Dini nikah oyuncak değildir!!!
canım senı çok ıyı anlıyorum benım eşimde de vardı ama tabı aşırı degıldı ben çok rahatsız oluyodum dını nıkahım ve resmı nıkahım olduğu halde asla dokundurtmadm kendıme bazen kızıyodu kusuyodu ama beklettm çünkü öğretmendik ve düğünden 6 ay önce nıkah yaptıkkı es durumundan tayın olsun ama asla dokundurtmadm kendıme benım için düğün gecesı olmalıbu ya Allah korusun ayrılsanız olur mu olur o zamanailene ne dıyeceksın bı düşün demezler mı sahıp çıkamadın mı kızın kendıne o kadar mı kamandın ama ben en sonunda bı gun dayanamdım çok bunalmıştım ağladım baktı ı çok cıddıyım asla konuyu açmadı düğüne kadar inanmerhaba herkese
başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:
e yaniii :) istiyoo tabiki
sizde konuşun nişanlınızla hatta cinsellik konusunda istekli oldugunuzu onu arzuladığınızı belli edin... erkekler hoşlanır böyle seylerden... cinsellik konusunda soguk davrandıgınızı onu arzulamadıgınızı falan düşünmesin.. evlendiğinizde nasıl bir cinsel yaşantınız olacagı hakkında ipucu arıyordur çokta ileri gitmemek şartı ile konuşmakta bir mahsur yok bence sıkıcı davranırsanız bu konuda sizden uzaklaşır...cinsellik onlar için önemli.
ip ucu aramıyordur o kendini bir şekilde tatmin etme peşinde..evlenmeden olmaz deyin..
Bekleyip beklememek sizin kararınız. Bazı erkek, birlikte olduğu anda geçmişi unuturken bazısı unutmaz yanlız.
Ben eşime her hangi bi konuda; "geç kaldın", "beklettin", "yarım saat oldu nerdesin?" tarzı bişi desem; "Ben 20'li yaşlarımda iki buçuk yıl senin keyfini bekledim; 5 dakika da sen benimkini bekleyiver, ölmezsin merak etme" diye yapıştırıyor. İnsan cevap dahi veremiyor./QUOTE]
Hazır aklıma gelmişken bişi daha ekleyeyim;
Eğer düğünü beklemeye karar verirsen(ben beklemedim mesela); adamı "düğünden sonra yapalım, o zaman şöyle güzel olacak, böyle müthiş olacak" diye çocuk oyalar gibi oyalayıp adamın beklentisini yükseltme. Düğünden sonra "Bu muydu yani?" hayal kırıklığı yaşayıp soğur. Hatta "evlenince kocam değişti" olayının asıl sebebi bu oluyor.
Bi de tam tersini abartıp terslersen; hamileliğinde dokundurmayan kadınlar gibi kendinden soğutursun. Adam 6-8 ay hevesini alınca ilgisini kaybeder; sen de "Ayda ancak üç sefer oluyor(" diye konu açan ablalardan olursun.
Bu erkekler ilginç yaratıklar. Sadece bdv'deki konulara bakarsak erkekler; Çocuk yaşta genç, yaşlı, çirkin, pis, evli hatta kendi bacılarıyla bile yatabiliyorlar. Fakat soğudukları nikahlı eşlerine mecbur kalmadıkça dokunmuyorlar bile.
nişanlılık dönemi birbirini daha iyi tanımak için cinselliği yaşamak için değil,kız kendini hazırda hissetmiyormuşki zatenkonu tatminse erkek bu kendini bi sekilde tatmin eder zaten prn.. vs. illa bulur bir yol... nişanlısıyla yapmak istemesi çokmu abes sevdiği insan dururken niye başka seylere başvursun... yine de istemiyosa konuşmasın bile tercih onun...
Bekleyip beklememek sizin kararınız. Bazı erkek, birlikte olduğu anda geçmişi unuturken bazısı unutmaz yanlız.
Ben eşime her hangi bi konuda; "geç kaldın", "beklettin", "yarım saat oldu nerdesin?" tarzı bişi desem; "Ben 20'li yaşlarımda iki buçuk yıl senin keyfini bekledim; 5 dakika bekleyiver, ölmezsin merak etme" diye yapıştırıyor. İnsan cevap da veremiyor.
zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis merak etme evlenince konusmaz boyle
hmmm arada adetliyken belki
mantıgınıza hayran kaldım..kendı kızınızada bunu tavsıye edersınız evlenmeden dını nıkahla bırlıkte olsun sonrası onemlı degıl zaten resmı nıkah neymıs...bu zora sokmayacak seylerınde bır sırası vardır mutlaka sızde..
bence de. baskın basanındır
Sakın ha...
aman insan oğlu beşer şaşar, dünya hali asla ve katta böyle bir hata yapmayın.
Şurada kalmış 4 ay, sıksın dişini.
Konuşmak güzel doğru bi yöntem ama sürekli olduğunda can sıkar.
Dİrek söyleyin, senin bu tavrın beni soğutuyor, cinselliğe karşı beni uzaklaştırıyorsun diyin.
ya kimsiniz siz bir olmuş saldırıya geçmişsiniz.size ne oluyo da yorumuma yorum yapıyosunuz. benim düşüncem sizi ilgilendirmez kendi işinize bakın!
cok hosuma gıttı eşinizin lafı :))
Asıl siz kimsiniz dini nikah gibi bir konuda böyle bir fetva veriyorsunuz! Siz de kendi isinize bakınız lutfen!
Buraya yorum hakkimı size soracak degilim !!!!
Ayricakiminle bir olup size saldırmışız ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?