merhaba herkese
başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:
Evlilik ne zamana?
.
ilk zamanlar benimkide öyleydi fiziksel olarak kesinlikle bir şey yok ama konuşmak istiyodu amacı benimle her şeyi rahatça konuşabilmekmiş ama aynı sizin gibiydi artık gına gelmişti bende ona artık yaşamadan soğudum vs diye laflar söylüyodum ama sonradan yavaş yavaş kendi azaltmaya başladı artık ona huyuna suyuna alıştığımdan mıdır nedir ara ara konusu açıldığında artık rahatsız etmemeye başladı bende rahatça konuşabiliyorum düğüne az bir zaman kaldı . o sizle 5 konuşmak istiyosa siz 2 konuşun diğer 3üne tepki verin 2 konuşmak istiyosa 1 konuşun zamanla kendi kendini alıştırıyor zaten azalıyor :)
Fiziksel olarak birşey istiyor mu senden ?
merhaba herkese
başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:
e yaniii :) istiyoo tabiki
eylül ayında inşallah
Zorlamiyorsa normal bence :)
4 ay kalmis biraz açmak istiyor bence kendini doğal .
az bi zaman kalmış konuşmaktan zarar gelmeyeceğini düşünüyorum ama fiziksel olarak istiyor ve zorluyorsa o kısım sana kalmış
cinsellikten konuşmak normal
ama hiç durmadan hiç durmadan da olmaz
peki fiziksel olarak zorlaması var mı? o zaman iş değişir
sen çok büyük tepkilerle kapatma konuyu
azcıcık yüz ver sonra utan yavaş yavaş kapat konuyu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?