nişanlımın aşırı istekli hali benii bunalttı......

zorlamak değil ama ben her zaman istemeyebiliyorum o zamnda özlemedinmi istemiyomusun oluyorum

utanıyorum diyebilirsin
sabrı kalmamış seninkinin anlaşıldı
bende senin kadar istiyorum ama herşeyin zamanı var aşkım
lütfen beni zorlama üstüme gelme v.s. v.s. falan az duygu sömürüsü

şık bir masa kur
mumlar filan da olsun
güzel bir müzik olsun arka fonda loş bir ortam hafif bir yemek....
onun yemeğinin içine şap atın
tak etti canıma bitsin bu muhabbet ertık diyin
etkili bir şap olsun ama ucuzuna kaçmayın alırken

ayyy bende sevmiyorum herşeyi cinselliğe baglayan insanları

yazık adam düşündükçe heyecan yapıyo demekki ben kadın olarak evli olduğum halde 3 4 gün geçtimi benimde aklım orda olabiliyo. bence anlayışlı ol evlenince karşılıklı isticeksiniz zaten

1 sene +4 ay daha var nişanlılık için uzun bir süreç bana göre...
peki bu konuları yeni mi açmaya başladı yoksa en baştan beri böyle miydi?
yeni açmaya başladıysa belki bu konudaki uyumunuzu merak ediyor olabilir..
sonuçta evlilikte önemli..

hahahahahha ayy çok güldümmm kesin çözüm he

sözlendiğimizden bu yana yaşadığımız şeyler tabiki var ama her zaman zaman mekan uygun olmayabiliyo son zamanlarda aşırılaştı açıkcası

sözlendiğimizden bu yana yaşadığımız şeyler tabiki var ama her zaman zaman mekan uygun olmayabiliyo son zamanlarda aşırılaştı açıkcası

istemediğin bir şey yaşamak zorunda değilsin..
nişanlın diye bir zorunluluğun yok..

gidin dini nikahınızı kıyın. eğer sen de istiyorsan seni zora sokmayacak şekilde bişeyler paylaşabilirsiniz düğüne kadar diye düşünüyorum...

Sakın ha...
aman insan oğlu beşer şaşar, dünya hali asla ve katta böyle bir hata yapmayın.
Şurada kalmış 4 ay, sıksın dişini.
Konuşmak güzel doğru bi yöntem ama sürekli olduğunda can sıkar.
Dİrek söyleyin, senin bu tavrın beni soğutuyor, cinselliğe karşı beni uzaklaştırıyorsun diyin.

Nişanlılık tanıma sürecidir, evlilik garantisi değil.
Nişanlınızın sizi cinsel olarak istemesi normal ama devamlı da
bu mevzuyu konuşmak sıkıcı ve bir faydası da yok.
Bence rahatsızlığınızı açık açık konuşun, şurada kalmış 4 ay,
sonrası hep sizin, istediğiniz kadar :)
Bu zamana kadar dikkat edin bence.

gidin dini nikahınızı kıyın. eğer sen de istiyorsan seni zora sokmayacak şekilde bişeyler paylaşabilirsiniz düğüne kadar diye düşünüyorum...

mantıgınıza hayran kaldım..kendı kızınızada bunu tavsıye edersınız evlenmeden dını nıkahla bırlıkte olsun sonrası onemlı degıl zaten resmı nıkah neymıs...bu zora sokmayacak seylerınde bır sırası vardır mutlaka sızde..

seni çok iyi anlıyorum bende nişanlıykyn aynı sorunum vardı hep konuyu değiştirirdim seninde dediğin gibi şakaylda olsa mutlaka söz konusu ediyordu ama boşuna kızmışım şimdi gülüyorum o halimize sen nede yapsan aynı, benimki ne yaptımsa değişmedi..

zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis merak etme evlenince konusmaz boyle
hmmm arada adetliyken belki

benim mantığım sizi ilgilendirmez. yorum yapmayın kendi işinize bakın terbiyesizliğin lüzumu yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…