nişanlımın aşırı istekli hali benii bunalttı......

Bence dini nikaha guvenip bisiler yasamayin gelin ata binmis ya nasip denmis dugun yaklastikca oyle sikintilar oluyor ki yeri geliyor ayrilacak duruma geliyor insan, insallah olmaz da oyle bi durum yasandifinda objektif bi karar almaniza mani olur bu durum

Bekleyip beklememek sizin kararınız. Bazı erkek, birlikte olduğu anda geçmişi unuturken bazısı unutmaz yanlız.

Ben eşime her hangi bi konuda; "geç kaldın", "beklettin", "yarım saat oldu nerdesin?" tarzı bişi desem; "Ben 20'li yaşlarımda iki buçuk yıl senin keyfini bekledim; 5 dakika bekleyiver, ölmezsin merak etme" diye yapıştırıyor. İnsan cevap da veremiyor.

canım senı çok ıyı anlıyorum benım eşimde de vardı ama tabı aşırı degıldı ben çok rahatsız oluyodum dını nıkahım ve resmı nıkahım olduğu halde asla dokundurtmadm kendıme bazen kızıyodu kusuyodu ama beklettm çünkü öğretmendik ve düğünden 6 ay önce nıkah yaptıkkı es durumundan tayın olsun ama asla dokundurtmadm kendıme benım için düğün gecesı olmalıbu ya Allah korusun ayrılsanız olur mu olur o zamanailene ne dıyeceksın bı düşün demezler mı sahıp çıkamadın mı kızın kendıne o kadar mı kamandın ama ben en sonunda bı gun dayanamdım çok bunalmıştım ağladım baktı ı çok cıddıyım asla konuyu açmadı düğüne kadar inan

sizde konuşun nişanlınızla hatta cinsellik konusunda istekli oldugunuzu onu arzuladığınızı belli edin... erkekler hoşlanır böyle seylerden... cinsellik konusunda soguk davrandıgınızı onu arzulamadıgınızı falan düşünmesin.. evlendiğinizde nasıl bir cinsel yaşantınız olacagı hakkında ipucu arıyordur çokta ileri gitmemek şartı ile konuşmakta bir mahsur yok bence sıkıcı davranırsanız bu konuda sizden uzaklaşır...cinsellik onlar için önemli.

ip ucu aramıyordur o kendini bir şekilde tatmin etme peşinde..evlenmeden olmaz deyin..

beklemekten duvar delecek anlaşılan..

cok ıstıyosa evlensın hemen ozaman..

ip ucu aramıyordur o kendini bir şekilde tatmin etme peşinde..evlenmeden olmaz deyin..

konu tatminse erkek bu kendini bi sekilde tatmin eder zaten prn.. vs. illa bulur bir yol... nişanlısıyla yapmak istemesi çokmu abes sevdiği insan dururken niye başka seylere başvursun... yine de istemiyosa konuşmasın bile tercih onun...

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Reactions: sel
nişanlılık dönemi birbirini daha iyi tanımak için cinselliği yaşamak için değil,kız kendini hazırda hissetmiyormuşki zaten

hahahah Kendi nişanlılık dönemim geldi aklıma. 2 Sene nişanlı kaldıkta biz
olur öyle şeyler...

cok hosuma gıttı eşinizin lafı :))

zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis merak etme evlenince konusmaz boyle
hmmm arada adetliyken belki

bence de. baskın basanındır

ya kimsiniz siz bir olmuş saldırıya geçmişsiniz.size ne oluyo da yorumuma yorum yapıyosunuz. benim düşüncem sizi ilgilendirmez kendi işinize bakın!

Asıl siz kimsiniz dini nikah gibi bir konuda böyle bir fetva veriyorsunuz! Siz de kendi isinize bakınız lutfen!
Buraya yorum hakkimı size soracak degilim !!!!
Ayricakiminle bir olup size saldırmışız ?????

aklıma "tutmayın küçük enişteyi" geldi

zararsız, ama istemiyorsan kesiver konuşmayı gitsin. anlamıyorsa ağzına kürekle de vurabilirsin

cok hosuma gıttı eşinizin lafı :))

Ne yazık ki duyunca o kadar hoş olmuyor.
Tam Adama laflar hazırlıyorsun, biraz trip atacak sonra da özür dileteceksin...
Ama lafı yiyince içinde patlıyor hepsi.

Neyse. Yüzüme vurabileceği diğer şeyleri düşününce buna da şükür diyorum

Gelin ata binmiş ya nasip demiş arkadaşım. Nişanlınızın sizinle bu tip şeyler konuşmasına müsade etmeyin. Allah göstermesin ancak yarın bir gün ayrılırsanız yaşadıklarınızla kalırsınız ne gerek var ki yani? Az kalmış, bekleyiversin birkaç ay...

Asıl siz kimsiniz dini nikah gibi bir konuda böyle bir fetva veriyorsunuz! Siz de kendi isinize bakınız lutfen!
Buraya yorum hakkimı size soracak degilim !!!!
Ayricakiminle bir olup size saldırmışız ?????

hayırdır ne bu sinir, ne bu öfke???
dini nikaha konusuna dair tek bir kelimem yok. ne fetvası???
işimi sana soracak değilim.
benim yorumumu alıntılamak sana düşmez.

ayrıca ne saldırması Allah aşkına???

ten uyumununun olup olmadıgını aynı dili konuşup konuşmadıgınızı anlamaya çalışıyor.Evlendikten sonra geçer ama ufak çaplı yakınlaşmalarınız oluyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…