu sarmasılar
Allah bozmasın

utanıyordur bence.

benim eniştem 2 yıldır ablamla evli hala daha babamın gözlerinin içine bakamaz :9:

iyi de karşılaştığın insanların elini öpmek ya sıkmakla utanmanın alakasını çözemedim ben. Nişanlısıyla ilgili bir durum değil ki, evine gittiği insanlarla temas etmemesi.
Tuhaf bişey ilk kez duydum böylesini

el öpmeyi geçtim, bazı insanların saygı anlayışı bu şekilde olmayabiliyor. ama ailenin elini sıkmıyor bile, e dışarıda da kimsenin elini sıkmıyor mu? garip yani çok. bence biraz daha açık söyle, çekiniyor musun falan deme. hoşlansa da hoşlanmasa da iyi ilişkiler kurmak için bunu yapmak zorunda. bu insanlar senden bunu bekliyor yapacaksın. bitti. sırtında taş taşı demiyorsun sonuçta. herşeyi geçtim sana saygısından bunu yapmak zorunda.

ama sakın sakın sen onun ailesine misilleme yapar gibi öyle davranma. sonuçta bu oğullarının kabahati. insanların suçu ne? boş yere sen de onlarla olan ilişkilerini bozma.

o kadar değişik insanlar varki benim nişanlımda annemle babama nişanlandıktan sonra da teyze ve amca diye hitap ediyordu. ortada hiçbir sorun olmamasına rağmen uzak durmak için elinden geleni yapıyodu. :63:

sakın misilleme yapayım falan deme..
sen saygılı ol yinede,o tip bir cümle bile ima etmen hoş değil "ben yapsam naparsın" tarzı. herkes kendinden sorumludur. çekiniodur. olabilir çok normal.. zamana bırak biraz.

sakın misilleme yapayım falan deme..
sen saygılı ol yinede,o tip bir cümle bile ima etmen hoş değil "ben yapsam naparsın" tarzı. herkes kendinden sorumludur. çekiniodur. olabilir çok normal.. zamana bırak biraz.

bence ii demişsin.. sen yapsan o hareketi bisürü lafını yerdin kötü olurdun :19: nefret ediyorum bencil insanlardan hep bana hep bana olsun isterler kendileri karşı tarafı düşünmezler bile :57: el öpmenin utanmasımı olur ne saçmalık ya bide 3 ay geçmiş yuhh hiçmi alışamamış ayıp nişanlının yaptığı bende aynı şekilde ailesine yapardım kusura bakmasın yada nişanlımın hiç bi dediğini yapmazdım taki aileme nası davranması gerektiğini öğrenene kadar herşey karşılıklı :15: kusura bakma ama çok saygısızmış nişanlın :19:

ne saçma öpecek tabıkı ellerini ne öyle heyy corc !!! gibi.. olmaz öyle bence bırdaha konuş hatta öp de ellerini okadar..:20:

nişanlına biraz zaman tanı hiç kolay değil zamanla seni ne kadar çok severse ailenede saygısını gösterir sakın telaşlanma
ama tabi arada sırada odunlarda çıkıyor onlar hiç değişmiyor oda senin şansına onu en iyi sen bilirsin

ne saçma öpecek tabıkı ellerini ne öyle heyy corc !!! gibi.. olmaz öyle bence bırdaha konuş hatta öp de ellerini okadar..:20:

guldurdun benı valla :1:canım sende bıraz tavır al soğuk konus heop boyle olcak degıl ya olmamamlı yanı ayıp denen bi şey var anne babalar her seye katlanıyolar ama saygı gormek hakları

alala cok ilginc elini sıkmasın o zaman elini opsun daha kolayına gelirse:)

Back
X