- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.096
- 498
zorlamak değil ama ben her zaman istemeyebiliyorum o zamnda özlemedinmi istemiyomusun oluyorum
bence o konuyu sen ondan daha çok konuş. o bıksın.
ayyy bende sevmiyorum herşeyi cinselliğe baglayan insanlarımerhaba herkese
başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:
merhaba herkese
başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:
şık bir masa kur
mumlar filan da olsun
güzel bir müzik olsun arka fonda loş bir ortam hafif bir yemek....
onun yemeğinin içine şap atın
tak etti canıma bitsin bu muhabbet ertık diyin
etkili bir şap olsun ama ucuzuna kaçmayın alırken
1 sene +4 ay daha var nişanlılık için uzun bir süreç bana göre...
peki bu konuları yeni mi açmaya başladı yoksa en baştan beri böyle miydi?
yeni açmaya başladıysa belki bu konudaki uyumunuzu merak ediyor olabilir..
sonuçta evlilikte önemli..
sözlendiğimizden bu yana yaşadığımız şeyler tabiki var ama her zaman zaman mekan uygun olmayabiliyo son zamanlarda aşırılaştı açıkcası
gidin dini nikahınızı kıyın. eğer sen de istiyorsan seni zora sokmayacak şekilde bişeyler paylaşabilirsiniz düğüne kadar diye düşünüyorum...
Sakın ha...yap gitsinnnn
bence o konuyu sen ondan daha çok konuş. o bıksın.
gidin dini nikahınızı kıyın. eğer sen de istiyorsan seni zora sokmayacak şekilde bişeyler paylaşabilirsiniz düğüne kadar diye düşünüyorum...
merhaba herkese
Adamın çenesine vurmuş artık
mantıgınıza hayran kaldım..kendı kızınızada bunu tavsıye edersınız evlenmeden dını nıkahla bırlıkte olsun sonrası onemlı degıl zaten resmı nıkah neymıs...bu zora sokmayacak seylerınde bır sırası vardır mutlaka sızde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?