Nişanlımın babannesiyle tanışma ve düğün abiyesi RESİMLİ

tekasksen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
105
21
38
Merhaba kızlar :)

Uzun zamandır konu açmıyordum şimdi sizden yine yardım istemeye geldim :)
Haftasonu nişanlımın amca oğlunun düğünü var oraya gidicem bizim nişanımız evde oldu ve annesi babası halası amcası dışında kimse gelemedi uzak ve aile içi evde olucak diye neyse o sebeple ben diğer aile fertleriyle tanışmadım kısmetse yeni tanışıcam. İlk defa onları göreceğim için babannesine giderken bişey götüreyim diyorum tatlı kurabiye pasta veya kendim kek mi yapıyım bilemedim. Sizden fikir almak daha iyi olur diye düşündüm ayrıca bi sorum daha var düğünde bu abiyeyi giyicem şal olarak etek rengi gbi alıcam ancak bi süsleme yaptırayım mı yoksa sadece şal mı olsun taş ekledim eğer süslü olsun diyosanız sadece düz şalın üzerine bu taşı koydururum yoksa o büzgü büzgü türbanları beğenmiyorum fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim kızlarr :) ha bide nişanlımın kravatı ne renk olsun Eki Görüntüle 1321198

Son düzenleme:

Elinin ayarına, lezzetine güveniyorsan patlat bi kek maharetini görsünler. El emeği herzaman daha makbuldur.
Kıyafetin hususundada; bence taşı tuşu bırak zaten kendi çok abartılı. Tabi zevkler tartışılmaz :)

Bu şekilde kabarık bir elbise bence olmaz hem bunu giyecek kadar yakin bir akrabanizda değil gerçi bana kalsa kizkardesinizin düğününde bile olmaz ancak kendi nisaninizda giyebileceginiz bir elbise bence

Babaannesine giderken hazır bişi al bence kıyafeti çok begendim kravatı bilemiyorum yeşil mi olsa kötü mü olur acaba neyse fikirler gelir mutluluklar dilerim

Hic fikir veremeyecegim kiyafet konusunda ama okurken "biraz abarti degil mi?" dusuncesi gecti.. Amca oglunun dugunu icin..

Dugune giderken pasta borek yapmaniza ve bir sey goturmenize de gerek yok bencebence.... gereksiz bir durum olur. hem de ilk tanisacaksiniz... ne bilim dugun salonunda el opup , tanisip, size kek yaptim demeyi hayal edemedim bir an.. İste bunu yazmak icin gelmistim:)

Son düzenleme:
elbise böyle kabarıksa bence uygun değil canım
çok yakınının düğününde anca giyebilirsin bunu yada kendi nişanında
bence eşarbını düz bağla
o taşlar yada türban yaptırmak abartı olur
makyajını güzelce yaptırırsın olur biter

Bence bu abiye fazla abartı. Etek çok kabarık gelinlik gibi bu ne böyle. Birde üzerine taş diyorsun ben bunları düşünemiyorum bile sen böyle gidersen gelin senin yanında sönük kalacak

Ben kıyafeti abartılı bulmadım .Amca çocuğu kardeş gibidir .En yakın akraba sonuçta .

nasıl yani sırf babanesiyle tanışacaksın diye mi tüm bu şatafat bende söz,nişan kıyafeti filan sandım

Nişanlının kuzeninin düğünü için biraz fazla abartılı değil?
Kasnaklı falan bu ha düz olsa neyse de. bilidğin kabarık bu gelin gibi olursunuz.
Bir de taş falan takmayın ne taşı yakınınız değil sonuçta,
Bu elbise ondan daha uygun aynı renkler

elbise yeterli..taşa gerek yok..
pasta böreği de başka zaman yapmanız uygun olur..
beklentiyi çok yükseltmeyin, herşey ayarında güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…